Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

merhaba arkadaşlar gecici kızlık zarı yaptıran varmı acil lütfen bu hafta randovum var 1 hafta sonra düğünüm var lutfen cevap..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Turgay Karakaya ya kalıcı KıZlık zar diktirmiştim şükür çok iyi sonuç aldım evlendim , Haftaya gebelik kontrolüm var :)

Kızlar ben de 2 sene önce akın beye yaptırmıştım. yaptırtıktan sonra kontrole gitmedim ve bugün kanamam oldu ve fazlasıyla çok zorlandık 3 gün denedik . Çok mutlu oldum inanın . Lütfen üzülmeyin herşeyin çaresi var . Yemin ediyorum 2 yıl önce perişan haldeydim ama şuan çok mutluyum : )

iki yil dayana biliyor mu dikisler son dikis atildi mi evlenmeden 3 gun once
Hayır ben operasyonu yaptırdıktan sonra hiç gitmedim doktora. . son dikiş vs hiç bişey olmadı kontrol dahi yaptırmadım . Kalıcı yaptırdım yani Flep yöntemi.

Arkadaşlar merhaba ben 45 gün önce gittim.kalıcı kızlık zarı dikimi yaptı.dün farklı bir doktora gittim ve sadece alttan dikmiş.hicbir sey yapmamış dedi.bunu söleyen doktor jinokolok fakan dikim yaoan bir doktor degil.yani kendisine yaptirayim die sallamadi.zaten dügünden 10 gün ônce ayşe hanimin cagirmasindan şüphelenmeliydim.yarimyamalak yapmiş anladigim kadariyla.paramida aldi ve ben ortada kaldim.şimdi harun özkana gidecegim yine yaptirmak zorundayim.iyi düşünün we mutlaka farkli bir doktora gösterin sonrasinda.benim gibi magdur olmayin

Ayşe hanimin operasyonu 10 dk sürmesinden belliydi ne oldugu.1800 lirami aldı.kaldim ortada.dügünden önce mutlaka gel diyen doktora şüpheyle yaklaşın derim ben.şuan cıkmazin icindeyim resmen

Öncelikle herkese merhaba. Bende 14haziranda Turgay beye flep yaptırdım. Yaptırdıktan sonraki 1 hafta içinmde okumadığım forum kalmadı. Çünkü fake olanlar çoktu bu yüzden güvenemedim. Öncelikle süreci anlatayim. Ben tavsiye üzerine değil erkek doktorları tercih ettiğim için gittim. İşlem 20 dk sürdü. İğne ile uyuştuktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsunuz. 15 dk uzandım sonra ilaçlarımı alıp eve gittim. Buraya kadar herşey mükemmeldi çünkü acı ağrı yoktu. Daha sonra sadece 2 saat yanma hissettim ağrı kesicilerle durdu. Bunun dışındaki zorluklar var. 10gün boyunca genelde uzandım çünkü sandalyede oturamıyosun, yan oturayım diyorum ama korkuyorum zarar veririm diye.

Sonuca kestirmeden geleyim 15temmuzda kontrole gittim. Turgay Bey bana nasıl bu kadar güzel koruduğumu sordu ve harika tuttuğunu söyledi zaten bende aynadan bakmıştım gerçekten harika.

Evet flep neden başarılı oldu anlatayım arkadaşlar çünkü benim ablam doktor ve bir tek o biliyor bu durumu.

1- Ben 10 gün pek oturmadım evde hep yattım.
2- Ped kullanmadım. Eski atletleri ütüleyip kullandım.
3- Günde 2 diş sarımsak ve 1 adet soğan yedim. (Dikişlerin tutmasını sağlayan en önemli nokta)
4- 1 hafta yan uyudum ve 2kilo dahi ağırlık kaldırmadım.
5- Kabız olmamak için her sabah suya kuru kayısı ıslatıp yedim ve sıvı tükettim.
6- Ayıp olacak ama büyük tuvaletimi yaparken mutlaka 2 dudağı elimle birleştirdim zorlamadan dolayı açılmasın diye.

Size tavsiyem 10gün dinlenin. Ve doktor seçiminizi iyi yapın. Ben Turgay beyi çok övmek istemiyorum fake sanılmaktan korkuyorum. Çünkü ben forumlardaki fakeler yüzünden 1 ay boyunca benimki tutmayacak diye ümitsizliğe kapıldım. Doktor önemli ama sizin korumanız daha önemli. Bu arada çevreden farkedilmiyor diye birşey yok. Herkes farkediyor. ve ben bu durum için hemeroid olduğumu söyledim başka çarem yoktu.

Buraya mail bilgisi vermek istemediğim için kaydolmamıştım. Ama şu 1 ay zarfında öyle şüpheli günler geçirdimki sizlere de yardımcı olmak istedim. Ama gizli bir durum Bu yüzden en kısa sürede üyeliğimi sileceğim.

İyi günler herkese.

Bu arada düğünüm tam 1 ay sonra. Ama nikahım var ve bu kadar stresli bir sürece dayanamadığım için ilk gecemizi bu hafta yaşayacağız öyle planladık

Mr
Bu arada düğünüm tam 1 ay sonra. Ama nikahım var ve bu kadar stresli bir sürece dayanamadığım için ilk gecemizi bu hafta yaşayacağız öyle planladık
Mrb geçmiş olsun öncelikle insaAllah en güzel şekilde geçer istediğiniz gibi olur. Bize haber verirseniz çok sevinirim

Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var çünkü ameliyat olmaya tek başima gidicem yanlizm yani nasil olucak bilemiyrm tek gitsem olur mu yapabilirmiyim.

Formu okuduysan eger yaşadıklarimi biliyorsundur.ben iki operasyona da tek gittim.sorun olmuyo walla.şimdi ben ilk cok okudum araştirdim kendimce tabi.istanbulda encok turgay karakaya ve harun özkanin sonrada ayşe adını cok duydum.nedense hicbir sebep olmadan ayşe hanima gittim.memelekete gidip alalade bir doktora gidip muayene olunca anladim ki ayşe hnm.hic bisey yapmamiş.kaldım ortada.sonrada harun özkana gittim.bence turgay karayaka ya da harun özkanı degerlendir.bu durumun igleşme süreside 1 ay.biran önce git yaptir.

tamam canim sagol. Ablamin düğünü var ama 1 ay snra eşya fln tasiycaz oyniycam fln. Acaba bunlari yapmam sıkıntı olur mu bide kimse blmiycek fark edilir mi acaba tek basima gitmeye de korkuyrm İlk muane olup daha snrami ameliyat olsam acaba para sıkıntımda var çünkü

Dün gece eşimle birlikte oldum. Merak edenlere anlatayım. İnanılmaz derecede uğraştık yapabilmek için. Çok zor oldu arkadaşlar.Yaklaşık 1saat denedik ve eşim inanılmaz güç kullandı yapabilmek için. Ama bu benim anatomimle alakalı olabilir çünkü doktora gittiğimde de çok dar olduğunu söylemişti. Sonuç olarak 2 kaşık kadar kan geldi ve ağladım acıdan. Şuan tam oturamıyorum ağrıyor.
Neden erkek doktor söyleyeyim... Oldum olası bayan doktorları sevmem itici gelirler bu yüzden erkek doktoru tercih ettim.

Turgay Bey'den başarılı sonuç aldım ama başka doktora gitseydim nasıl olurdu bilmiyorum. Bu arada eminim tüm doktorlar buraları okuyodur. Ama benim tavsiyem şu. Ben ablamın doktor olduğunu söyledim aynı zamanda kız kardeşimin de gazeteci olduğunu söyledim. Emin olun ki bunlardan çekiniyorlar. Sormak istedikleriniz varsa arada bakarım. Çünkü sizi çok iyi anlıyorum. Kanadığını göreyim artık diye her gece dua ediyordum. Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…