- Konu Sahibi beyazperde
-
ilk başta sırf size karşı boyle sandım ama marketten falan da çalmış . belki baban da farkındadır ondan da çalıyodur kesin
Sanırım üvey anneniz kleptomani hastası..Babanız bu durumu öğrenmeli..Direk tüm bildiklerinizi babanıza anlatın üvey anneyi gözlemlesin bence kadın inkar edebilir çünkü..
Babanıza herşeyi olduğu gibi anlatın ve birdaha görüşmek istemediğinizi söyleyin.Bu sizin için iyi bir fırsat .Dizilerde gördüğümüz böyle kötü karakterlerin gerçek olduğunu duyunca çok üzülüyorum ve bu bir film olsaydı,derdim ki ,kız neden babasına doğruları anlatıp ,o kadını hayatından çıkarmıyor.Kim olsa aynı şeyi düşünür.Neden size kötülük yapan üvey annenizle görüşeceksiniz ki,çıkarın hayatınızdan tamamen
Ama üvey anneninde ihtiyacı yokmuş öyle bir riske neden girsin ki? Belki hastalığı vardır..Cebimden 20 lira almış diyorsun 20 lira ne ki yani insan onu almaya neden gerek duysun?Kleptomanı maddı manevı degerı olmayan calma ıcgudusuymus, bu bıldıgın hırsız, ıhtıyacı yok ama onu kar sayıyor. Babam sabah burda artık bır care arıyorum..
parayı yada değeri olan yada değerli görünen bi şeyi hemen kurumayan ve elden çıkmayan bi boya sür ve çaldığındaelleri boya olsun bu arada gözlemle elindeki boyayı cıkartmaya calısırken bas
Ama üvey anneninde ihtiyacı yokmuş öyle bir riske neden girsin ki? Belki hastalığı vardır..Cebimden 20 lira almış diyorsun 20 lira ne ki yani insan onu almaya neden gerek duysun?
Once bu anlattiklarinzi babaniza bit bir anlatin. Bi de babaniz gelince sizde kalmasini saglayin. O gece ortalik yere para koyun hatta kameraya alma sansiniz varsa alin ve babaniza ispat etmeye calisin. Bu ise yarayabilir diye dusunuyorum
anlat babana mutlaka.....
Ben de kleptoman diyorum.
Üvey annen resmen hırsız. Ev arkadaşım vardı benim ve biz onun kleptomani olduğunu öğrendik kendi gözlemlerimizle. Odasında bir sürü saçma sapan eşyalar bulduk. (yapmak zorunda kaldık yani karıştırdık)
Hepsi değersz saçma sapan eşyalardı ve zaten onlar genelde maddi değeri olmayan şeyleri çalıyormuş. Çok araştırdık biz bunu okulda hocayaa bile sorduk.
Kleptomani, gerçekte gerek duyulmayan ve maddi değeri omayan maddeleri çalma dürtüsüdür dedi....
Ona bir şekilde suç üstü yapman lazım ama aklıma bir şey gelmedi şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?