Bazı duyguların birikimi en yakınlarımıza çıkıyor genelde ne yazık ki, oysa birikmişlikler olabiliyor, psikolojik yardım konusunu ben her zaman destekliyorum eğer uzman birileri varsa .. Sen de sanırım stresi genelde üst boyutlarda yaşıyorsun.o anlattıkça ben de gülüyordum korkulmayacak gibi de değilmiş yazık kızao stresi atabilmiş değilim annemle birbirimizi yiyoruz evde öyle böyle değil ama düşman gibi olduk. sanırım psikolog yolları göründü bana sakinleşmezsem fazla yaşamam bu gidişle
Annene güven ver bence, anne etraf benim mutluluğumdan daha mı önemli ama illa etraf diyorsan söz veriyorum bu sene istediğim yeri kazanacağım ve etraf bir şey diyemeyecek diye anlat bence. Dediğin gibi eğer lafı da olursa sık sık iyice bunalırsın .. Şu an annen ne biliyor gideceğini mi tekrar hazırlanacağını mı ?
Bazı duyguların birikimi en yakınlarımıza çıkıyor genelde ne yazık ki, oysa birikmişlikler olabiliyor, psikolojik yardım konusunu ben her zaman destekliyorum eğer uzman birileri varsa .. Sen de sanırım stresi genelde üst boyutlarda yaşıyorsun.
gideceğimi biliyor cnm.öyle bunalıyorum ki bazen sana anlatamam yaşadığım duyguları.yanlış arkadaş kurbanı oldum yıllarca. en yakın arkadaşım iki yıllık dandik bi üni de ücreti okudu öylesine simdide zengin birini buldu çocukluk arkadasını onunla nişanlı evlenecek.ama görsen o çocuğa hayatta bakmazdı nasıl olduda evlenecek aklım almıyor.görüşmüyorum onunla.birde sevgili kurbanı oldum benim geri gelmicek yıllarımı çaldılar.annem sinirli bir yapıya sahip bazen kriz bile geçiriyor.şimdi öyle söylesem daha öncede hep aynı sözleri verdin dicek.evet hata yaptım ama şu an kafama öyle bir dank etti ki.sen beni daha iyi anlarsın yaşıt sayılırız.annem bana çok kızıyor ama sevdiğinide biliyorum.ne zaman hayatını yaşıcaksın yaşıtların gezip tozuyor diyor.
biraz uç noktalarda olduğum doğrudur sinir konusunda. böyle giderse uzman yardımı kaçınılmaz olacak hem kendime hem evdekilere hayatı zehir edeceğim yoksa
Senin işin baya zor yani, ben de önceden istediğim bir şeyi susar susar son anda söylerdim, biraz sarsıntılı olurdu ama olup biterdi, babanın nasıl tutumu acaba onunla mı konuşsan ?
Bilemezsin ne yaşamıştır neden evleniyordur arkadaşın artık mı aşk mı para aşkı mı
Ama al işte okumuş, ne anlamı var ki okudum demek için okumanın.
Açıkçası ben de kendi isteklerimden hiç bir zaman vazgeçmeyip çok uğraşarak ailemi ikna ettiğim için çok iyi anlıyorum durumları.
babam daha ılımlı ama annem önemli faktör onu ikna etmem lazım önümdeki 2 hafta benim için çok zor geçicek.dediğim kız barajı zor geçmişti okuduğu bölümün adını bile bilmiyorum yani meslek yüksek okulu.sanırım son dk söylicem bende.
Babanla daha uzun uzun konuşursan anneni ikna etmende yardımcı olabilir belki, ne zamandı kayıt tarihin ?
2 eylülde cnm.düşündükçe aklımı kaçırasım geliyor.
Ciddi anlamda stres dolu bir durum, dediğin gibi de çok az kalmış, abin ablan vs yok sanırım dimi destek alabileceğin ?
yok cnm.ne yapsam nasıl söz versemde ikna etsem annemi dersaneye gittin yapamadın der gitmeden nasıl yapcaksın der.ama hiç çalışmamıştım eve geldim uyudum bir sene boyunca
Annen biliyor muydu çalışmadığını yoksa çalışıyorum gibi mi görünüyordun ?
Aslında bir psikologa falan gitsen de o konuşsa annenle acaba işe yarar mı ?
çalışmadığımı biliyor aslında.geçen sene de çalışıcam dedim çalışmadım dershaneyle birlikte yürümedi açıkçası birde ben salak gibi ygs ye çalıştım hep lys ye son 1 ay kala çalıştım ve konular eksik kaldı.
Derecen nasıldı geçen sene ?
Tabi annen de haklı kendine göre yine çalışmazsan diye düşünüyor ama ailesi bile olsa insan bu konularda kendi karar verebilmeli ?
Pişman bile olsa ben kendi kararımdan pişman oldum diyebilmeli.
lys güzel geçseydi güzel gelirdi de idare eder birseydi işte.ben kararımı verdim açıkçası burdan da gaz aldım dershaneye gitmeden de olur diye ama nasıl söylücem nasıl açıklıcam orası tartışılır.
Geçen sene lys ciddi anlamda psikolojisini bozmuş zaten insanların, bu sınavın yarısı bilgi ise yarısı stres anında kendini kontrol etme, ben de ikincisinden korkuyorum açıkçası. Pat diye bir anda söylemekten başka şansın yok sanırım ama haftaya bıraksan daha iyi olacak gibi ..
banada öyle mantıklı geliyor.simdi söylesem daha kötü olur.en azından son anda söylersem daha iyi olur.
lys de fizikten hep formüllü sorular bekliyordum yorum sorusu geldi hep apışıp kaldım resmen.
Son anda söylersen zorla götürecek değil sonuçta kayıda, kayıt için gerekli evrakları falan hallediyor musun ?
Fizik gerçekten şaşırtıcıydı ben o yüzden bu sene için güvender mutlaka çözülmeli diyorum, tam güvender tarzıydı fizik soruları.