- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
vallabn limoncuyu uyarıyim dedim de sonra sizin aklınıza gelmemilse hatrlatmş olurum diye solemedimKötü niyetle yazmıyorsunuz eminim ama su an ki psikolojimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yazdığınız iyice tuz biber oluyor
ben söyliyim ki insanlar bilemeye bilir bos bulunur hatta polisim diye gelse bile acmamak gerek aslında polis kimlik numarasnı söyle karakoldan baktırcam demek lazım o anda verirse zaten ok ama vermezse gözümü acım olsunKötü niyetle yazmıyorsunuz emienim ama su an ki psikolojimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yazdığınız iyice tuz biber oluyor
alın bi kunduru bence 45 numara olsun adam görsün gözleri :))6.kat babam bizimle yaşamıyor annemin eski ayakkabılarını koyduk spor ayakkabı belki erkek zanneder diye. Tabi 38 numara "erkek ayakkabısını" görünce korkar mi bilemiyorum
Allah öyle serrlilerin serrlerini kendi baslarindan ekskk etmesanki Bizllerdeayy valla elektirikci sucu bide kapının ,icine su döküyolarmıs kadında acında artık agzını gazlı bezle bastırıp bayıltıyorlarmıs
Erkek kardeşimin ayakkabısını koydum şimdi daha caydırıcı olur herhalde anneminkinden... 20 yaşındayım ilk defa apartmana taşındık bu yıl normalde bahçeli evimiz vardı mahalle içindeydi burdan daha kolaydı yani hırsız girmesi ama bir kere bile böyle olay gelmedi başımıza. Burda duvar duvara oturuyoruz 4 daire var her katta kimsenin haberi yok birseyden. Gürültüye aldırmıyorlar çok öğrenci var diye onlar sabaha kadar ayakta çünkü umursamiyolar ses duyuncaSakin ol önce sen,kapıya acilen 45 no kunduralı ayakkabı koy iyice tırssın hatta iki adet koy ayakkabıları iki erkek bir bayan ayakkabı olsun misafir varmış gibi. bu ne cürret yahu..
İçimi okudunuz düşünmedim değil de konduramadım bu kadarını babama. Bu kadarını yapmaz herhaldegece kapının arkasına ağır bir şey koyun bence. psikolojik olarak rahatlatır. bunun dışında bence hırsız alarmı taktırın. olası bir durumda hem alarm şirketine hem polise otomatik mesaj gidiyor. hemde caydırıcı oluyor. bizim evimizede bir kere hırsız girdi ama içerde kimsenin olmadığı anı kolluyorlar. bu yüzden panik yapmayın bence. bir sürü olası boş ev varken içinde insan yaşayanı seçmezler. biri var mı diye kontrol etmişler bence. yada benim ilk okuduğumda aklıma gelen babanız mı acaba korkutmak için birini gönderdi evde bir erkeğe muhtaç hissedin diye?
hahaaaaBu kadarda arsızlık olurmu yahu kapıyı açtırmaya uğraşmak falan hırsız bu kadarına cesaret edemez kesinlikle sizi bilen biri yollamış yoksa içeride adam vardır diye korkar en azından bizim burda türk komşunun evine girmiş adamda psikopat sen hırsızı yakala kuru sıkıyıda daya kafasına hırsızın ödü b...kuna karışmış abi bırak beni gideyim bak çaldığım tüm mallarıda sana vereyim demiş bizim türk yermi laaannn adamın canını sıkma git kahve yap demiş hırsızla oturup kahve içmiş sabaha kadar beni neden karım terk etti diye ağlamış durmuş hırsız yemin etmiş birdaha yapmıcam aldım dersimi diye nasıl bir dertse adamı olmayan mesleğinden etmiş
ben biraz komplo teoricisiyimdir o yüzden ilk aklıma o geldi. babanızı en iyi siz tanırsınız doğrusunu siz bilirisniz. benim babam olsa kesin yaptırırdı mesea. psikopattır çünkü. bence bir an önce kapılara camlara hırsız kilidi alın taktırın. alarm taktırın böyle korkuyla geçmez. kapıya biri gelirsede erkek kardeşiniz cevap versin sizde hemen polisi arayın.İçimi okudunuz düşünmedim değil de konduramadım bu kadarını babama. Bu kadarını yapmaz herhalde
Korktuğumuz başımıza geldi.babamın evde olmadığını belli etmemeye çalışıyorduk ama beceremedik demek ki. Bu yazdığınız gerçekten film gibi:))Bu kadarda arsızlık olurmu yahu kapıyı açtırmaya uğraşmak falan hırsız bu kadarına cesaret edemez kesinlikle sizi bilen biri yollamış yoksa içeride adam vardır diye korkar en azından bizim burda türk komşunun evine girmiş adamda psikopat sen hırsızı yakala kuru sıkıyıda daya kafasına hırsızın ödü b...kuna karışmış abi bırak beni gideyim bak çaldığım tüm mallarıda sana vereyim demiş bizim türk yermi laaannn adamın canını sıkma git kahve yap demiş hırsızla oturup kahve içmiş sabaha kadar beni neden karım terk etti diye ağlamış durmuş hırsız yemin etmiş birdaha yapmıcam aldım dersimi diye nasıl bir dertse adamı olmayan mesleğinden etmiş
Bende öyle düşünüyordum fakat şöyle bir ayrıntıyı paylaşmadım sanırım. Annem öğrenciler cagirdiysa onlar karşıda oturuyor dedi adam tamam dedi ama gidip onların kapıyı çalmadı asansöre bindi aşağı indi. Öğrencileri arasa onların da zili çalmaz miydi sizce? Ve neden yan daire karşı daire değil de ( her katta 4 daire var) bizim daireyi seçti açmayınca başka yere bakmadan gitti? Benim kafamı bu kurcaliyorSitede ogrenciler var diyorsunuz acaba ogrencilere geldi de evimi karıştırdı da sizin kapıyı çaldı? Hırsız olsa konuşmaz. Ogrencilere diye düşünüyorum ben. Ay Allah im onlara bile gelmesi kötü belki zarar vericektisize de kötü tabi. Allah im korusun.
Canım olabilir bak yokmu akrabanız falan şöyle arada gelse gözükse bazı akşamlar kalsa annemde evde kimse yoksa dayımın oğlunu çağırıyor yatıya gerçi annemin yeğenleri ordu gibi birini çağır yastığını alan koşuyor hala bu kadar sevilirmi komşu adam aynen böyle yapmış oda kapının kolu oynayınca kapının arkasına pusuda bekleyip yakalamış zaten psikopatın önde gideni eşimle birşey konuşuyordu eşim birini eleştirince çok pis döverim ben bunu dedi eşimde kesti irtibatı merhaba merhaba geçiyor yanından beklenir yani ondan öyle hareketKorktuğumuz başımıza geldi.babamın evde olmadığını belli etmemeye çalışıyorduk ama beceremedik demek ki. Bu yazdığınız gerçekten film gibi:))