Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

Merhaba canım bende Dr Turgay Karakaya'ya yaptırmıştım kalıcı flep yöntemi oldum ben 30 dakika sürmüştü problem yaşamadım ameliyattan 18 ay kadar sonra gerdeğe girdim kanama oldu amacıma ulaştım, Turgay hocadan önce bayan olduğu için ( rahat anlatırım , halimden anlar kadın kadına hallederiz diye düşündüm ) Bakırköyde başka bir doktora muayeneye ve görüşmeye gitmiştim isim vermeyeceğim kontrole gelen bir kızla bekleme odasında tanıştık sonra dışarda buluştuk oda kızlık zarı diktirmiş aynı bayan doktora düğün öncesi kontole çağırmış dikişlerin açıldı demiş yeniden geçici dikmiş ve sonuç yinede olumsuz olmuş büyük sorun yaşamış falan derken yeniden arayışa girdim ve sonuçta tavsiye üzerine turgay hocayı buldum, Allaha şükür beni sonuca ulaştırdı, düğün öncesi kontrole çağıranlara dikkat !
Senin kanamam olduysa inş benimde olur evlilik şu anlık yok ama ben yaptırdım kurtulayım diye çok sevindim senin kanaman olduğuna

Yaptırıp son kontrole gidenlerde bi sıkıntı olmamis sende olmaz inşallah
Turgay bey garanti veriyor mu
Evet verdi son kontrole çağıranlara ben kalıcı olduğuna inanmıyorum ya ayşe hanım mesela kötü yorumlar var ki bende ayşe hanımı dşnmüştüm kalıcı adında geçici dikiyo çnkü yorumlarda gördm ki mantık inş benimde olur kanamam ama olcak hissediyorum inanıyorum nedense çünkü orası çok değişmiş ordan inanıyorum banada dua edin

Öylede bu hakkında kçtü yorumlarda var bu adı sıra kalıcı dikim neden son kontrole çağırıyo ayşe hanıma yaptıranlar başkasına gittiğinde hiç bişey yapılmamış diye yorum yapan var çünkü bende ona gidicektim ama okuduklarımdan gitmedim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar haberiniz olsun ben Turgay beye aml olmuştum ve sonradan içim rahat etsin diye başka doktora kontrole gittim ve o doktorda kanar dedi uçuyorum mutluluktan :KK70:

Kızlarr merhaba ben de herkes gibi çok korkuyorum ve çekiniyorumm Doktor dan nasıl bilgi alacağımı bile bilmiyorum. Bu olay en istemediğim şeydi ve başıma geldi, kara kara düşünüyorum. Aklıma takıldı da herkes düğününden 1-2 ay önce yaptırmış benim erkek arkadaşım bile Yok ama sıkıntı olur mu ya illa düğüne yakın mı yaptırmak gerekir ?? Bir sürü yorum var dayanamadım üye oldum ve bi an önce olsun bitsin isteyenlerdenim bi bilgilendirirseniz çok sevineceğim

Arkadaşlar ben de Turgay Karakaya yaptırdım sorusu olanlar aklına bir şey takilan yazabilir cvplarim sizinde içiniz rahat olur

1 yıl önce gittim ve operasyon oldum işini iyi yapan bir doktor ve beklediğim sonucu aldım hemde fazlasıyla ilk gecemdede bir sorun yaşamadım fazlasıyla kanamam oldu gitmek isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl önce gittim ve operasyon oldum işini iyi yapan bir doktor ve beklediğim sonucu aldım hemde fazlasıyla ilk gecemdede bir sorun yaşamadım fazlasıyla kanamam oldu gitmek isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler
Hangi doktora gittiniz 1 yıl geçmiş ve kanamış inan çok mutlu oldum

Ayse hanıma bende işlem yaptırdım ama şuan gercekten hayal kırıklığı yaşadım bir iki kişimi sadece ayşe hanıma yaptırmış ve bir kişi haric olumlu sonuç alan yokmu

X