- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Odamin ışığını falan açtım oturuyordum pat diye karanlıkta kaldımEvet seninle beraber sabahlarız artıkAma Allahtan benim köpeğim var evde kapımızda ki en ufak seste falan havlıyor o korkutucu olabilir biraz.
Hay aksilik yahu tamda bu günü buldu sen en iyisi erkek arkadaşını ara gelsin canım yoksa kabuzu bol gece olcak bari azıcık olsa korkunuz geçer o gelirseKİZLAR ELEKTRİKLER KESİLDİ COK KORKUYORUM. HER SEY BENİ Mİ BULUYOR YA. AYAK SESLERİ GELİYOR SUREKLİ DURBUNDEN DE BİRSEY GÖRÜNMÜYOR KARANLİK OLDUGU İCİN. NE ZAMAN ELEKTRİK KESİLSE BURDA HİRSİZLİK OLUYOR DEMİŞLERDİ BU GUN OFF
Arkadaş sen neden gülüpduruyorsun ya konu gülünecek bir konu muhahahhahahhah süpermiş bu
canım arkadasın anlattığı bı olya guldum pat dıye dalma konuya istersenArkadaş sen neden gülüpduruyorsun ya konu gülünecek bir konu mu
Hay aksilik yahu tamda bu günü buldu sen en iyisi erkek arkadaşını ara gelsin canım yoksa kabuzu bol gece olcak bari azıcık olsa korkunuz geçer o gelirse
dırek alıntıyı yapmıssın neyın altına gülmüşüm açta bı bakkkkkkkkkkkkArkadaş sen neden gülüpduruyorsun ya konu gülünecek bir konu mu
Hayır ondan öncede yerli yersiz gülüyorsun kızın anlattıklarına. Profilden yaşına falan baktım çocuksun sandım ama oda değilcanım arkadasın anlattığı bı olya guldum pat dıye dalma konuya istersen
Tespit yapıyorlar herhalde bu şekilde nerde kim yaşıyor diyebu da yenı yöntem midır nedir? bir kaç hafta önce genç ve guzel bi kız gecenın dordunde tum zıllerı çaldı apartmanda.
neymiş alperı arıyormus. halbukı aradıgı şartlarda kımse yok apartmanda. usttekıler acmış, yanda kım oturuyor altta kım oturuyor dıye sormuş. gunahı boynuna.
senı ılgılendrmez kadın rahatsız olmuosa yaşımda senı ılgılendrmezzzzzzzzzzzzzzzzHayır ondan öncede yerli yersiz gülüyorsun kızın anlattıklarına. Profilden yaşına falan baktım çocuksun sandım ama oda değil
Ben öyle durumlarda annemin yada kardeşimin yanına giriyorum hemen psikolojik olarak daha iyi geliyor bir arada olmak. Sende öyle yap.Odamin ışığını falan açtım oturuyordum pat diye karanlıkta kaldım
Tespit yapıyorlar herhalde bu şekilde nerde kim yaşıyor diye
Radyom yok telefonunda sarji az kaldı kk ya da giremicem biraz sonra hepsi bitmesin birşey olursa polisi ararım en azindanOfff elektriklerin gitmesi kötü olmuş. Evde pilli radyo falan varsa aç bir istasyon koy kapının yanına, ses duysun en azından.
Bence çağır bi gece uyansın senin için nolcakAnneme söyledim kızdı bu saatte uyandırma çocuğu diye. Çok sanssizim ya
O gelirde annem izin vermiyor kızıyor banaBence çağır bi gece uyansın senin için nolcak
Notebookun yok mu? Hemen aç usb kablosu ile telefonu bağla şarj etsin. Forum için değil tabii acil durum için...Radyom yok telefonunda sarji az kaldı kk ya da giremicem biraz sonra hepsi bitmesin birşey olursa polisi ararım en azindan
Ama böyle daha kötü korkudan uyuyamıyorsunuz bile.O gelirde annem izin vermiyor kızıyor bana