Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

Bi sekilde baglantiya gecmemiz lazim gercekten bu konuda neden bilmiyorum ama size guvendigimi hissediyorum bana ozelden yazar misiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu doktorlara kızlık zarı dikimi yaptırıp sonuç alanlar kimler veya görüşenler kimler? İstanbul da kızlık zarı dikimi yaptıranlar sonuçlarını yazıp zor durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilir mi?
merhaba,
ayşe hanıma yaptırdım. geçici yapmış. çok iyi araştırın kötü yorumları bulacaksınız. sonrasında turgay karakayaya yaptırdım. daha çok yeni düğünüm seneye . sonucu umarım paylaşabilrim.

merhaba,
ayşe hanıma yaptırdım. geçici yapmış. çok iyi araştırın kötü yorumları bulacaksınız. sonrasında turgay karakayaya yaptırdım. daha çok yeni düğünüm seneye . sonucu umarım paylaşabilrim.
Merhaba canım bende Dr Turgay Karakaya'ya yaptırmıştım kalıcı flep yöntemi oldum ben 30 dakika sürmüştü problem yaşamadım ameliyattan 18 ay kadar sonra gerdeğe girdim kanama oldu amacıma ulaştım, Turgay hocadan önce bayan olduğu için ( rahat anlatırım , halimden anlar kadın kadına hallederiz diye düşündüm ) Bakırköyde başka bir doktora muayeneye ve görüşmeye gitmiştim isim vermeyeceğim kontrole gelen bir kızla bekleme odasında tanıştık sonra dışarda buluştuk oda kızlık zarı diktirmiş aynı bayan doktora düğün öncesi kontole çağırmış dikişlerin açıldı demiş yeniden geçici dikmiş ve sonuç yinede olumsuz olmuş büyük sorun yaşamış falan derken yeniden arayışa girdim ve sonuçta tavsiye üzerine turgay hocayı buldum, Allaha şükür beni sonuca ulaştırdı, düğün öncesi kontrole çağıranlara dikkat !

merhaba,
Mrb size birsey sormak istiyorum ozelden ama mesaj atamıyorum rica etsem suz bana yazar mısınız ?

reklammı ?? neyin reklemı ?? başıma geleni yazdım kalıcı yaptırdım süper tutmş diyor başka doktora gidiyrum hiçbirşey yapılmamış dıyor tekrar arıyorm gel bakalm bile demeden olabilir dikişler atmıştır diyor evlenmeden gel kanama dikişi atarız diyor ozaman neden kontrole geldiğimde olmamış demiyorsn

ayşe hnm ı tekrar aradığımda paramı iade istıyorm hiç birşey yapılmamış geçici yapmşsınız dediğimde direk hesap numaranı at dedi 2200 ödedim 1500 tl sini iade etti hemen kendine güvense edermiydi ???

kime istiysanız yaptırın ama çok iyi araştırın turgay beyin sonucunuda henüz bilmiyrm herkesin allah yardmcısı olsun yaptıranlar kötü sonuç almalr varsa yazsınlar hepimiz bilgi sahibi olalım ayşe hanım bana böyle yaptı belki başkasına iyi yapmşyır tutmştur

Merhaba sonunda şu kulübe kayıt olabildim bende dikim yaptırdım turgay karakaya'ya banada sorabilirsiniz sonuç ne bilmiyorum ama şu an iyileşme aşamasındayım

Sakın düşünme bende onu çok düşünmüştüm ve seninde yazdıklarını uzun zamandır takip edip okudu. O geçici yapıyomuş

Merhaba gecmis olsun bizimle o ameliyat surecini ve iyileşme surecini paylasirmisin

Tabi paylaşırım inş kanamam olur ama ben ameliyat oldum kızlar şimdi beni yiyip bitiren kanamam olur mu olmaz mı şu an 3.üncü haftaya girdim ilk hafta ameliyat olduğumda klinikte dinlendim ama yanmam çok oldu sonradan yürüdüm eve gittim ilk gün bi sorunum yoktu ama sonraki gün agrım oldu oda nasıl sanırım çok yürüdüğüm için agrım oldu ve şişti dinlendim şişliğimde indi ama etraftaki herkes farkediyo oturmada kalkmada yürüyüşümde falan şu an önceki günlerden daha iyi yürüyebiliyorum kaşınma oluyo ki doktora ilk kontrolüme gittim 9 eylülde tebrik ederim çok iyi bakmışsın dedi ki ben kesin tutmamıştır diye umutsuzcagittim ameliyatta ise iğne acısı hissettim 2 kere ama hiç korkmayın korkulduğu gibi değil ben çok etkisinde kaldım bu anlatılanlar piskolojimi çok bozmuştu şimdi kanama olcak mı olmucak mı diye korkuyorum turgay beyi araştırdım Allah'ı var hakkında hiç kötü bişey duymadım görmedim bırdaki okuduklarımda Allah herkese yardım etsin tek diceğim bu şimdi 2 inci kontrolüde atlatırsam içim rahatlıcak sonrada başka doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum nolur nolmaz diye bide ipin içimden geçtiğini hissettim o kadar ...

ayşe hnm ı tekrar aradığımda paramı iade istıyorm hiç birşey yapılmamış geçici yapmşsınız dediğimde direk hesap numaranı at dedi 2200 ödedim 1500 tl sini iade etti hemen kendine güvense edermiydi ???
Senin nişan yada evlilik var mı ? Turgay beye yaptırdın sende sonucu paylaşır mısın nolur

X