- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Kirada oturuyoruz su an muhtemelen ev sahibi kabul etmez demir korkuluğubn sana bişy diyimmi madem kapı sağlam değil ve madem bouleciddibi olay yaşadınız, dış kapıyada korkuluk tarzı saf demirden bişy yapılıyo. Parmaklık tarzı. Hemn ondan yaptırın bnce. Bak eminol çok guvenli.
adana ,diyarbakır gibi yerlerde çok yaygıın bu
durumu izah edin, siz yaptırın kiradan duşsun. Çunku ciddi bi durum bu.Kirada oturuyoruz su an muhtemelen ev sahibi kabul etmez demir korkuluğu
Umarım bu gece gelmez panik ataktan olcem yoksadurumu izah edin, siz yaptırın kiradan duşsun. Çunku ciddi bi durum bu.
gelen kişiye bnde hırsız diyemiycem. Yoksa evin dolu old. Gorunce kaçardı
kapını iice kilitle bol dua oku ve telefonun hazrda bulunsun. Oyle bişy olursa hemmn polisi ara canmmUmarım bu gece gelmez panik ataktan olcem yoksa
zannetmiyorumKapının arkasına masa vb. Birşey koymanın faydası olur mu sizce
ooo ben bile korktum kapıyı 3 kere kitledim vallaDün gece saat 4 te kapı çaldı. Annem de uyku sersemi seslenmiş kim o falan diye. 30 lu yaşlarında bir adam içeriye girmek istemiş. Yüzünü göstermemek için kapının dibinde duruyordu.Annem bu saatte kimseye kapıyı açamam falan dedi bende o sırada uyandım. Adam ısrar etmeye devam etti içeri girmek için. siparişinizi getirdim dedi. Biz sipariş vermedik dedi annem zaten durbunden bakınca adamın ellerinin boş olduğunu gördük. Öyle sarhoş falan da değildi. Gayet aklı başında konuşuyordu normal geliyordu sesi. Babam evi terkettiği için annem ve kardeşlerimle kalıyoruz. Burda hiç yakınımız kimsemiz yok. Oturduğumuz sitede öğrenciler de var. Annem öğrenciler istemiştir karşı daireye falan bakın dedi göndermeye çalıştı. Sonra başka dairelere bakmadan çıktı gitti bizim eve giremeyince. Uyuyamadım zaten annemle oturduk güneş doğana kadar. Karşı komşumuza da hırsız girmiş çelik kapıya ve kilitli olmasına rağmen. Çok korkuyorum kızlar bu gece de gelirse diye. Çünkü burda kimse kimseyi umursamiyo bağırsak o saatte kimse duymaz umursamaz. Sizce yine gelir mi uyku girmiyo gözüme. Her asansör sesini duyduğumda firliyorum yerimden kapıya gelecek gibi hissediyorum. Nasıl geçecek bu korku? Bir de yan komşuya da sordum ikimizinde kapıları zorlanmış saplantıyı sanki sıkılığı girmiş. Biliyorum müneccim değilsiniz gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz ama aşırı kafama takılmış durumda içimi dökmek istedim iyi geceler
Öyle yapcam çok cokk teşekkür ediyorum desteğiniz içinnkapını iice kilitle bol dua oku ve telefonun hazrda bulunsun. Oyle bişy olursa hemmn polisi ara canmm
Annem terslemeye korkmuş evi öğrenir gelir yine rahatsız eder diye. Yanımızda koruyup kollayacak kimse yok çünküooo ben bile korktum kapıyı 3 kere kitledim valla
hırsız olabilir bencede ama keske o anda tabi panik olmadan kimsin ulan sen falan dye böyle simdi arıyoum poisi cık ulan kapı dısarı falan dite bagırsaydın belki korkardı ama iste o anda gece 4 uykus sersemi
valla bndekalktım kapımı kontrol ettimooo ben bile korktum kapıyı 3 kere kitledim valla
hırsız olabilir bencede ama keske o anda tabi panik olmadan kimsin ulan sen falan dye böyle simdi arıyoum poisi cık ulan kapı dısarı falan dite bagırsaydın belki korkardı ama iste o anda gece 4 uykus sersemi
Bu gün yaptiracaktik da annem günlüğünü alamamış bir kaç güne yaptircaz umarım geç olmaz çok korkuyorumHemen yarın kapiniza iç tarafından üç beş tane çelik sürgü taktırın . Emniyetli olur siz evdeyken zorlansa bile açılmaz. ..gecmis olsun canım
ayy valla elektirikci sucu bide kapının ,icine su döküyolarmıs kadında acında artık agzını gazlı bezle bastırıp bayıltıyorlarmıskesinlikle olabilir yani kimbilir kaç kez gözledi sizin evi , bundan sonra çok dikkatli olun , tekrar tekrar başka hikayeyle gelir elektrikçiyim , sucuyum falan diye gözünüzü dört açın.
aabn sana bişy diyimmi madem kapı sağlam değil ve madem bouleciddibi olay yaşadınız, dış kapıyada korkuluk tarzı saf demirden bişy yapılıyo. Parmaklık tarzı. Hemn ondan yaptırın bnce. Bak eminol çok guvenli.
adana ,diyarbakır gibi yerlerde çok yaygıın bu
6.kat babam bizimle yaşamıyor annemin eski ayakkabılarını koyduk spor ayakkabı belki erkek zanneder diye. Tabi 38 numara "erkek ayakkabısını" görünce korkar mi bilemiyorumaynen ev kacıncı kat bide babanın ayakkabıları bırakın ve bi erkke tanıdıgınızın sesini kayda alın bagararak kimsin ulan sen ne arıyosun gece gece falan diye bagırısın bant kaydı yapın allah korusun bencede art nıyetli ve evde babanın olmaıgını bilen biri
evet. Bnm kiradaki evimde vardı. Çok guvenliydi vallaaa
aynen ya o demirlik ii en azındna seni biraz daha korur
Kötü niyetle yazmıyorsunuz eminim ama su an ki psikolojimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yazdığınız iyice tuz biber oluyorayy valla elektirikci sucu bide kapının ,icine su döküyolarmıs kadında acında artık agzını gazlı bezle bastırıp bayıltıyorlarmıs
Kötü niyetle yazmıyorsunuz eminim ama su an ki psikolojimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yazdığınız iyice tuz biber oluyor