- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Yan komşuyla konuşmuş ne zil sesini ne konuşmaları hicbir şey duymamış gecenin kör saati zaten. 4 te insanın kapısını kim çalar kiBenim kuzenim evde yalnızken kapıyı zorluyor hırsız işte anlayınca tencereleri tavaları birbirine vuruyor evde olduğunu anlasın diye kimse yok sanmış galiba şerefsiz sonra gitmişbir de diyalog kurmayın hemen polise haber verin binadakilerlede konuşun hepsinin başına gelebilir sonuçta ani bir şey olduğunda yardımcı olabilirler
Akrabalardan gelecek kimse yok ki annemin erkek tek yeğeni var oda gelmez zaten başka da cagirabilecek kimse yok. Erkek arkadasimla konuşmuş annem bu gün birşey olursa falan yakın en azından atlar arabaya gelir o telefonunu açık tutuyo polisten sonra onu ararım birşey olursa. İçim içimi yiyo sabah olsa da rahatlasamCanım olabilir bak yokmu akrabanız falan şöyle arada gelse gözükse bazı akşamlar kalsa annemde evde kimse yoksa dayımın oğlunu çağırıyor yatıya gerçi annemin yeğenleri ordu gibi birini çağır yastığını alan koşuyor hala bu kadar sevilirmi komşu adam aynen böyle yapmış oda kapının kolu oynayınca kapının arkasına pusuda bekleyip yakalamış zaten psikopatın önde gideni eşimle birşey konuşuyordu eşim birini eleştirince çok pis döverim ben bunu dedi eşimde kesti irtibatı merhaba merhaba geçiyor yanından beklenir yani ondan öyle hareket
Haklısın tabi ki ama o saatte kim gelir ki habersiz hırsızdan başkaYan komşuyla konuşmuş ne zil sesini ne konuşmaları hicbir şey duymamış gecenin kör saati zaten. 4 te insanın kapısını kim çalar ki
Kim olabilir sizcebelkı hırsız degildir
Bende bu yüzden konu açtım gerçekten ilgincbılmıom hırsız kapıyı çalar mı
saçmalama uyu bence hırsız aynı ewe ıkı kere gelmezBende bu yüzden konu açtım gerçekten ilginc
Siparişinizi getirdim paket getirdim falan dedi ama eli boştu ve de o saatte hepimiz uyuyorduk ne siparişi vercezCanm bak birkeresinde kvalidemle türkiyedeki dairedeyiz valizlerimizi yerleştiriyorux kpederim camiye gitti eşimde dışarı çıkdı kapı nasıl çalıyor kvalidem kim o dedi aç kızzz dedi biri kimsin dedi kvalidem kilimciiii neyse zorlada olsa kvalidem boşlukda bulunup açtı tanımadığımız rahat 7 adam içeri girdi ben korkudan dumar oldum kvaliddmde almış eline tavan süpürgesini fare kovalar gibi çıkın dışarı allah belamı versin bunla ezerim sizi diye bağırıyor neyseki adamlar teeee doğudan gelmişler abilerinin çoçuğu oldu diye daireyi karıştırmışlar o yorgunlukla tabiki iş ortaya çıkdı çokda özür dilediler bak böylede olabilir daireli karıştırmış olmasın sakin
Canm bak birkeresinde kvalidemle türkiyedeki dairedeyiz valizlerimizi yerleştiriyorux kpederim camiye gitti eşimde dışarı çıkdı kapı nasıl çalıyor kvalidem kim o dedi aç kızzz dedi biri kimsin dedi kvalidem kilimciiii neyse zorlada olsa kvalidem boşlukda bulunup açtı tanımadığımız rahat 7 adam içeri girdi ben korkudan dumar oldum kvaliddmde almış eline tavan süpürgesini fare kovalar gibi çıkın dışarı allah belamı versin bunla ezerim sizi diye bağırıyor neyseki adamlar teeee doğudan gelmişler abilerinin çoçuğu oldu diye daireyi karıştırmışlar o yorgunlukla tabiki iş ortaya çıkdı çokda özür dilediler bak böylede olabilir daireli karıştırmış olmasın sakin
İnsanın içine kurt düşünce uyutmuyor da boyleBende uyuyamadım konuyu okuyunca. Bizim evde de yetişkin erkek yok, sitede güvenlik yokkapıda bildiğin tahta
Sabah olmaz artık bana...
Kadın sesini duyunca tekrar gelir diye düşündüm ondan uyuyamiyorumsaçmalama uyu bence hırsız aynı ewe ıkı kere gelmez
bişe olmaz canım yaKadın sesini duyunca tekrar gelir diye düşündüm ondan uyuyamiyorum
Bilemedim tatlım siz her ihtimale karşı tehbirli olun bol bol ayetel kursi okuyun önce rabbime enanet olun sonrada tedbirli olun sabahda güvenliği artırın çok geçmiş olsun birdaha yaşamazsınız inşaallahSiparişinizi getirdim paket getirdim falan dedi ama eli boştu ve de o saatte hepimiz uyuyorduk ne siparişi vercez
İnşallah canim sağolBilemedim tatlım siz her ihtimale karşı tehbirli olun bol bol ayetel kursi okuyun önce rabbime enanet olun sonrada tedbirli olun sabahda güvenliği artırın çok geçmiş olsun birdaha yaşamazsınız inşaallah
Evet seninle beraber sabahlarız artıkİnsanın içine kurt düşünce uyutmuyor da boyle