- 7 Mart 2008
- 212
- 0
Canlarım ben de bayılıyorum ama bir kurumda çalışıyorum bu tip şeyler yasak.Ben deldirmiştim tabancayla 4 sene önce ama iş hayatına atılınca mecbur çıkardım ve de kapandı.Arkadaşlar sizinki de hemen kapanıyor mu.Ben 2 gün takmasam kapanıyordu hemen.Yine deldireceğim yazın tatil için ama iş başlayınca iş yerinde çıkarıp evde takacağım.Ne önerirsiniz?Çok seviyorum çok da üzülüyorum..
canlarım 2 kere burnumu deldirdim hiç ama hiç acımıo yani kulağınızı deldirirken neyse aynısı.benim canım çok ttalıdır ben deldirdiysem tubiis sen kaşını deldiren biri olarak çok rahat deldirebilirsin.sonucta uyuşturucu kren sürüyorlar.kıkırdağımı da deldirdim orası da acımadı.korkmayın rahatlıkla deldierebilirsiniz kızlar.he unutmadan hızmayı çıkarttıktan çok kısa bir süre sonra kapanıo delik ve yeri belli olmuo.
canlarım 2 kere burnumu deldirdim hiç ama hiç acımıo yani kulağınızı deldirirken neyse aynısı.benim canım çok ttalıdır ben deldirdiysem tubiis sen kaşını deldiren biri olarak çok rahat deldirebilirsin.sonucta uyuşturucu kren sürüyorlar.kıkırdağımı da deldirdim orası da acımadı.korkmayın rahatlıkla deldierebilirsiniz kızlar.he unutmadan hızmayı çıkarttıktan çok kısa bir süre sonra kapanıo delik ve yeri belli olmuo.
SeLam..ßen 3 gün önce burnumu deldirdim.Bugun hızmamı değiştim ama burnumun içi şişti ve yara oldu çok acımıo ama.Sormak istediqim şiş inermi ? Ne zaman iner ve hanqi hızmayı kullanıosun arkası top olan tehlikeli çıkabilior rahatlıkla L şekli daha güvenilir diye düşünüorum yardımcı olurmusun?beKliorum..
arkadaslar merhaba bende burnumu deldırmek ıstıyorum ama iğne ile mi yoksa tabancamı bilemedım ığne bana nedense daha soguk gelıyor tabancayla cat bır anda bıtıcek gıbı ama yorumlarada baktıgımda tabancayla daha acılı ve zor gectiğini okudum hangisiini önerirsiniz?