- 27 Ağustos 2024
- 21
- 4
- 19
- Konu Sahibi sarmankedimveben
Benim burnum estetik öncesi kısaydı kendim minyon tipliyim doktordan burnumu uzatması gibi bir isteğim olmadıAyyy çokkkk kısa olmamış mı 4 yaşındaki çocuk burnu sandım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim burnum estetik öncesi kısaydı kendim minyon tipliyim doktordan burnumu uzatması gibi bir isteğim olmadıAyyy çokkkk kısa olmamış mı 4 yaşındaki çocuk burnu sandım ben
Aman salla insanları herkes her zaman konuşacak birşey bulur önemli olan senin beğenmen şu anda kore dizisi izliyorum ordakilerin burnu gibi minicik bana yakışmazdı mesela koca suratliyim ama sana yakışmış önden düz foton yok mu veya hafif yan ama yüzün görunenAbla ben beğeniyorum beğenmesine de insanlar beğenmiyor
Daha doğal olabilirdiBenim burnum estetik öncesi kısaydı kendim minyon tipliyim doktordan burnumu uzatması gibi bir isteğim olmadı
Özelden atıyorumAman salla insanları herkes her zaman konuşacak birşey bulur önemli olan senin beğenmen şu anda kore dizisi izliyorum ordakilerin burnu gibi minicik bana yakışmazdı mesela koca suratliyim ama sana yakışmış önden düz foton yok mu veya hafif yan ama yüzün görunen
Ama çokda olamazdı zaten burnu küçükmüs eski halinde, kemeri düzeltilmiş biraz kaldırılmış sonuç buDaha doğal olabilirdi
Evet haliyle kısalmış topalak top bi burun yapmış ben beğenemedim eski burnu daha iyimişAma çokda olamazdı zaten burnu küçükmüs eski halinde, kemeri düzeltilmiş biraz kaldırılmış sonuç bu
Direk önden gördüm ben çok beğendim yüzüne yakışmış yüzüde ufak yakışmıs o yüzdenEvet haliyle kısalmış topalak top bi burun yapmış ben beğenemedim eski burnu daha iyimiş
Şimdi sizin profilden burnunuza baktım ameliyat olma düşünceniz varsa sakın olmayın burnunuz çok doğal güzel. Bende bin pişmanım maalesef. Sizin burnunuz en güzeliDirek önden gördüm ben çok beğendim yüzüne yakışmış yüzüde ufak yakışmıs o yüzden
Teşekkürler hiç öyle bir düşüncem yok zaten dediğim gibi büyük bir yüzüm var bana küçük bir burun gitmez zaten bu yaştan sonrada zor seviyorum burnumu az kemerli olsadaŞimdi sizin profilden burnunuza baktım ameliyat olma düşünceniz varsa sakın olmayın burnunuz çok doğal güzel. Bende bin pişmanım maalesef. Sizin burnunuz en güzeli
Yanlış anlamayın bu yazı altında yorumunuzu gördüğüm için acaba sizde mi düşünüyorsunuz ameliyat diye düşündüm yoksa asla ihtiyacınız yok doğal burunlara hasret kaldık en azından yüzle uyumlu bende keşke böyle düşünüp olmasaydım çok geç artıkTeşekkürler hiç öyle bir düşüncem yok zaten dediğim gibi büyük bir yüzüm var bana küçük bir burun gitmez zaten bu yaştan sonrada zor seviyorum burnumu az kemerli olsada
Öyle düşünme ya eminim ki çok güzeldir boşuna kendine eziyet ediyorsun doğal burun kousunda evet izmirdeyim ve artık kadınlardan çok erkekleri göruyorum bantlı bantlı geziyorlarYanlış anlamayın bu yazı altında yorumunuzu gördüğüm için acaba sizde mi düşünüyorsunuz ameliyat diye düşündüm yoksa asla ihtiyacınız yok doğal burunlara hasret kaldık en azından yüzle uyumlu bende keşke böyle düşünüp olmasaydım çok geç artık
Hiç sormayın hele estetikli erkeklerden nefret ediyprum artık. Hiçbir ağırlıkları maskülen görüntüleri kalmıyo ama hala hepsi olmaya devam ediyor Kolay bi ameliyat da değil ben çok çektim ama kolay gösteriyolar ne yazık kiÖyle düşünme ya eminim ki çok güzeldir boşuna kendine eziyet ediyorsun doğal burun kousunda evet izmirdeyim ve artık kadınlardan çok erkekleri göruyorum bantlı bantlı geziyorlar
Evet ben ki çok acı eşiği yüksek biriyim ve hiç o tarz şeylerden korkmam yenide karın germe oldum ama olucak olsam en son yaptırcağım terim burnum olur bencede zor oHiç sormayın hele estetikli erkeklerden nefret ediyprum artık. Hiçbir ağırlıkları maskülen görüntüleri kalmıyo ama hala hepsi olmaya devam ediyor Kolay bi ameliyat da değil ben çok çektim ama kolay gösteriyolar ne yazık ki
En zoru burun ama en kolay gösterileni de burun çok garip öyle bi tuzak ki çekiyo içine insanı işteEvet ben ki çok acı eşiği yüksek biriyim ve hiç o tarz şeylerden korkmam yenide karın germe oldum ama olucak olsam en son yaptırcağım terim burnum olur bencede zor o
100% katiliyorum .....Burnunuzu bu kadar takıntı haline getirirseniz, algı bozukluğu gibi psikolojik hastalıklara kapilirsiniz. Burnunuz güzel işte
Daha fazla takılacak olursanız, ciddi sorunlarınız olur.