HİDROSALPENKS TÜP ŞİŞMESİ !!!

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim gittiğim doktorlar da bu şekilde kesinlikle yapmıyor tüp bebek. Sizin doktorunuz kim? Ayrıca devlette tabi ki yapılıyor bu tür ameliyatlar fakat güvenmeyen arkadaşlar özeli tercih ediyor.

Ayrıca benim araştırmalarıma göre tüplerde sıvı olduğunda dış gebelik yaşıyorsun, yani bebiş tüpdeki sıvıdan dolayı rahime ulaşamıyor, tüplerdeki sıvının temizlenmesi için bir yöntem yok, o yüzden tüpleri alıyorlar ve tüp bebekle rahatlıkla hamile kalıyorsun.Dış gebelik sebepleri diye araştır bence.Doktoruna neden dış gebelik yaşadım diye mutlaka sor.

Bak bu video da tüplerde sıvı olması durumunu açıklanmış.Bu video bilgi verebilir.Sonuna kadar izle, senin sorunun edometriozis değil sanım ama tüpte sıvı olmasını da açıklayan bir video.

Sagol arkadasim ben bandirmada erkan coskuna gittim daha oncede yani dis gebelik yasadigimda bursada ziya cetine gitmiştim

Evt ben de hep oyle okudum ama gittigim doktor laporoskopiye gerek duymadigini soyledi o zaman bu kadar arastirmadigim icin birsey de diyemedim. Dis gebelik yasadigimda hsg cekildi doktorum sividan falan bahsetmedi o zaman iltihaptan olmus dedi

Selam kizlar.
bende basimdan gecenleri anlatayim.ilk gebeligim 2014 mayisda oldu ve 6 haftalik dusuk yaptim o donemde dusukle beraber sol kasik agrim basladi 6 ay arastirdim bi suru doktora gittim sonuc alamadim.tekrar düşük yaparim korkusuyla uzun sure korundum ve 1 sene sonra tekrar hamile kaldim 5 haftalik dusuk yaptim.iki dusuk arasinda hsg cektirdim o zaman kucuk bi sehirdeydim hersey normal dendi.ikinci dusukten sonra ankarada cok ii bi doktora gittim hsgyi gorur gormez sana ameliyat gozukuyor dedi.neyse belki yanlis gormusumdur diye bi suru test yapti bende hsgnin tekrarlanmasini istedim ilk seferi begenmemisti cunku.sonuc sol tupum tikali ve hidrosalpenks olmus.gecmeyen kasik agrisi sebebi buymus.doktor abartiyordur dedim yine cok ii baska bi doktora daha gittim o da aynisini soyledi.kendi doktorum önümüzdeki aya hamile kalmazsan tüpü alalim sonra 3 ay bekleyelim yaza bu bebek işini halledelim diyor.ikinci gittigim ise yaza kadar bekle kendiliğinden hamile kalinca dogumla duzelme ihtimali de olabilir dedi.benim hidrosalpenks durumum ilk dusukle olmus oyle soylendi.en ii yol tupun alinmasi yumurtaliga dokunulmamasi dendi.cunku diger yollarda enfeksiyon tekrarlayabilirmis, dış gebelik olabilirmis bunlar soylendi.
Bende nisan başı gibi ameliyat olmayi düşünüyorum yazi beklemeyecegim içerde bi enfeksiyon var ve duruyor diger tupe bisi olmadan kurtulunmali bence bundan.

Kizlar hidrosalpenks ameliyatindan kac gun sonra duzelip normal hayata donuluyor.kac gun rapor alacağım yasayanlar yazabilirmi lutfen.tek tupu alinip normal yolla hamile kalan varmi aranızda cevaplarınızi bekliyorum hepinizden tesekkurler...

Arkadaslar lutfen bu ameliyatla tupunu aldiranlar cevap versin.doktor bana adet bitiminden itibaren 10 gun icinde ameliyat olman lazim dedi sizede boyle bisi soylendimi.lutfen destek olalim birbirimize kimse cevap vermiyor yardima ihtiyacim var

Tamam canim cok saol benim doktorumda adet bitiminden itibaren 10 gun icinde olman gerekiyor dedi.simdi gun sayıyorum bi aksilik olmazsa bu ay olacagim artik.tesekkur ederim cevap verdigin icin
Laparoskopi ameliyatı rahim filmi gibi şeyler adet bitiminin hemen ardından yapılıyor çünkü muhtemel oluşabilecek bi hamilelik durumundan kaciniyorlar yanı daha geç tarihlerde yapılırsa belki hasta hamile olur bebeğe zarar verilir diye o yüzden adet bittikten sonra ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi

Anladim canim tesekkur ederim cevabin icin.doktor korunun dedi benimki adet bitiminin 9.gunu olacak.doktorum uygun olmadigi icin insallah ii gecer baska bi sorun olmasin diye dua ediyorum artik.hayatlarimiz ne yazikki hayallerimiz gibi olmuyor hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…