Öncelikle herkese merhaba. Bende 14haziranda Turgay beye flep yaptırdım. Yaptırdıktan sonraki 1 hafta içinmde okumadığım forum kalmadı. Çünkü fake olanlar çoktu bu yüzden güvenemedim. Öncelikle süreci anlatayim. Ben tavsiye üzerine değil erkek doktorları tercih ettiğim için gittim. İşlem 20 dk sürdü. İğne ile uyuştuktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsunuz. 15 dk uzandım sonra ilaçlarımı alıp eve gittim. Buraya kadar herşey mükemmeldi çünkü acı ağrı yoktu. Daha sonra sadece 2 saat yanma hissettim ağrı kesicilerle durdu. Bunun dışındaki zorluklar var. 10gün boyunca genelde uzandım çünkü sandalyede oturamıyosun, yan oturayım diyorum ama korkuyorum zarar veririm diye.
Sonuca kestirmeden geleyim 15temmuzda kontrole gittim. Turgay Bey bana nasıl bu kadar güzel koruduğumu sordu ve harika tuttuğunu söyledi zaten bende aynadan bakmıştım gerçekten harika.
Evet flep neden başarılı oldu anlatayım arkadaşlar çünkü benim ablam doktor ve bir tek o biliyor bu durumu.
1- Ben 10 gün pek oturmadım evde hep yattım.
2- Ped kullanmadım. Eski atletleri ütüleyip kullandım.
3- Günde 2 diş sarımsak ve 1 adet soğan yedim. (Dikişlerin tutmasını sağlayan en önemli nokta)
4- 1 hafta yan uyudum ve 2kilo dahi ağırlık kaldırmadım.
5- Kabız olmamak için her sabah suya kuru kayısı ıslatıp yedim ve sıvı tükettim.
6- Ayıp olacak ama büyük tuvaletimi yaparken mutlaka 2 dudağı elimle birleştirdim zorlamadan dolayı açılmasın diye.
Size tavsiyem 10gün dinlenin. Ve doktor seçiminizi iyi yapın. Ben Turgay beyi çok övmek istemiyorum fake sanılmaktan korkuyorum. Çünkü ben forumlardaki fakeler yüzünden 1 ay boyunca benimki tutmayacak diye ümitsizliğe kapıldım. Doktor önemli ama sizin korumanız daha önemli. Bu arada çevreden farkedilmiyor diye birşey yok. Herkes farkediyor. ve ben bu durum için hemeroid olduğumu söyledim başka çarem yoktu.
Buraya mail bilgisi vermek istemediğim için kaydolmamıştım. Ama şu 1 ay zarfında öyle şüpheli günler geçirdimki sizlere de yardımcı olmak istedim. Ama gizli bir durum Bu yüzden en kısa sürede üyeliğimi sileceğim.
İyi günler herkese.