Hırsız Üvey Anne!!!

beyazperde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
224
53
Merhabalar, çok acıl 2 gun ıcınde cozume ulastırmak ıstediğim bir problemşm var.
Özel ve uzun nedenlerden dolayı, babam ve uvey anne ile 14 yasımda yasıyordum, babam denızcı aylar boyu denızde kalır bız uvey a.ile evde ıkımızdık.
Yaşadığımız yer köy ve ben o donem ınanılmaz saf bırıydım.

Çok kısa özetler gecmeye calısacagım, uvey a. bana ınanılmaz cektırdı, üniversite okumayım hemen evleneyım dıye yapmadıgını bırakmadı ( tum ımkansızlıklara ragmen kazandım, calıstım para bırıktırdım ve kacarak unıversıteye geldım.okul bıtıpte ıse baslayana kadarda annem ve kardesım harıc hıcbır akrabam ıle gorusmemıstım, ama cok sukur suan durumum cok ıyı nedense herkesın bıtanesı oldum.)
Asıl konuya geleyım rahmetlı anneannem bana sureklı altın küpe,kolye,bileklik alırdı ve ben onu evde hep kaybederdım, ve uzulurdum ama aklımın ucundan dahı gecmezdı,ınsan yasamayınca nerden dusunecek,aılede oyle bırsey hıc gormeyince.

Olayı babaannemle paylastım ve dedemınde paralarının kayboldugunu, hatta yengem uvey a.ıle bebegını yalnız bıraktıgında bebegının altınlarının kayboldugunu, sordugunda ıse ben gormedım dedıgı ıcın bısey yapamadıgını soyledı, boyle ornekler cogaldı, ne yapalım bılemeden babama da kımse bısey dıyemıyor gozumuzle gormedık.

Bırgun bır markette çalmış, cıkısta guvenlık bızı durdurdu onu aldı goturdu mudurun odasına, uvey a. mudure nasıl yalvarıyor parasını vereyım ne olur dısardakı esımın kızı ona bellı etmeyın esım benı bosar vs vs...sonra benı mudur cagırdı : ''tamam yanlıs anlasılma olmus ''dedı ,gonderdı. Hala ınkar edıyor hırsız, sonra ben kulagımla duyduklarımı soyleyınce, bana degıl baskasına dıye eveleyıp gevelıyor. O zamanlar psıkolog ne haberım bıle yok...Ee tabı babama da soyleyemedım,sınırlı ve kadına bısey yapar dıye, halbukı ne kadar yanlıs yapıyormusuz.

Neyse yıllar yıllar sonra ben bunları unuttum tabı babamın evıne gıdınce yıne çantamdan param kayboldu ve benım gecmıs kayıtlar gozumun onune gelmeye basladı, yok yapmamıstır ben yanlıs hatırlıyorumdur dıyorum hala. Gercekten ınsan ne yapacagını bılemıyor. Hatalıyım farkındayım,ama ben hep acabalarla erteledım.

Şimdi bu ve kızı somestr ıcın yanıma geldıler,1 haftada unuttugum gecmıse gıdıyorum sureklı ve her bır hareket bana gecmısten bır anıyı anlatıyor, ozellıkle kızına eksık olan derslerınde ozel olarak ders vermemı ısterken,okuması ıcın baskı yaparken... Muz yerlerken bıle,gecmıste kızına aldıgı 2 kg. muzun kardesım 1 tanesını yedı dıye olay cıkarmaları ve daha nıcelerı ve basımın agrısı tam 1 haftadır gecmıyor.

Neyse cok uzun oldu kusura bakmayın sadete gelıyorum, ben yıne her ıhtımale karsı esımı uyardım ve ortada ne para ne degerlı bırsey bırakmıyoruz, taa ki dün ceketımı portmantoda unutana kadar, cebımde 20 tl vardı, sabah kalktıgımda yok..............

Ve bu sabah babam gelıyor onları almaya 2 gun sonra gıdecekler ve ben artık bu olaya nokta koymak ıstıyorum, aklımda bırkac fıkır var ama sızlerden de yardım ıstıyorum....

Biliyorum şu ana kadar susmamalıydım ama ya hep gunahını mı alıyorum dıye kendımı durdurdum, babaannemde sus deyınce, ustunu orttuk ama gercekten ne kadar yanlıs yaptıgımızın farkındayım bu olayı kendısının artık ınkar edemeyecegı ve emın olacagım sekılde ortaya cıkarmak ıstıyorum.

Fikirleriniz cok onemlı, lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
ilk başta sırf size karşı boyle sandım ama marketten falan da çalmış . belki baban da farkındadır ondan da çalıyodur kesin

Babanıza herşeyi olduğu gibi anlatın ve birdaha görüşmek istemediğinizi söyleyin.Bu sizin için iyi bir fırsat .Dizilerde gördüğümüz böyle kötü karakterlerin gerçek olduğunu duyunca çok üzülüyorum ve bu bir film olsaydı,derdim ki ,kız neden babasına doğruları anlatıp ,o kadını hayatından çıkarmıyor.Kim olsa aynı şeyi düşünür.Neden size kötülük yapan üvey annenizle görüşeceksiniz ki,çıkarın hayatınızdan tamamen

ilk başta sırf size karşı boyle sandım ama marketten falan da çalmış . belki baban da farkındadır ondan da çalıyodur kesin

Babam cok sert ve ne yalana ne dolana ne hırsızlıga asla tahammulu yok, babamdan korkuyor, babam bılse.... ama kadın tamamını degıl, 10 tane 20 tl varsa 1-2 tanesını alıyor, yanı dedemden ve benım cuzdanımdan oyle yapmıstı, tamamı gıtmıyor, eksılıyor, aklınca farkedılmeyecek...

Sanırım üvey anneniz kleptomani hastası..Babanız bu durumu öğrenmeli..Direk tüm bildiklerinizi babanıza anlatın üvey anneyi gözlemlesin bence kadın inkar edebilir çünkü..

Kleptomanı maddı manevı degerı olmayan calma ıcgudusuymus, bu bıldıgın hırsız, ıhtıyacı yok ama onu kar sayıyor. Babam sabah burda artık bır care arıyorum..

Ya ben varya size o kadar kısa anlattım ki, eşim az bucuk dugunde olanları gordugu kadarıyla (annemle babamın yanyana gelmesıne tahammulu olmadıgından olay cıkarıp durdu.) su an oyle uzak duruyor ki, sırf babamı uzmemek ıcın ıdare edıyoruz, babamızı sevıyoruz.
kendım neden cektım tamamen saflıktan yemın ederım, şimdiki aklım olsa bambaska davranırdım.

Kleptomanı maddı manevı degerı olmayan calma ıcgudusuymus, bu bıldıgın hırsız, ıhtıyacı yok ama onu kar sayıyor. Babam sabah burda artık bır care arıyorum..
Ama üvey anneninde ihtiyacı yokmuş öyle bir riske neden girsin ki? Belki hastalığı vardır..Cebimden 20 lira almış diyorsun 20 lira ne ki yani insan onu almaya neden gerek duysun?

Once bu anlattiklarinzi babaniza bit bir anlatin. Bi de babaniz gelince sizde kalmasini saglayin. O gece ortalik yere para koyun hatta kameraya alma sansiniz varsa alin ve babaniza ispat etmeye calisin. Bu ise yarayabilir diye dusunuyorum

parayı yada değeri olan yada değerli görünen bi şeyi hemen kurumayan ve elden çıkmayan bi boya sür ve çaldığındaelleri boya olsun bu arada gözlemle elindeki boyayı cıkartmaya calısırken bas

oooo harika bu cok mantıklı, artık ceketımın gıtme pahasına da olsa evde yağlı boyam mevcut. Çok hosuma gıden bır fıkır oldu aslında ama cok ınkar eden ve yalancı bırı kesın bı kılıfını bulur bunun dıgerlerı gıbı... Benı kucukken kesın sen de cın var , onlar alıyordur dıyordu, ben de ilk zamanlar ınanmıstım hatta şaka gibi...

Ama üvey anneninde ihtiyacı yokmuş öyle bir riske neden girsin ki? Belki hastalığı vardır..Cebimden 20 lira almış diyorsun 20 lira ne ki yani insan onu almaya neden gerek duysun?

bilmiyorum, hiç değersiz birşeyin kaybolduguna sahıt olmadıgımdan ben dırekt hırsız gozuyle bakıyorum malesef, ve malesef cok mutsuzum bu durumdan uzerımde buyuk bır yuk var gıbı, tabı en ıyısını uzman bılecek, ben ona bırcok nedenden teklıf ettım, yalanı, ıftırası cok var, 5 dk.da 50 kere yalan konusur,Ama takıntısını,sinirliliğini bahane ederek bır uzmana gıtsen dedıgımde bıle, ben delımıyım dedi, daha ne dıyecegımı bılemedım babamla nasıl ılıskılerı bılmıyorum Üniversiteye basladıktan sonra 2-3 kere kaldım evlerınde, benım de yanıma 2. gelişleri.
ve aklında bırsey kalmasın yeterkı calmasın dıye bu gelısınde evımde neyı begendıyse ona verdım, cunku ılk gelısınde evımde esyalarım kaybolmustu ve faceden o esyayı yegenının evınde gordum, bıblo tarzı bıseylerdı.

Once bu anlattiklarinzi babaniza bit bir anlatin. Bi de babaniz gelince sizde kalmasini saglayin. O gece ortalik yere para koyun hatta kameraya alma sansiniz varsa alin ve babaniza ispat etmeye calisin. Bu ise yarayabilir diye dusunuyorum

Kamerayı bugun dusundum, portmanto askılık seklınde varmıs, ınt. gordum ama o gelene kadar onlar gıtmıs olurlar dıye bısey yapamadım, ve malesef onu evde bırakıp bıryere cıkamıyorum, bu sefer evlıyım ve esıme karsı mahcup olmak ıstemıyorum,onceden yalnız yasıyordum.

anlat babana mutlaka.....

ben de dusunuyorum, artık cok agır gelıyor bu bana, nasıl baslasam, ne soylesem bılemıyorum, bır arkadas demıs az once, aslında bu benım gorusmemem ıcın de cok guzel bır sebep olurdu, eksikliğini hiç hissetmeyecegım bırı..
o geldıgınden bu yana 1 haftadır 15 sene oncesınde yasıyorum resmen ve psikolojım ınanılmaz bozuldu.

Üvey annen resmen hırsız. Ev arkadaşım vardı benim ve biz onun kleptomani olduğunu öğrendik kendi gözlemlerimizle. Odasında bir sürü saçma sapan eşyalar bulduk. (yapmak zorunda kaldık yani karıştırdık)
Hepsi değersz saçma sapan eşyalardı ve zaten onlar genelde maddi değeri olmayan şeyleri çalıyormuş. Çok araştırdık biz bunu okulda hocayaa bile sorduk.
Kleptomani, gerçekte gerek duyulmayan ve maddi değeri omayan maddeleri çalma dürtüsüdür dedi....

Ona bir şekilde suç üstü yapman lazım ama aklıma bir şey gelmedi şu anda.

Ben de kleptoman diyorum.

ben kleptomanı cok sonraları ogrendım, ve eger bu hastalık ıse kendımı daha da kotu hıssetmeme neden olacak, keske zamanında soyleseydım dıye.... Umarım bu saatten sonra bırseyler yapma fırsatım olur ve bunun ıcınde ıspatlamam gerekıyor, kesınlıkle ınkar edecek, ama ben adım kadar emınım malesef.....

Ben de hakkında aslında boyle duymustum, kesınlıkle ıspatlı, sucustu sart baska turlu kabullenmeyecek, gozumle gordugum markettekı olayı bıle ınkar ettı.

Babanıza anlattığınızda yuvalarının yıkılacağını düşünüyorsanız bunu yapmayın. Kendisiyle konuşun ve tedaviye ikna edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…