hırsız!!

Ama böyle daha kötü korkudan uyuyamıyorsunuz bile.
Ailesine ne der gece bizde kaldığını söylemesin ayıp falan dedi ondan cagirtmiyor. Bir kere kaldı bizde şimdiye kadar o günde sabaha kadar ders çalışmıştık en sonunda uyuyakalmisiz koltukta kucagimda laptopla

Başbaşa kalmıyorsunuz ki ayıp olacak bir şey yok. Zaten ailesi de korkudan çağırdığınızı bilir. Ama nasıl olsa anneniz kabul etmeyecek boşuna söylüyorum elektrik geldi mi bari?

Bence hirsiz degil gunduz olsa evet gelip kontrol ederler evde kim var diye ama sabah 4te zil calmazlar.Elektrik kesintilerime falan dikkat edin sadece sizin sitede mi gitti diye.Cok gecmis olsun.

Hirsiz kapıyı çalmaz bence başka bir şey var

bi daha gelmek için zorlarsa polisi arıyorum dersiniz olur biter ben olsam küfrü basarım adam kapının dışında nihayetinde

Annem musallat olmasından korkmuş eve. Tekrar gelir evi öğrenir rahatsiz eder falan dedi ondan birşey diyememiş.

ne musallat olması adamın ağzına ederler polis denen bişey var arıyosun beş dakikada geliyolar zaten korkmasın bi daha korkarsanız asıl musallat olmaya kalkar şerefsiz gecenin dördü kapı mı çalınır

Gece ayak sesleri konuşmalar oldu biraz annemi uyandırdim gürültü yaptık konuştuk evde olduğumuz belli olsun diye sonra kesildi sesler karanlık olduğu için birşey göremedim zaten durbunden bakınca. Karşı blogun zaten ışıkları kapalıydı saat geç diye. Bu yüzden sadece bizim mi yoksa herkesin mi gitti bilmiyorum. Umarım başkasının evine girmemislerdir.

Canim memleket sapik dolu 1. Kapiyi kim aciyor o arada erkek sesi varmi kontrolu olabilit,

2. Kadin yasiosa evde ki planli yaparlar o isi zaten takipleerle bilinir ve onaylamis vatandas belliki bu hareketiyle hem kapiyi belki safa yatar acarsa iki sprey sikar icwri girwr alcagini alir uckur keyfini de gorur defolur gider hic mi haber izlemionuz

Kizlar bu arada kedicik eski mi bilemem eger eski bile olsa dahiane fikirler dahi olsa paylasmadan net bilinenleri soulesek mi die dusundum ne bilim baskalarida okuyabilior ya bunlari bi hirsiz adayi okusa her yaptjklarimizi ogrenip taktik gwlistirmezmi ya aman dikkat edelim

Kapıyı asla açmayız zaten dediginiz gibi ortalık sapık dolu

Erkek arkadaşım alacakmış biber gazi elektro şok falan ama panik anında becerebilir miyim bilmiyorum korkunca titreme çarpıntı başlıyor bende

Elekyrosoku kullan o karanlikta biber gazi bos satilanlar polisinkilerden farkli 170 tl cok ii soklar var en az yarim saat uyutur ben olsam zaten uyuken sopayla beynini dagitir ararm polisi o derece de soguk kanli olmak icin cihazi calostirmadan erkek arkadasinla prova yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…