hırsız!!

Yan komşuyla konuşmuş ne zil sesini ne konuşmaları hicbir şey duymamış gecenin kör saati zaten. 4 te insanın kapısını kim çalar ki

Akrabalardan gelecek kimse yok ki annemin erkek tek yeğeni var oda gelmez zaten başka da cagirabilecek kimse yok. Erkek arkadasimla konuşmuş annem bu gün birşey olursa falan yakın en azından atlar arabaya gelir o telefonunu açık tutuyo polisten sonra onu ararım birşey olursa. İçim içimi yiyo sabah olsa da rahatlasam

Canm bak birkeresinde kvalidemle türkiyedeki dairedeyiz valizlerimizi yerleştiriyorux kpederim camiye gitti eşimde dışarı çıkdı kapı nasıl çalıyor kvalidem kim o dedi aç kızzz dedi biri kimsin dedi kvalidem kilimciiii neyse zorlada olsa kvalidem boşlukda bulunup açtı tanımadığımız rahat 7 adam içeri girdi ben korkudan dumar oldum kvaliddmde almış eline tavan süpürgesini fare kovalar gibi çıkın dışarı allah belamı versin bunla ezerim sizi diye bağırıyor neyseki adamlar teeee doğudan gelmişler abilerinin çoçuğu oldu diye daireyi karıştırmışlar o yorgunlukla tabiki iş ortaya çıkdı çokda özür dilediler bak böylede olabilir daireli karıştırmış olmasın sakin

Bende uyuyamadım konuyu okuyunca. Bizim evde de yetişkin erkek yok, sitede güvenlik yok kapıda bildiğin tahta
Sabah olmaz artık bana...

Siparişinizi getirdim paket getirdim falan dedi ama eli boştu ve de o saatte hepimiz uyuyorduk ne siparişi vercez

hahahhahahhah süpermiş bu

Siparişinizi getirdim paket getirdim falan dedi ama eli boştu ve de o saatte hepimiz uyuyorduk ne siparişi vercez
Bilemedim tatlım siz her ihtimale karşı tehbirli olun bol bol ayetel kursi okuyun önce rabbime enanet olun sonrada tedbirli olun sabahda güvenliği artırın çok geçmiş olsun birdaha yaşamazsınız inşaallah

önleminizi almissiniz bence tv yi açıp yatin bir de spor kanalını açın. Allah in izniyle birşey olmaz.ayetel kurs-i yi okuyun 7 defa.gece bircok erkek spor kanalı izler.dönüp 2 defa geleni de hiç duymadık. Icinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…