Sizce burnum çok mu kötü ( fotoğraflı)

Abla ben beğeniyorum beğenmesine de insanlar beğenmiyor 🥹
Aman salla insanları herkes her zaman konuşacak birşey bulur önemli olan senin beğenmen 🫶🏻💋 şu anda kore dizisi izliyorum ordakilerin burnu gibi minicik bana yakışmazdı mesela koca suratliyim ama sana yakışmış önden düz foton yok mu veya hafif yan ama yüzün görunen

Şimdi sizin profilden burnunuza baktım ameliyat olma düşünceniz varsa sakın olmayın burnunuz çok doğal güzel. Bende bin pişmanım maalesef. Sizin burnunuz en güzeli 🌸
Teşekkürler hiç öyle bir düşüncem yok zaten 🫶🏻 dediğim gibi büyük bir yüzüm var bana küçük bir burun gitmez zaten bu yaştan sonrada zor seviyorum burnumu az kemerli olsada 😁

Teşekkürler hiç öyle bir düşüncem yok zaten 🫶🏻 dediğim gibi büyük bir yüzüm var bana küçük bir burun gitmez zaten bu yaştan sonrada zor seviyorum burnumu az kemerli olsada 😁
Yanlış anlamayın bu yazı altında yorumunuzu gördüğüm için acaba sizde mi düşünüyorsunuz ameliyat diye düşündüm yoksa asla ihtiyacınız yok doğal burunlara hasret kaldık en azından yüzle uyumlu bende keşke böyle düşünüp olmasaydım çok geç artık

Yanlış anlamayın bu yazı altında yorumunuzu gördüğüm için acaba sizde mi düşünüyorsunuz ameliyat diye düşündüm yoksa asla ihtiyacınız yok doğal burunlara hasret kaldık en azından yüzle uyumlu bende keşke böyle düşünüp olmasaydım çok geç artık
Öyle düşünme ya eminim ki çok güzeldir boşuna kendine eziyet ediyorsun 🤗 doğal burun kousunda evet izmirdeyim ve artık kadınlardan çok erkekleri göruyorum bantlı bantlı geziyorlar 🤣

Öyle düşünme ya eminim ki çok güzeldir boşuna kendine eziyet ediyorsun 🤗 doğal burun kousunda evet izmirdeyim ve artık kadınlardan çok erkekleri göruyorum bantlı bantlı geziyorlar 🤣
Hiç sormayın hele estetikli erkeklerden nefret ediyprum artık. Hiçbir ağırlıkları maskülen görüntüleri kalmıyo ama hala hepsi olmaya devam ediyor Kolay bi ameliyat da değil ben çok çektim ama kolay gösteriyolar ne yazık ki🥹

Hiç sormayın hele estetikli erkeklerden nefret ediyprum artık. Hiçbir ağırlıkları maskülen görüntüleri kalmıyo ama hala hepsi olmaya devam ediyor Kolay bi ameliyat da değil ben çok çektim ama kolay gösteriyolar ne yazık ki🥹
Evet ben ki çok acı eşiği yüksek biriyim ve hiç o tarz şeylerden korkmam yenide karın germe oldum ama olucak olsam en son yaptırcağım terim burnum olur bencede zor o 😐

Doktoru yönlendırmelerınız sonucu uyumlu bır burun olmuş bence .Tam bır bebek burnu olmuş:) Doğal ve şirin görünüyor .

X