- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Cezası daha ağır oluyor diye birşey yok,tam tersine sabıkası olmaması dolayısıyla iyi hali göz önünde bulundurularak daha az ceza alır diğerlerine göre.Hukukçu olduğum için mi yoksa acımasız mıyım bilmiyorum ama ben herkesin cezasını çekmesinden yanayım,nasıl bu işten ceza almadım diye başka suçları işlemeye de kalkabilir ileride
Ben en çok sizin adresinizi vermelerine şaşırdım, böyle bir şey mümkün mü yaa?
Bence avukata bir danışın bakalım gerçekten böyle mi olmuş ve böyle bir hakları var mıymış.
Benim evime 2 defa hırsız girdi, yaşadıklarınızı çok çok iyi anlıyorum.
Maddiyi geçtim, verdikleri manevi zarar hiç bir türlü telafi edilemiyor.
O manzara ömür boyu çıkmayacak aklımdan, iç çamaşırlarım her yerde, yatağımın üzerinde ayak izlerikorkunçtu
Ben olsam asla affetmem, çeksin cezasını, aklı başına gelir belki de başkasının canını yakmaz
O konuda bi bilgim yok, babam onu da sorsun gidince, sağolun bilgilendirmeniz için.ben olsam vazgeçmezdim ama oldu ki vazgeçtiniz dava zaten kamu davası olmuyor mu?
Yani siz şikayetçi olmasanız bile devlet onu yargılıyor diye biliyorum.
Anne 70-80 yaşında diyelim 40 yaşında doğurdu bu da demek oluyor ki bu şahıs cahil genç çocuk değil kocaman adam. Ben de çok yufka yürekliyim ama o yaşta bu kadar büyük bi suç işleyen birini affetmezdim herhalde. Yaşı çok genç olsa cahillik etmiş deyip affedebilirdim
Birde soyle dusunun eger sikayetci olursaniz SICILINE islenecek... Boylelikle hic bir yerde ise giremeyecek... Sabikali bir insan bundan ders cikarmaz maalesef nasilsa artik temiz bir sekilde is bulamayacagi icin mecbur ya uyusturucu satacak, ya hirsizlik yapacak yada baska pis islere bulasacak.Hani cezasini ceksede siciline islenmese gene iyi dediginiz mumkun .. belki ders alir ...Fakat bu durumda bana almazmis gibi geliyor....
Eger affetmezsenizde devaminin gelip gelmeyecegide mechul... yani her iki durumdada karar vicdaniniza kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?