Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

Ben kesinlikle öneriyorum tüm mutluluğumu ona borçluyum Allah razı olsun doktor hanımdan onun sayesinde ilk gece en ufak bir sorun yaşamadım çok güleryüzlü profesyonel bundan sonra hep ona gideceğim doktorumu buldum kesinlikle tavsiye edrim hak vereceksiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
allah senden razı olacak mı bunuda düşün... resmen eşini kandırdın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde dünya kadar problem varken bunları tartışmayı bırakın artık arkadaşlar, kızlık zarı dikimini isteyen yaptırsın, uygun bulmayan yaptırmasın, zaten bunu evlilik şartı olarak öne sürenlere yazık diyorum.

Seni gerçekten istiyorsa öyle kabul etsin diyor bazıları, ama bence bir bayanın önüne bakire değilsen senle evlenmem diyerek veya anlamında davranış sergileyerek bizleri kızlık zarı diktirmek zorunda kalan erkeklere müstahak bence

Merhaba aradan bayaa zaman geçti artık rahat ilişkiye girebiliyormusun çok merak ettim ?

K Kazen bu topiğe bir avukat gelmişti Z zehraovali kullanıcı adıyla, hatırlarsın, arkadaş avukat değilmiş sanırım, son iki sayfada banlanan arkadaşlara bakar mısın ucu kime doğru gidiyor

Bizleri uyardiginiz için teşekkürler..burada zor durumda kalan arkadaşların hayatlariyla oynuyorlar..zaten herşey zor..bir de bu arkadaşlar zorluk çıkarıyor..

Konuyu TBB'ye şikayet edeceğim ... Alakam yok, bilgim yok gibi mazeretleri asla kabul etmiyorum

Son düzenleme:
bu konudaki bütün sayfaları baştan aşağı okuyup hatim eden biri olarak yazıyorum.
Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.

Ben liseyi bitirmedim yazmışsın da geçende de avukatım diyordun ... her iki doktorunda canı bu başlıktan dolayı çok kötü yanacak ....

Son düzenleme:
Merhaba, peki şimdi durum nasıl evlendinizmi, kanama oldumu biraz anlatırmısınız işe devam ediliyormu ?

Ameliyat sonrası yürüyebildinmi, otobüse binsem sorun olur mu ?

Kontrole gitmeden nasıl yaptınız sonradan gittiniz mi kontrole ? sonra neler oldu

2 hafta arayla 2 defa kontrole çağırıyor . ben 2 hafta sonrasında gittigimde iyi bakmissin mikrop falan kapmamis.dikişler de iyi duruyor dedi.ayni şekilde devam et dedi .sonra 2 hafta sonra tekrar gittim 1 ay olmustu dr dedi ddikisler tas gibi oturmuş hic bir sekilde sorun yok dedi

Cevap icin sonsuz tesekkurler. peki evlenmeden birkac gün once zorunlu kontrole cagirma olayi varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…