Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

Ben kesinlikle öneriyorum tüm mutluluğumu ona borçluyum Allah razı olsun doktor hanımdan onun sayesinde ilk gece en ufak bir sorun yaşamadım çok güleryüzlü profesyonel bundan sonra hep ona gideceğim doktorumu buldum kesinlikle tavsiye edrim hak vereceksiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde dünya kadar problem varken bunları tartışmayı bırakın artık arkadaşlar, kızlık zarı dikimini isteyen yaptırsın, uygun bulmayan yaptırmasın, zaten bunu evlilik şartı olarak öne sürenlere yazık diyorum.

Seni gerçekten istiyorsa öyle kabul etsin diyor bazıları, ama bence bir bayanın önüne bakire değilsen senle evlenmem diyerek veya anlamında davranış sergileyerek bizleri kızlık zarı diktirmek zorunda kalan erkeklere müstahak bence

Dün gece eşimle birlikte oldum. Merak edenlere anlatayım. İnanılmaz derecede uğraştık yapabilmek için. Çok zor oldu arkadaşlar.Yaklaşık 1saat denedik ve eşim inanılmaz güç kullandı yapabilmek için. Ama bu benim anatomimle alakalı olabilir çünkü doktora gittiğimde de çok dar olduğunu söylemişti. Sonuç olarak 2 kaşık kadar kan geldi ve ağladım acıdan. Şuan tam oturamıyorum ağrıyor.
Neden erkek doktor söyleyeyim... Oldum olası bayan doktorları sevmem itici gelirler bu yüzden erkek doktoru tercih ettim.

Turgay Bey'den başarılı sonuç aldım ama başka doktora gitseydim nasıl olurdu bilmiyorum. Bu arada eminim tüm doktorlar buraları okuyodur. Ama benim tavsiyem şu. Ben ablamın doktor olduğunu söyledim aynı zamanda kız kardeşimin de gazeteci olduğunu söyledim. Emin olun ki bunlardan çekiniyorlar. Sormak istedikleriniz varsa arada bakarım. Çünkü sizi çok iyi anlıyorum. Kanadığını göreyim artık diye her gece dua ediyordum. Sağlıcakla kalın
Merhaba aradan bayaa zaman geçti artık rahat ilişkiye girebiliyormusun çok merak ettim ?

K Kazen bu topiğe bir avukat gelmişti Z zehraovali kullanıcı adıyla, hatırlarsın, arkadaş avukat değilmiş sanırım, son iki sayfada banlanan arkadaşlara bakar mısın ucu kime doğru gidiyor :KK14:

Bizleri uyardiginiz için teşekkürler..burada zor durumda kalan arkadaşların hayatlariyla oynuyorlar..zaten herşey zor..bir de bu arkadaşlar zorluk çıkarıyor..

Benim 5 tane arkadasim doktor gittiler 4 u kalıcı 1 i gecici kızlık zarı dikimi yaptırdılar hepsi de cok memnun kaldılar o gece simdi cok mutlular ben bu sitenin doktor turgay beyin kendisini ortaya cıkartmak ve ovmek hasta bulmak icin kendisinin actıgı bir site oldugunu dusunuyorum itibar etmemekte fayda var

Gecen yıl bir arkadasım dr. Turgay bey e kızlık zarı dikimi yaptırmış ancak kızlık zarı tutmamış cok asırı uzuldu bir daha da turgay beye gitmedi sonradan doktor diktirdi gecen hafta da evlendi hicbir sorun yaşamadı

Konuyu TBB'ye şikayet edeceğim ... Alakam yok, bilgim yok gibi mazeretleri asla kabul etmiyorum

Son düzenleme:
bu konudaki bütün sayfaları baştan aşağı okuyup hatim eden biri olarak yazıyorum.
Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.

Ben liseyi bitirmedim yazmışsın da geçende de avukatım diyordun ... her iki doktorunda canı bu başlıktan dolayı çok kötü yanacak ....

Son düzenleme:
Bende turgay karakaya gittim ilk seferde daraltma ve kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım. Fakat ben dinlenemedigim ilk gün düşüp bayildigim ve kullandığım bir pedin ipleri eritmesi sonucu tutmadı yani benim hatam oldu bu ikinciye gelmemi beni kesinlikle boyle bırakmayacağını soyledi benim hatam olmasına rağmen dr bey ücretsiz olarak düzeltti bakalım bu sefer daha az acı ve daha iyi geciyo arkadaşlar dinlenmek şart ben dr beye guvendim bakalım olucak inaniyorum :-)
Merhaba, peki şimdi durum nasıl evlendinizmi, kanama oldumu biraz anlatırmısınız işe devam ediliyormu ?

Ben bugün yaptırdim turgay karakaya 'ya islemi anlatayim size igneyle uyusturuyorlar.sonra dr soruyor hissediyor musun diye sen yok diyince kesip dikmeye basluyor bnm 25 dak surdu toplam daraltma ve dikim oldu islem esnasında sikinti olmuyor hic hissetmiyrsun.ilk basta yaptgi iğne acıyor tum aci igne acisi sadece .islem bitip bölgenin uyusuklugi gecmye basladgnda agrin biraz oluyor ama bna cipro ve majezik yazdi sorucak sorularinjz olursa bildiğim kadaryla yardmci olurum fiyat olaral da 2500 tl den 2000 tl ye anlastik,
Ameliyat sonrası yürüyebildinmi, otobüse binsem sorun olur mu ?

12 gun önce bende Turgay beye flep yöntemi ile Kalıcı diktirdim. Kontrole gidemiyorum il dışında Olduğum için. Yakınlarda yaptırıp kontrole giden varsa bana bilgi verebilir mi ? Hani nasıl oluyor kontrol de ne diyor ? Yardım olabilir misiniz
Kontrole gitmeden nasıl yaptınız sonradan gittiniz mi kontrole ? sonra neler oldu

2 hafta arayla 2 defa kontrole çağırıyor . ben 2 hafta sonrasında gittigimde iyi bakmissin mikrop falan kapmamis.dikişler de iyi duruyor dedi.ayni şekilde devam et dedi .sonra 2 hafta sonra tekrar gittim 1 ay olmustu dr dedi ddikisler tas gibi oturmuş hic bir sekilde sorun yok dedi

2 hafta arayla 2 defa kontrole çağırıyor . ben 2 hafta sonrasında gittigimde iyi bakmissin mikrop falan kapmamis.dikişler de iyi duruyor dedi.ayni şekilde devam et dedi .sonra 2 hafta sonra tekrar gittim 1 ay olmustu dr dedi ddikisler tas gibi oturmuş hic bir sekilde sorun yok dedi
Cevap icin sonsuz tesekkurler. peki evlenmeden birkac gün once zorunlu kontrole cagirma olayi varmı ?

X