- 29 Aralık 2024
- 27
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi dusuncelerimbu
-
Düşünce tarzınız çok saçma ne demek ailemin durumu benden daha iyi olursa. Herkes kendine bu şekilde kıyas yaparsa o zaman kimse evlenmesin veyahut kimse ilişki yapmasın. Umarım bir an önce bu düşünceden sıyrılıp karşı taraftan ayrılırsınız yazık çocuğa.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Yani erkek arkadaşın kendini geliştirme taraftarı değil de sende 10 yıl sonra doktor olmayacaksın memuriyet bu max bir iki kademe yükselirsiniz baş hemşire olmak dışında ne olacaksınız ki adamı beğenmeyip fakir olacağınızı düşünüyorsunuz?merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Katılıyorum kendisi çok gelişime açık gibi konuşmuş ancak alakası yok. Çok geliştirmek istiyorsan kendini memur olarak gelişemezsin akademisyenliğe falan soyun yüksek yap hemşireler nasıl yapıyor bilmiyorum ama sen de 10 yıl sonra memur olarak kalacakken adam gelişime kapalı diyerek eleştirmen çok mantıksız kalıyor.Yani erkek arkadaşın kendini geliştirme taraftarı değil de sende 10 yıl sonra doktor olmayacaksın memuriyet bu max bir iki kademe yükselirsiniz baş hemşire olmak dışında ne olacaksınız ki adamı beğenmeyip fakir olacağınızı düşünüyorsunuz?
Karadeniizli zengin biriyle evlen.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Ailenizdeki kültür münasabetiyle böyle hissediyorsunuz.ama zaten neden böyle hissettiğimi anlayamıyorum hissettiğimin normal olmadığının farkındayım
Bu kompleksle adamın hayatını ziyan etmiş olacaksınız. Evlenseniz bile yıllarca bunu üstünüzden atamayip en ufak bir şeyde kaos yaşayacaksınız. Şimdiden bırakın bence.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Herkes belli bir standardın var demiş ben bu a da inanmıyorum çünkü Karadenizli zenginler zenginlik içinde fakirlik yaşatıyor ailelerine gördüğüm kadarıyla
Evlenince tabi ki zengin bir hayat yasamayacaksınız ancak kendi yağınızda kavrulur kıt kanaat muhtaç olmadan yaşarsınız lakin bir yurt dışı, yurt içi gezileri , tatiller , her akşam dışarı yemek vs istiyorsanız çok yanlış bir evlilik olur , bence evlenmeyin ikinize de yazık olur ...merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Ben olsam ev ya da araba aldırırdım evlenmeden , aileme derdim ki erkek kardese ne yapılacaksa aynısını istiyorumAynısını yazacaktım, zengin kızı hemşirelik mi yazıp sabahlara kadar nöbet mi tutar Allah aşkına ... zırnık koklatmayacak bu aile belli. KOnu sahibes
sürünmeye razı olmak yerine ailesinden para almanın yollarını bulmalı.
sen bı kac aya sıkılır babamın evınde soyleydı boyledı dersın. onlar gezer sen gezemezsen kocanın basını yersın yazık adama. bence de sen zengın bırını bul.merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum
Ayrıca hemşire maaşları da ortalama memur maaşından çook yüksek değil ki.. ondan çok kazanacağım dediği para pek de yüksek değilYani erkek arkadaşın kendini geliştirme taraftarı değil de sende 10 yıl sonra doktor olmayacaksın memuriyet bu max bir iki kademe yükselirsiniz baş hemşire olmak dışında ne olacaksınız ki adamı beğenmeyip fakir olacağınızı düşünüyorsunuz?
Kız inek bakma daha neler yazardım da bu mesleği hakkıyla yapanlar olduğu için yazabileceğim en hafif şeyi yazdımAyrıca hemşire maaşları da ortalama memur maaşından çook yüksek değil ki.. ondan çok kazanacağım dediği para pek de yüksek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?