- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Ya babam zaten hiç bi şekilde yumuşamadı, ama annem o kadının halini görünce babama vazgecsek mi acaba demeye başladı..canım geçmiş olsun davanızda belki haklısınız ama çocuğun hayatı da söz konusu ilk sabıkası ve siciline işlerse mahvolur bundan sonraki hayatı, sanırım arkadaşlarına uyup heyecan yaşamak istemiş. Davanızdan vazgeçmemek hakkınız ama bu mübarek aylarda bir gencin hayatını kurtarmak elinizde
Öncelikle cok geçmiş olsun.. Ben kimsenin suçunu baska bir insanın telafi edemeyecegini düşünüyorum.. İlişkiler benim için daima 2 kişilik.. Babanız eger annesini üzmemek için davadan vazgerse geçsin, ama bunu hırsız için yapmasın. Hiç bişeyin garantisi yok, bundan kurtulursa devamını getirebilir ama şimdi alacagı ceza ile belki tamamen vazgeçebilir. Çok ceza alırmı bilmiyorum ama belki iyi halden indirime giderler... Birde ev adresi olayını iyice arastırın bilinçli bir durum olabilir benim içime şüphe düştü..
evet bir süre sonra her eve giderler... çaldıkları 2000 tl ama durumu bi şişe kola bi paket çikolataya kapatıyorlar... ailesi iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemem ama aklıma hiç iyi şeyler gelmedi benim canım ya.. ya bir huysa bu ya da huya dönüşürse
tamamen davdan vazgeçerseniz diğer ikiside ceza almayacak. ama tek ondan şikayetinizi çekme gibi bir durum sözkonsuysa düşünülebilir. durumu iyiyse ne diye gitmiş çocuk ya allah korusun. allah herkesin çocuklarını korusun çok zor bir durum.
Yap yap sonra git af dileAsla affetmemmmm aslaaaa.
Numara olmadığı ne malum şu af dileme olayının?
Nasıl güveniyorsunuz ki anlayamadım ben.Onlar zaten çete halindeler.Ne malum onlarında hırsız olmadıkları.Birbirlerini affettirmeye çalışıyorlar.Gidip polise anlatırdım ben bu durumuda.
Aklı başında bir gençse yapan ne olursa olsun cezasını çekmeli.Yarın bir daha yapmaması için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?