- 11 Eylül 2016
- 116
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi blueangelll
Senin kanamam olduysa inş benimde olur evlilik şu anlık yok ama ben yaptırdım kurtulayım diye çok sevindim senin kanaman olduğunaMerhaba canım bende Dr Turgay Karakaya'ya yaptırmıştım kalıcı flep yöntemi oldum ben 30 dakika sürmüştü problem yaşamadım ameliyattan 18 ay kadar sonra gerdeğe girdim kanama oldu amacıma ulaştım, Turgay hocadan önce bayan olduğu için ( rahat anlatırım , halimden anlar kadın kadına hallederiz diye düşündüm ) Bakırköyde başka bir doktora muayeneye ve görüşmeye gitmiştim isim vermeyeceğim kontrole gelen bir kızla bekleme odasında tanıştık sonra dışarda buluştuk oda kızlık zarı diktirmiş aynı bayan doktora düğün öncesi kontole çağırmış dikişlerin açıldı demiş yeniden geçici dikmiş ve sonuç yinede olumsuz olmuş büyük sorun yaşamış falan derken yeniden arayışa girdim ve sonuçta tavsiye üzerine turgay hocayı buldum, Allaha şükür beni sonuca ulaştırdı, düğün öncesi kontrole çağıranlara dikkat !
Evet verdi son kontrole çağıranlara ben kalıcı olduğuna inanmıyorum ya ayşe hanım mesela kötü yorumlar var ki bende ayşe hanımı dşnmüştüm kalıcı adında geçici dikiyo çnkü yorumlarda gördm ki mantık inş benimde olur kanamam ama olcak hissediyorum inanıyorum nedense çünkü orası çok değişmiş ordan inanıyorum banada dua edinYaptırıp son kontrole gidenlerde bi sıkıntı olmamis sende olmaz inşallah
Turgay bey garanti veriyor mu
Biraz sıkıntılı oturman kalkmak yürüyüşün herkesin dikkatini çekiyo ama dinlenmeyi isteyen bi amlAmeliyat sonrası çok sıkıntıli mi
bende düşünüyorum da önerirmisiniz psikolojik açıdan yıpratıcı olsa gerek.Arkadaşlar bana sorunuz varsa yardımcı olabilirim ...
Ben turgay karakaya'ya yaptırdım şu an iyileşme sürecindeyim ve 3.üncü haftadayım son kontrolüme 1 ay kaldı inş iyi geçerbende düşünüyorum da önerirmisiniz psikolojik açıdan yıpratıcı olsa gerek.
Son kontrole cagiranlara inanmiyorum demissiniz bu mesajdada son kontrolume 1 ay kaldi demissiniz hicbisey anlamadim.Ben turgay karakaya'ya yaptırdım şu an iyileşme sürecindeyim ve 3.üncü haftadayım son kontrolüme 1 ay kaldı inş iyi geçer
Evlenmeden önceki son bi kaç günde çağıranlara inanmıyorum benim son kontrolde ayda 2 kere 1 ayda sonradan çagırmyo doktorumSon kontrole cagiranlara inanmiyorum demissiniz bu mesajdada son kontrolume 1 ay kaldi demissiniz hicbisey anlamadim.
dúşünmim ama herkes çok met ediyorSakın düşünme bende onu çok düşünmüştüm ve seninde yazdıklarını uzun zamandır takip edip okudu. O geçici yapıyomuş
Hangi doktora gittiniz 1 yıl geçmiş ve kanamış inan çok mutlu oldum1 yıl önce gittim ve operasyon oldum işini iyi yapan bir doktor ve beklediğim sonucu aldım hemde fazlasıyla ilk gecemdede bir sorun yaşamadım fazlasıyla kanamam oldu gitmek isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler