Hırsız Üvey Anne!!!

Ben de hakkında aslında boyle duymustum, kesınlıkle ıspatlı, sucustu sart baska turlu kabullenmeyecek, gozumle gordugum markettekı olayı bıle ınkar ettı.

Biz çok araştırdık. Paramız hiç kaybolmadı mesela. Bizim bile farkında kaybolduğunn farkında olmadığımız şeyleri çıkmıştı odasından görünce aa bu benim falan olmuştuk. Babanıza anlatsanızda inkar edecektir. Onun yüzüne karşı söyleseniz en azından siz hayatınızda istemediğiniz birinden kurtulmuş olacaksınız. Bilmiyorum size ait bir şeyi ortada bir yerde bıraksanız onu alırken takip etseniz. Gerçi bir yere sokar bulamama ihtimainizde olur. Valla aklıma gelmedi. Bizim elimizde birden fazla kanıt vardı ve inkar edemedi.

Babanıza anlattığınızda yuvalarının yıkılacağını düşünüyorsanız bunu yapmayın. Kendisiyle konuşun ve tedaviye ikna edin.

o zaman anlatsaydım,kesın ayrılık olabılırdı dıyorum, cunku babam benı bırakıp denıze gıderken hep: sana en ufak kotu davranısında bana soyleyeceksın, ne olursa olsun gelırım, ve daha bırcok sey soyluyordu. Şuan nasıl bılmıyorum ama alısmıslardır bırbırlerıne kac yıllık evlıler, babamında artık eskı sertlıgı yok, ıyıce alkol bagımlısı oldu,.... Yanı aslında suan babamın cok yaptırımının olacagını dusunmuyorum, ben artık son bır cozum uretmek ıstıyorum, kendılerı ne yaparsa yapsın benı artık ınandıramayacagını bılsın, gerekırse de yuzume bakamasın ıstıyorum ve babamın da artık esını haklı nedenden gormek ıstemedıgımı anlasın ıstıyorum...

Biz çok araştırdık. Paramız hiç kaybolmadı mesela. Bizim bile farkında kaybolduğunn farkında olmadığımız şeyleri çıkmıştı odasından görünce aa bu benim falan olmuştuk. Babanıza anlatsanızda inkar edecektir. Onun yüzüne karşı söyleseniz en azından siz hayatınızda istemediğiniz birinden kurtulmuş olacaksınız. Bilmiyorum size ait bir şeyi ortada bir yerde bıraksanız onu alırken takip etseniz. Gerçi bir yere sokar bulamama ihtimainizde olur. Valla aklıma gelmedi. Bizim elimizde birden fazla kanıt vardı ve inkar edemedi.

benım para ve altınlarım gıttı, evımden aldıgı ve o gıttıkten sonra farkettıgım sus esyalarımı yegenının evınde (facebooktan) gordum, sanırım gıden boyle esya ve kıyafetlerımı de bırılerıne verıyor.
yıne kaybolan bana gelen bır hedıye vardı o zamanlar onlarla yasıyordum, annesının evınde gordum , aa benım degıl mı bu diye :''ne munasebet anneme hedıye aldım ben, esyalarına sahıp cıkamıyorsan benım sucum mu ''dıye suc bastırmıstı bır de.

ben de dusunuyorum, artık cok agır gelıyor bu bana, nasıl baslasam, ne soylesem bılemıyorum, bır arkadas demıs az once, aslında bu benım gorusmemem ıcın de cok guzel bır sebep olurdu, eksikliğini hiç hissetmeyecegım bırı..
o geldıgınden bu yana 1 haftadır 15 sene oncesınde yasıyorum resmen ve psikolojım ınanılmaz bozuldu.
canım benim...
söyle gerçekten..
baban da anlasın bazı seyleri. hem dedenler de yanında. ya da bırak dedenler söylesin.

canım benim...
söyle gerçekten..
baban da anlasın bazı seyleri. hem dedenler de yanında. ya da bırak dedenler söylesin.

Aslında dogru soyluyorsunuz, ama babaannem ve dedem benı o zamanlar susturuyorlardı, soyleme babana dıye... suan kendısı dedemlerle hatta hıcbır akrabası ıle babamın (ben harıc) gorusmuyor, evıne hıc gıtmıyor babam görüşüyor sadece. Söylesem ve babam sorsa belkı ınkar etmezler.

Şöylede bir durum var, akrabaları, komsularıyla problemlı olusu nedenıyle kayınvalıdemle arkadaslık yapmaya calışıyor.Kimsenın evıne gıdemedıgınden sukur kı kımseye bısey yapamadı, ee marketlerde de korkuyor artık, kameralar var. Kayınvalıdeme ''yanına gelıcem 10 gun tatıle'' demıs, kayınvalıdem de ''buyrun gelın'' diye yanıt vermiş.
Ben kayınvalıdeme :'' anne, kabul etme lütfen '' dedım bugun ama o benı uvey a.ye ofkemden sanıyor, halbukı nasıl derım ''anne esyana, parana,altınına dıkkat et'' dıye.....

Bence ilk önce babaniza anlatin ve bu işi ortaya çikarmak için beraber plan yapın bir yere belli icinde miktarda para olan bir cüzdan koyup onu yanliz birakin eger çalarsa ortaya çikar

Kendi evinizde babanıza anlatırsanız hoş olmaz. Bence Babanızın evine gittiğinizde anlatın.

Dedeler hayatta degılse
suclu olur cıkarsınız

Mutlaka ve mutlaka bu isi iki gun icinde ortaya cikarmaniz lazim...keske kucuk kalem seklinde bile olsa bir kameraniz olsa idi mutlaka isinize yarayacak sekilde bir yerde bulabilirsiniz ne bileyim satan birileri vardir elbet,siz disari cikamiyorsaniz esiniz bulamazmi? Kameraniz olsa idi herhangibir takini yada bir miktar parani,onun yaninda bir yere koysaniz.sonrasi kolay zaten kamera ile aldigini ortaya cikarirdin baska turlu aklima gelmiyor:KK43::KK64:

hastalık boyutunu da gecmiş bence artık bu olay
bence haberi olmalı babanızın

ben olsam karışmazdım galiba
evime misafir gelmişse gidene kadar sabreder mecbur kalmadıkça da görüşmezdim

Baban bunca yıl nasıl farkına varmamış ki:KK57:

bütün hayatını uyur gezer olarak geçirse dahi illa ki bir gün uyanırdı bu işe

belki oda farkındadır da ses etmiyordur.

bilmiyorum, hiç değersiz birşeyin kaybolduguna sahıt olmadıgımdan ben dırekt hırsız gozuyle bakıyorum malesef, ve malesef cok mutsuzum bu durumdan uzerımde buyuk bır yuk var gıbı, tabı en ıyısını uzman bılecek, ben ona bırcok nedenden teklıf ettım, yalanı, ıftırası cok var, 5 dk.da 50 kere yalan konusur,Ama takıntısını,sinirliliğini bahane ederek bır uzmana gıtsen dedıgımde bıle, ben delımıyım dedi, daha ne dıyecegımı bılemedım babamla nasıl ılıskılerı bılmıyorum Üniversiteye basladıktan sonra 2-3 kere kaldım evlerınde, benım de yanıma 2. gelişleri.
ve aklında bırsey kalmasın yeterkı calmasın dıye bu gelısınde evımde neyı begendıyse ona verdım, cunku ılk gelısınde evımde esyalarım kaybolmustu ve faceden o esyayı yegenının evınde gordum, bıblo tarzı bıseylerdı.
iyi de bunu sen, babannen bile farketmiş baban nasıl farketmemiş bunu anlayamadım onunla sürekli birlikte yaşayan adam, bence o da farkındadır bişeylerin. insan 1-2 yıl kandıraiblir ama 20 sene eşini nasıl kandırabilr ki

bunca senedir yapmaya devam ediyorsa artık hastalık olmuş..babanızla gizlice konuşun durumu anlatın..hatta durumu canlı görmesini sağlayın..gündüz gün içinde yine ceketinizi asın içine para koyun..sonra babanızla birlikte bakın..ama bu arada babanızın yanından ayrılmayın ki iftira attığınızı düşünmesin..

bunca senedir yapmaya devam ediyorsa artık hastalık olmuş..babanızla gizlice konuşun durumu anlatın..hatta durumu canlı görmesini sağlayın..gündüz gün içinde yine ceketinizi asın içine para koyun..sonra babanızla birlikte bakın..ama bu arada babanızın yanından ayrılmayın ki iftira attığınızı düşünmesin..
Babası varken yapmayabilir ama her ihtimale karşı.

Görünür yere koyacağınız paranın seri numarasını alın. Gizli kamera alma imkanı yoksa dar zamanda ya siz pusuya yatacaksınız bir foto mak. kamerası ya da cep tel. kamerası ile ya da bilgisayar olan bir odaya. Artık farklı bir proğram filan mı gerektiriyor acilen bir uzmana danışıp ne yapılmalı, video görüntüsü alabilirsiniz. Bu şekilde kendi evde yokken görüntü alan birini tanımıştım geçmiş yıllarda. Suçlamadan önce kanıt şart, karşınızda ki profesyonelleşmiş sonuçta sizi bile suçlu çıkarabilir. Bu video görüntüsü ile artık kendi hayatınızdan ve ailenizden tamamen uzaklaştırabilirsiniz bir diğeri de rahatsızlığı varsa eğer tedavisine başlanmasına vesile olmuş olursunuz. (Not: görünmeyen tarafı boyalı eşya bırakma fikride güzel ama eli boya olunca bırakıp ve sadece bakıyordum elim boyandı bu da ne böyle diye ortalığı ayağa kaldırabilir. Bunun yerine gözden çıkardığınız bir çanta, ceket ya da cepli bir kıyafeti görünür bir yere koyup, içine boyalı para koyabilirsiniz ve illaki görüntü almanız en iyisi olur)

Son düzenleme:
X