hırsız!!

gece kapının arkasına ağır bir şey koyun bence. psikolojik olarak rahatlatır. bunun dışında bence hırsız alarmı taktırın. olası bir durumda hem alarm şirketine hem polise otomatik mesaj gidiyor. hemde caydırıcı oluyor. bizim evimizede bir kere hırsız girdi ama içerde kimsenin olmadığı anı kolluyorlar. bu yüzden panik yapmayın bence. bir sürü olası boş ev varken içinde insan yaşayanı seçmezler. biri var mı diye kontrol etmişler bence. yada benim ilk okuduğumda aklıma gelen babanız mı acaba korkutmak için birini gönderdi evde bir erkeğe muhtaç hissedin diye?

Kötü niyetle yazmıyorsunuz emienim ama su an ki psikolojimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yazdığınız iyice tuz biber oluyor
ben söyliyim ki insanlar bilemeye bilir bos bulunur hatta polisim diye gelse bile acmamak gerek aslında polis kimlik numarasnı söyle karakoldan baktırcam demek lazım o anda verirse zaten ok ama vermezse gözümü acım olsun
ayrıca o elektrıkcı olayı bizim anneme oldu evde gün vardı ve halamın esi elektrkciydi adama olayandı baya anlamadık sonr ahalam geldi sen nerden hangi bölgedesin dedi adam kem küm etti gitti
müstakil apartmanda zor elektrikci deyince acıyosun bari normal apartmanda kapın kapalı

en azındna demir kapı olmazsa gidin bi demirciye leyimleyip sürgülü demir yaptırın o cok para tutmaz onuda siz karıslasyın en azındna rahat uyursunuz bu gecede agar bisey koyn arkadasına masa bile olur

Sakin ol önce sen,kapıya acilen 45 no kunduralı ayakkabı koy iyice tırssın hatta iki adet koy ayakkabıları iki erkek bir bayan ayakkabı olsun misafir varmış gibi. bu ne cürret yahu..

Kapının arkasına birşeyler dayadım bir de ses çıkarması için çay kaşıkları koydum kapı oynadığı anda bardakla kaşıklar düşer çok ses çıkar. Uyku yok gerçi bana bu gece de sizarsam falan uyandırır o ses beni

Sakin ol önce sen,kapıya acilen 45 no kunduralı ayakkabı koy iyice tırssın hatta iki adet koy ayakkabıları iki erkek bir bayan ayakkabı olsun misafir varmış gibi. bu ne cürret yahu..
Erkek kardeşimin ayakkabısını koydum şimdi daha caydırıcı olur herhalde anneminkinden... 20 yaşındayım ilk defa apartmana taşındık bu yıl normalde bahçeli evimiz vardı mahalle içindeydi burdan daha kolaydı yani hırsız girmesi ama bir kere bile böyle olay gelmedi başımıza. Burda duvar duvara oturuyoruz 4 daire var her katta kimsenin haberi yok birseyden. Gürültüye aldırmıyorlar çok öğrenci var diye onlar sabaha kadar ayakta çünkü umursamiyolar ses duyunca

İçimi okudunuz düşünmedim değil de konduramadım bu kadarını babama. Bu kadarını yapmaz herhalde

Bu kadarda arsızlık olurmu yahu kapıyı açtırmaya uğraşmak falan hırsız bu kadarına cesaret edemez kesinlikle sizi bilen biri yollamış yoksa içeride adam vardır diye korkar en azından bizim burda türk komşunun evine girmiş adamda psikopat sen hırsızı yakala kuru sıkıyıda daya kafasına hırsızın ödü b...kuna karışmış abi bırak beni gideyim bak çaldığım tüm mallarıda sana vereyim demiş bizim türk yermi laaannn adamın canını sıkma git kahve yap demiş hırsızla oturup kahve içmiş sabaha kadar beni neden karım terk etti diye ağlamış durmuş hırsız yemin etmiş birdaha yapmıcam aldım dersimi diye nasıl bir dertse adamı olmayan mesleğinden etmiş

hahaaaa ayy inannmıorumm. Filmlerde gorsek boyle şey olur mu deriz yaa

İçimi okudunuz düşünmedim değil de konduramadım bu kadarını babama. Bu kadarını yapmaz herhalde
ben biraz komplo teoricisiyimdir o yüzden ilk aklıma o geldi. babanızı en iyi siz tanırsınız doğrusunu siz bilirisniz. benim babam olsa kesin yaptırırdı mesea. psikopattır çünkü. bence bir an önce kapılara camlara hırsız kilidi alın taktırın. alarm taktırın böyle korkuyla geçmez. kapıya biri gelirsede erkek kardeşiniz cevap versin sizde hemen polisi arayın.

kapı ve camlara bunlardan taktırabilirsiniz.

Zaten nöbetteyim su an gelirse tekrar erkek kardeşim konuşacak. Yarın ilk isim bunları halletmek olacak. Bu korkuyla olmaz. Sabaha kadar oturdum bu gün derse gidemedim muhtemelen yarın da gidemicem uykusuzluktan. Görseller için de ayrıca teşekkür ederim

Korktuğumuz başımıza geldi.babamın evde olmadığını belli etmemeye çalışıyorduk ama beceremedik demek ki. Bu yazdığınız gerçekten film gibi:))

Sitede ogrenciler var diyorsunuz acaba ogrencilere geldi de evimi karıştırdı da sizin kapıyı çaldı? Hırsız olsa konuşmaz. Ogrencilere diye düşünüyorum ben. Ay Allah im onlara bile gelmesi kötü belki zarar vericekti size de kötü tabi. Allah im korusun.

Benim kuzenim evde yalnızken kapıyı zorluyor hırsız işte anlayınca tencereleri tavaları birbirine vuruyor evde olduğunu anlasın diye kimse yok sanmış galiba şerefsiz sonra gitmiş bir de diyalog kurmayın hemen polise haber verin binadakilerlede konuşun hepsinin başına gelebilir sonuçta ani bir şey olduğunda yardımcı olabilirler

Bende öyle düşünüyordum fakat şöyle bir ayrıntıyı paylaşmadım sanırım. Annem öğrenciler cagirdiysa onlar karşıda oturuyor dedi adam tamam dedi ama gidip onların kapıyı çalmadı asansöre bindi aşağı indi. Öğrencileri arasa onların da zili çalmaz miydi sizce? Ve neden yan daire karşı daire değil de ( her katta 4 daire var) bizim daireyi seçti açmayınca başka yere bakmadan gitti? Benim kafamı bu kurcaliyor

Korktuğumuz başımıza geldi.babamın evde olmadığını belli etmemeye çalışıyorduk ama beceremedik demek ki. Bu yazdığınız gerçekten film gibi:))
Canım olabilir bak yokmu akrabanız falan şöyle arada gelse gözükse bazı akşamlar kalsa annemde evde kimse yoksa dayımın oğlunu çağırıyor yatıya gerçi annemin yeğenleri ordu gibi birini çağır yastığını alan koşuyor hala bu kadar sevilirmi komşu adam aynen böyle yapmış oda kapının kolu oynayınca kapının arkasına pusuda bekleyip yakalamış zaten psikopatın önde gideni eşimle birşey konuşuyordu eşim birini eleştirince çok pis döverim ben bunu dedi eşimde kesti irtibatı merhaba merhaba geçiyor yanından beklenir yani ondan öyle hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…