- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Ailesine ne der gece bizde kaldığını söylemesin ayıp falan dedi ondan cagirtmiyor. Bir kere kaldı bizde şimdiye kadar o günde sabaha kadar ders çalışmıştık en sonunda uyuyakalmisiz koltukta kucagimda laptoplaAma böyle daha kötü korkudan uyuyamıyorsunuz bile.
Başbaşa kalmıyorsunuz ki ayıp olacak bir şey yok. Zaten ailesi de korkudan çağırdığınızı bilir. Ama nasıl olsa anneniz kabul etmeyecek boşuna söylüyorumAilesine ne der gece bizde kaldığını söylemesin ayıp falan dedi ondan cagirtmiyor. Bir kere kaldı bizde şimdiye kadar o günde sabaha kadar ders çalışmıştık en sonunda uyuyakalmisiz koltukta kucagimda laptopla
Malesef hayırBaşbaşa kalmıyorsunuz ki ayıp olacak bir şey yok. Zaten ailesi de korkudan çağırdığınızı bilir. Ama nasıl olsa anneniz kabul etmeyecek boşuna söylüyorumelektrik geldi mi bari?
Çok dikkatli olun.Malesef hayır%8 şarjım kaldı. Ben nöbete devam ediyim. İyi geceler
Dün gece saat 4 te kapı çaldı. Annem de uyku sersemi seslenmiş kim o falan diye. 30 lu yaşlarında bir adam içeriye girmek istemiş. Yüzünü göstermemek için kapının dibinde duruyordu.Annem bu saatte kimseye kapıyı açamam falan dedi bende o sırada uyandım. Adam ısrar etmeye devam etti içeri girmek için. siparişinizi getirdim dedi. Biz sipariş vermedik dedi annem zaten durbunden bakınca adamın ellerinin boş olduğunu gördük. Öyle sarhoş falan da değildi. Gayet aklı başında konuşuyordu normal geliyordu sesi. Babam evi terkettiği için annem ve kardeşlerimle kalıyoruz. Burda hiç yakınımız kimsemiz yok. Oturduğumuz sitede öğrenciler de var. Annem öğrenciler istemiştir karşı daireye falan bakın dedi göndermeye çalıştı. Sonra başka dairelere bakmadan çıktı gitti bizim eve giremeyince. Uyuyamadım zaten annemle oturduk güneş doğana kadar. Karşı komşumuza da hırsız girmiş çelik kapıya ve kilitli olmasına rağmen. Çok korkuyorum kızlar bu gece de gelirse diye. Çünkü burda kimse kimseyi umursamiyo bağırsak o saatte kimse duymaz umursamaz. Sizce yine gelir mi uyku girmiyo gözüme. Her asansör sesini duyduğumda firliyorum yerimden kapıya gelecek gibi hissediyorum. Nasıl geçecek bu korku? Bir de yan komşuya da sordum ikimizinde kapıları zorlanmış saplantıyı sanki sıkılığı girmiş. Biliyorum müneccim değilsiniz gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz ama aşırı kafama takılmış durumda içimi dökmek istedim iyi geceler
Annem musallat olmasından korkmuş eve. Tekrar gelir evi öğrenir rahatsiz eder falan dedi ondan birşey diyememiş.bi daha gelmek için zorlarsa polisi arıyorum dersiniz olur biter ben olsam küfrü basarım adam kapının dışında nihayetinde
Annem musallat olmasından korkmuş eve. Tekrar gelir evi öğrenir rahatsiz eder falan dedi ondan birşey diyememiş.
katılıyorum..Kapı kilidini saglamlastirin.
Hırsız olsa kapıyı niye çalsın ki?
Bence başka bir şey var.
Önceki mesajım da yazdım onemsemedigim bir takip edilme olayı vardı oda olabilir diye düşünmeye başladım.katılıyorum..
yani hırsızlar ev sahiplerini uyandırmayı tercih etmezler.
Hadi diyelim evde kimse var mı diye zile bastı ee sonra annene neden kapıyı aç desin siz evdeyken evi soyacak değil ya. Ama nneden ısrarla kapıyı açın dedi. Gece gece çok korktum canım seni düşünemiyorumbence polis i aramalıydınız. Site de ggüvenlik yokmu??
Önceki mesajım da yazdım onemsemedigim bir takip edilme olayı vardı oda olabilir diye düşünmeye başladım.
Kapıyı asla açmayız zaten dediginiz gibi ortalık sapık doluCanim memleket sapik dolu 1. Kapiyi kim aciyor o arada erkek sesi varmi kontrolu olabilit,
2. Kadin yasiosa evde ki planli yaparlar o isi zaten takipleerle bilinir ve onaylamis vatandas belliki bu hareketiyle hem kapiyi belki safa yatar acarsa iki sprey sikar icwri girwr alcagini alir uckur keyfini de gorur defolur gider hic mi haber izlemionuz
Erkek arkadaşım alacakmış biber gazi elektro şok falan ama panik anında becerebilir miyim bilmiyorum korkunca titreme çarpıntı başlıyor bendeCanim elektrosok edinsen iyi olur biber gazi falan bos. Beceremeyiz onu biz elektrosok al ve kullanimina netten izle
Erkek arkadaşım alacakmış biber gazi elektro şok falan ama panik anında becerebilir miyim bilmiyorum korkunca titreme çarpıntı başlıyor bende