- Konu Sahibi dusuncelerimbu
-
bence de en ufak tartışmada eşinize bunu kırıcı bi şekilde dile getirirsiniz ilerde.Fikirleriniz haklı veya haksız diyemem maddi denklik mühim . Kafanızda böyle hisler turedigine göre içsel olarak kendinizi denk görmüyorsunuz . Daha büyük sorunlara engel olmak adına bence ayrılın.
Çok yanlış düşünceler bunlar , senin ne düşünmen gerek biliyomusun ?merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Sevginiz dediğiniz gibi yüksek olsaydı bunları pek de düşünmezdiniz. Mantıksal karar vermek istiyorsunuz ki en doğal da hakkınız. Bence işleri aceleye getirmeyin. Duygularınızdan ve kararınızdan emin olun.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Sana “babalı uşak” lazım.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Yanlış anlamayın ama iyi olanaklara düşkün olan birinin bir alt olanaklara kolay uyum sağlayabildiğini ben görmedim. İstisnalar vardır tabi ama ben denk gelmedim. Şuan böyle bir sorgulama yapıyorsanız iyi düşünün ve kararınızı verin. Ayrıca şunuda belirteyim hayat her zaman varlık içinde geçmeyebiliyor. Milyon tane örneği var. Sizin şuan sorguladığınız şey durum kabullenme değil bir kıyas durumu. Ve kendinize bu kıyas durumu evlenince devam eder mi diye de sorun. Ederse ikiniz içinde iyi bir evlilik olarak devam edeceğini sanmıyorum.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
denk degilseniz ve ozellikle karsidaki adam gayretli caliskan degilse, ayrilmak daha mantikli bence. karsinizdakine degil kendinize uzulun once. bu ulkede kadinlar daha cok zorluk cekiyor. bugun uzuldugun yarin seni ezmeye calisirmerhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?