- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi beyazperde
Ben de hakkında aslında boyle duymustum, kesınlıkle ıspatlı, sucustu sart baska turlu kabullenmeyecek, gozumle gordugum markettekı olayı bıle ınkar ettı.
Babanıza anlattığınızda yuvalarının yıkılacağını düşünüyorsanız bunu yapmayın. Kendisiyle konuşun ve tedaviye ikna edin.
Biz çok araştırdık. Paramız hiç kaybolmadı mesela. Bizim bile farkında kaybolduğunn farkında olmadığımız şeyleri çıkmıştı odasından görünce aa bu benim falan olmuştuk. Babanıza anlatsanızda inkar edecektir. Onun yüzüne karşı söyleseniz en azından siz hayatınızda istemediğiniz birinden kurtulmuş olacaksınız. Bilmiyorum size ait bir şeyi ortada bir yerde bıraksanız onu alırken takip etseniz. Gerçi bir yere sokar bulamama ihtimainizde olur. Valla aklıma gelmedi. Bizim elimizde birden fazla kanıt vardı ve inkar edemedi.
canım benim...ben de dusunuyorum, artık cok agır gelıyor bu bana, nasıl baslasam, ne soylesem bılemıyorum, bır arkadas demıs az once, aslında bu benım gorusmemem ıcın de cok guzel bır sebep olurdu, eksikliğini hiç hissetmeyecegım bırı..
o geldıgınden bu yana 1 haftadır 15 sene oncesınde yasıyorum resmen ve psikolojım ınanılmaz bozuldu.
canım benim...
söyle gerçekten..
baban da anlasın bazı seyleri. hem dedenler de yanında. ya da bırak dedenler söylesin.
BencedeSanırım üvey anneniz kleptomani hastası..Babanız bu durumu öğrenmeli..Direk tüm bildiklerinizi babanıza anlatın üvey anneyi gözlemlesin bence kadın inkar edebilir çünkü..
Sanırım üvey anneniz kleptomani hastası..Babanız bu durumu öğrenmeli..Direk tüm bildiklerinizi babanıza anlatın üvey anneyi gözlemlesin bence kadın inkar edebilir çünkü..
iyi de bunu sen, babannen bile farketmiş baban nasıl farketmemiş bunu anlayamadım onunla sürekli birlikte yaşayan adam, bence o da farkındadır bişeylerin. insan 1-2 yıl kandıraiblir ama 20 sene eşini nasıl kandırabilr kibilmiyorum, hiç değersiz birşeyin kaybolduguna sahıt olmadıgımdan ben dırekt hırsız gozuyle bakıyorum malesef, ve malesef cok mutsuzum bu durumdan uzerımde buyuk bır yuk var gıbı, tabı en ıyısını uzman bılecek, ben ona bırcok nedenden teklıf ettım, yalanı, ıftırası cok var, 5 dk.da 50 kere yalan konusur,Ama takıntısını,sinirliliğini bahane ederek bır uzmana gıtsen dedıgımde bıle, ben delımıyım dedi, daha ne dıyecegımı bılemedım babamla nasıl ılıskılerı bılmıyorum Üniversiteye basladıktan sonra 2-3 kere kaldım evlerınde, benım de yanıma 2. gelişleri.
ve aklında bırsey kalmasın yeterkı calmasın dıye bu gelısınde evımde neyı begendıyse ona verdım, cunku ılk gelısınde evımde esyalarım kaybolmustu ve faceden o esyayı yegenının evınde gordum, bıblo tarzı bıseylerdı.
Babası varken yapmayabilir ama her ihtimale karşı.bunca senedir yapmaya devam ediyorsa artık hastalık olmuş..babanızla gizlice konuşun durumu anlatın..hatta durumu canlı görmesini sağlayın..gündüz gün içinde yine ceketinizi asın içine para koyun..sonra babanızla birlikte bakın..ama bu arada babanızın yanından ayrılmayın ki iftira attığınızı düşünmesin..