- 28 Temmuz 2016
- 7
- 2
-
- Konu Sahibi blueangelll
Merhabalar cok acayip kararsizim bu koju hakkinda aml surecini ve iyilesme surecinin nasil oldugu hakkinda bilgi verir misiniz?turgay karakaya ya yaptırdım 3 hafta oluyor yaptıralı iyileşme aşamasındayım bilgi almak isteyen varsa bilgilendirebilirim
merhaba,Bu doktorlara kızlık zarı dikimi yaptırıp sonuç alanlar kimler veya görüşenler kimler? İstanbul da kızlık zarı dikimi yaptıranlar sonuçlarını yazıp zor durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilir mi?
Merhaba canım bende Dr Turgay Karakaya'ya yaptırmıştım kalıcı flep yöntemi oldum ben 30 dakika sürmüştü problem yaşamadım ameliyattan 18 ay kadar sonra gerdeğe girdim kanama oldu amacıma ulaştım, Turgay hocadan önce bayan olduğu için ( rahat anlatırım , halimden anlar kadın kadına hallederiz diye düşündüm ) Bakırköyde başka bir doktora muayeneye ve görüşmeye gitmiştim isim vermeyeceğim kontrole gelen bir kızla bekleme odasında tanıştık sonra dışarda buluştuk oda kızlık zarı diktirmiş aynı bayan doktora düğün öncesi kontole çağırmış dikişlerin açıldı demiş yeniden geçici dikmiş ve sonuç yinede olumsuz olmuş büyük sorun yaşamış falan derken yeniden arayışa girdim ve sonuçta tavsiye üzerine turgay hocayı buldum, Allaha şükür beni sonuca ulaştırdı, düğün öncesi kontrole çağıranlara dikkat !merhaba,
ayşe hanıma yaptırdım. geçici yapmış. çok iyi araştırın kötü yorumları bulacaksınız. sonrasında turgay karakayaya yaptırdım. daha çok yeni düğünüm seneye . sonucu umarım paylaşabilrim.
Mrb size birsey sormak istiyorum ozelden ama mesaj atamıyorum rica etsem suz bana yazar mısınız ?merhaba,
ayşe hanıma yaptırdım. geçici yapmış. çok iyi araştırın kötü yorumları bulacaksınız. sonrasında turgay karakayaya yaptırdım. daha çok yeni düğünüm seneye . sonucu umarım paylaşabilrim.
Merhaba gecmis olsun bizimle o ameliyat surecini ve iyileşme surecini paylasirmisinMerhaba sonunda şu kulübe kayıt olabildim bende dikim yaptırdım turgay karakaya'ya banada sorabilirsiniz sonuç ne bilmiyorum ama şu an iyileşme aşamasındayım
Merhaba gecmis olsun bizimle o ameliyat surecini ve iyileşme surecini paylasirmisin
Senin nişan yada evlilik var mı ? Turgay beye yaptırdın sende sonucu paylaşır mısın nolurayşe hnm ı tekrar aradığımda paramı iade istıyorm hiç birşey yapılmamış geçici yapmşsınız dediğimde direk hesap numaranı at dedi 2200 ödedim 1500 tl sini iade etti hemen kendine güvense edermiydi ???