hırsız!!

Limoncunun dün bahsettiği şey sanırım anında polisi ararım öyle birşey yaparsa zaten. Su dökmek de neyin nesi
Su dikmeyide simdi esime sordum.
Disardan kapinizin altindan su dokuyolarmis.
Sende noluyo bu su neyin nesi diyerek kapiyi acmak durumunda kaliyomussun.
Aman dikkat edin

Bende ondan korkuyorum hırsız olsa gider en azından evde birileri olunca. Ama eğer başka birşeyse tekrar gelecektir.
Canm ozmn polise haber vericeksiniz.
Polis bi iki gun evinizin etrafinda dolanir.
Zaten korkar o pislikte birdaha cesaret edemez.
Ama siz saat 4 de diyosunuz o saatte polisi hemen arasaydiniz yakalanirdi.
Cunku o saatte etrafta insan olmaz.
Annende gormus yuzunu zaten teshis ederdi.

Canm ozmn polise haber vericeksiniz.
Polis bi iki gun evinizin etrafinda dolanir.
Zaten korkar o pislikte birdaha cesaret edemez.
Ama siz saat 4 de diyosunuz o saatte polisi hemen arasaydiniz yakalanirdi.
Cunku o saatte etrafta insan olmaz.
Annende gormus yuzunu zaten teshis ederdi.
Kapıya çok yakın durmuş o yüzden annem yüzünü görememiş sadece ellerinin boş olduğunu görmüş

Kızlar çelik kapı kitli olmasına rağmen nasıl açılır?? Karşı komşuya daha önce girmişler kapı kitli olmasına rağmen. İnanamadım.

Bu ne be offf!!! sapıga bak ayyy ürktüm gece gece pislik adam çok dikkat edin ve hmn polisi arayın yanınızda biber gazı yada deodorant olsun direk yüzüne sıkmak için heyy allahım sen hepimizi böyle insanlardan koru amin...

Kızlar çelik kapı kitli olmasına rağmen nasıl açılır?? Karşı komşuya daha önce girmişler kapı kitli olmasına rağmen. İnanamadım.

Anahtar kapinin üzerinde olsun. O delikten birsey sokamasin. Komsu üstten kitlememistir, hani demir varya onu takmamistir, yoksa giremez, demiri sökmesi lazim veya kapiyi cok zorlamasi lazim, ozamanda duyulur zaten.

Bu ne be offf!!! sapıga bak ayyy ürktüm gece gece pislik adam çok dikkat edin ve hmn polisi arayın yanınızda biber gazı yada deodorant olsun direk yüzüne sıkmak için heyy allahım sen hepimizi böyle insanlardan koru amin...
Beklicem yine sabaha kadar oklavalar sopalar duruyor başucumda

Anahtar kapinin üzerinde olsun. O delikten birsey sokamasin. Komsu üstten kitlememistir, hani demir varya onu takmamistir, yoksa giremez, demiri sökmesi lazim veya kapiyi cok zorlamasi lazim, ozamanda duyulur zaten.
Kapı kilitli anahtarı da çıkarmadım ama başka birşey yok kapıda dediğiniz demir ne anlamadım. Bir de tv açık ses açık ama böyle de gelirse duymam diye korkmaya basladim

Çelik kapının üst demirini takın ve alttan üstten kapıyı kilitleyin anahtar takılı kalsın üzerinde

Gece uyumadan önce 7 kez ayetel kursi okursan seni ve aileni 7 melek sabaha kadar beklemiş oku canım bol bol oku rabbime sıgın

X