Hırsız Üvey Anne!!!

Arkadaslar babam geldi. Bu aksam ikimiz bi hasta ziyaretine gidecegiz. Esim birakacak. Uvey a. Gelmiyor. Konusucam babamla. Az para cok para ayrimi yapiyor mu diye dun gece sadece 6 tane 1 tl biraktim ceket cebimde 2 tl eksik sabah.

Evim artik Allah'a emanet. Sonucunu gece girip yazarim. Cok tesekkurler, yorumlari tek tek okudum suan telefondan girdigimden ve disari cikacagimdan gece cevap yazabilecegim. Iyi aksamlar.

Üvey annenin kleptomani oldugunu düşünmüyorum,bu rahatsızlığa sahip olanlar bir şeyler çalmanın verdiği adrenalin için hirsızlık yapıyorlar,seninki bildiğin hırsız.

Ortalığa bir yere para koyun, suç üstünde yakalayın. Babanızı ikna etmenin en iyi yolu o bence.

bi miktar parayı onun görebiliceği çok aşikar olan yere koyun..,
O yeri tam anlamıyla çeken bi kamera olur fotoğraf makinesinin video bölümü olur hatta telefon bile olur..
Açın kamerayı koyun..
Çıkın dışarı girin sonra telefonu alın izleyin

Kamera yerleştirme imkanın yoksa kesin çaldığından emin olduğun bişeyi çaldığını bildiğini kameraya kaydettigini söyle. Gizli kamera koymuştum falan dersin. Korkmasına yeter sanırım

iyi geceler, babamla konustum ve tabıkı cok sasırdı , ''mümkün değil, ben hıc rastlamadım, evet yegenlerınde malesef var , ne zaman bıze gelseler paralarım gıttı ve sordugumda x(eşi) yegenlerının yaptıgını ıtıraf ettı, hırsızlıgına hıc rastlamadım ama malesef cok yalan konusuyor, hatta bır daha yalanını yakalarsam kesınlıkle ayrılırım senden dedım, ama arada yıne yakalıyorum, ne kadar kızsam da duzelmıyor.''dedi.

ben de market harıc yasadıklarımı anlattım, ''yıne gunahını almak ıstemıyorum, sana soylemeyı uygun gordum, lutfen benı yanlıs anlama ama artık uzerımde yuk kaldı, hatta sırf ben degıl dedemlerın de paraları kayboldu, onlara da ıstersen sor, benım amacım esını sana kotulemek degıl, sadece bu ben degıl baskası da olabılırdı ve o zaman kendı dusecegın durumu bır dusun, ve eger hastalık ıse tedavısı de mumkun, lutfen takıp et baba... ve kendın dıyorsun cok yalan konusuyor dıye, emın mısın yegenlerının aldıgından? ve ben sana bu zamana kadar hıc yalan konustum mu ? dedim.

bu sabah ıse babamla konusmalarına sahıt oldum.
babam : x, benım surda 100 tl vardı, gordun mu?
x: evet ben aldım, lazım bana.
babam : bir dahaki sefere benden ızınsız cuzdanımdan para alma........

o cumleyı duyunca kendımı kotu hıssettım, karı koca arasında para muhabbetı zaten olmaz ve kocasından aldıgıda tam anlamıyla calma olmaz,halıyle babamın sahıt olmaması cok normal, ama bugun o konusmaları duyunca, sankı babam benden etkılenıpte ona cattı gıbı hıssettım ve kotu oldum.Normalde oyle konusmazdı. Her ne kadar kadının cevabı ''sana mı sorucam '' olsada : )

Belkide suçu yeğenlerinin üstüne atıyordu kadın.

elbette, ben de oyle dusunuyorum, onu ıma ettım babama, ama emınım bıraz gozlemleyıp, deneyecek.... cunku babam para kaybolsa farketmez , farketse bu zamana kadar farkederdı, baya gıdenlerı de yegenlerı sanıyormuş, demek ki gece sayarak bıraktı parayı...
en azından ben soyledım, bu saatten sonra bana yapacagı sadece yanıma geldıkce, kı bundan sonra bu kadar uzun kabul edecegımı de sanmıyorum, ufak tefek buldukları,aldıkları olacaktır. ama hasta ıse en basta kendıne, degıl ıse babama ve ıtıbarına cok zarar verecek, soyleyınce bıraz rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…