-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
çok korkulacak bir ameliyat değil bir hafta içinde esk hayatına döneceğinden eminim hiç endişelenme Allah şifa versin tez zamandaAnladim canim tesekkur ederim cevabin icin.doktor korunun dedi benimki adet bitiminin 9.gunu olacak.doktorum uygun olmadigi icin insallah ii gecer baska bi sorun olmasin diye dua ediyorum artik.hayatlarimiz ne yazikki hayallerimiz gibi olmuyor hayirlisi artik
Amin canim insallah teşekkür ederim dileklerin icin...çok korkulacak bir ameliyat değil bir hafta içinde esk hayatına döneceğinden eminim hiç endişelenme Allah şifa versin tez zamanda
Ben ikinci hamileligimi hidrosalpenks varken yasadim ama kaybettim.söyleki doktorum tek tupunde hidrosalpenks varken hamile kalman zor olur dedi.aslinda bizim gebelik sansimiz bu rahatsızlik tek tupde oldugu zaman var ama senin doktorun dedigi gibi dis gebelik olasiligi yuksek oluyor.bu yuzden kurtulmaliyiz.sende o kadar dert etme dogal yolu eger nasibimiz de diger yollarla evlatlarimiza kavusmak varsa bizde oyle yapariz.ben ameliyat olcam haftaya sol tupum alinacak baglamayi tavsiye etmedi benim doktorum.sonrasinda doktor bekleme suresi veriyor bi kac ay yaza kadar olmazsa ilave yontemlere basvurcam.o kadar fazlaki aşılama tup bebek yaptiranlar sende kendini boyle dusunerek rahatlatMerhaba hanımlar banada hidrosalpenk teşhisi koyuldu 25gün sonra falan laparoskopi ile tüpüm açılmaya çalışılacak fakat açmayı önermedi doktorum sonrasında dış gebelik ortaya çıkabiliyormuş bu yüzden rahime sıvı akışını kesmek için tüpünü bağlamayı önerdi sağ tüpümde tıkanıklık ve sıvı birikmesi var ama sol tüpüm açık görünüyor fakat neredeyse 2yıl olacak korunmasız ama Hiç hamile kalmadım Bu operasyon sonrasi doğal yolla hamile kalabilen varmı
Ben ikinci hamileligimi hidrosalpenks varken yasadim ama kaybettim.söyleki doktorum tek tupunde hidrosalpenks varken hamile kalman zor olur dedi.aslinda bizim gebelik sansimiz bu rahatsızlik tek tupde oldugu zaman var ama senin doktorun dedigi gibi dis gebelik olasiligi yuksek oluyor.bu yuzden kurtulmaliyiz.sende o kadar dert etme dogal yolu eger nasibimiz de diger yollarla evlatlarimiza kavusmak varsa bizde oyle yapariz.ben ameliyat olcam haftaya sol tupum alinacak baglamayi tavsiye etmedi benim doktorum.sonrasinda doktor bekleme suresi veriyor bi kac ay yaza kadar olmazsa ilave yontemlere basvurcam.o kadar fazlaki aşılama tup bebek yaptiranlar sende kendini boyle dusunerek rahatlat
Tesekkur ederim ben 2 kez dusuk yaptim ve ikisi de normal yolla oldu.ilkinde bu sıkıntı yokdu zaten 6 haftalikken kaybettim.ikincide ise 5 haftalikdi.sonra detayli arastirma yaptirdik sol tup tikali hidrosalpenks oldugu cikti.doktorum dusuklere bu sebep olmaz dedi.bana istersen dene bi daha hamile kal ama surec uzun olur bu sivi hamile kalmani geciktiriyor ve saglam olan tupune de zarar verebilir dedi bende ameliyat olcam simdi.hidrosalpenks ise yasadigim ilk dusuk yuzunden olmus olabilirmis cunku benim herhangi bir ameliyat gecmisim yok.Öncelikle geçmiş olsun. normal yolla mi hamile kalıp kaybettin bebeğini arkadşım? Ne kadarlıktı kaybettiğin zaman ve kaybetme sebebin hidrosalpinks miydi?
Canim hidrosalpenks düşüge sebep olur nasıl olmaz dedi doktorun. Bende hidrosalpenks şüphesi vardı doktor hamile kalabilirsin ama düşük riskin okur demistiTesekkur ederim ben 2 kez dusuk yaptim ve ikisi de normal yolla oldu.ilkinde bu sıkıntı yokdu zaten 6 haftalikken kaybettim.ikincide ise 5 haftalikdi.sonra detayli arastirma yaptirdik sol tup tikali hidrosalpenks oldugu cikti.doktorum dusuklere bu sebep olmaz dedi.bana istersen dene bi daha hamile kal ama surec uzun olur bu sivi hamile kalmani geciktiriyor ve saglam olan tupune de zarar verebilir dedi bende ameliyat olcam simdi.hidrosalpenks ise yasadigim ilk dusuk yuzunden olmus olabilirmis cunku benim herhangi bir ameliyat gecmisim yok.
Dusuklerin sebebi ise bulunamadi yapilabilecek butun testlerde yapildigi halde
Tesekkur ederim ben 2 kez dusuk yaptim ve ikisi de normal yolla oldu.ilkinde bu sıkıntı yokdu zaten 6 haftalikken kaybettim.ikincide ise 5 haftalikdi.sonra detayli arastirma yaptirdik sol tup tikali hidrosalpenks oldugu cikti.doktorum dusuklere bu sebep olmaz dedi.bana istersen dene bi daha hamile kal ama surec uzun olur bu sivi hamile kalmani geciktiriyor ve saglam olan tupune de zarar verebilir dedi bende ameliyat olcam simdi.hidrosalpenks ise yasadigim ilk dusuk yuzunden olmus olabilirmis cunku benim herhangi bir ameliyat gecmisim yok.
Dusuklerin sebebi ise bulunamadi yapilabilecek butun testlerde yapildigi halde
Canim hidrosalpenks düşüge sebep olur nasıl olmaz dedi doktorun. Bende hidrosalpenks şüphesi vardı doktor hamile kalabilirsin ama düşük riskin okur demisti
Canim hidrosalpenks yokmuş ama yapışıklık varmış birde hidropik yazıyordu rapordaGeçmiş olsun arkadaşım sen ameliyet oldun bildiğim kadarıyla, hidrosalpinks şüphesi vardı sen de ameliyat sonrası kesinleşti mi yoksa yapışıklık mıydı sorun?
Canim hidrosalpenks yokmuş ama yapışıklık varmış birde hidropik yazıyordu raporda
Evet canim 5 6 cm civarı kist çıkartılmış. Rahim filmi çekilmiştim. Rahim filmimde netlik yoktu en son gittiğim doktor hidrosalpinks değil bu dedi ama laparoskopi onerdi çünkü yumurta kaliteni düşürüyor dedi bir de büyümeye başlamıştı benimki. Tüpümde yapışık olunca ameliyata karar verdim.en son gittiğim doktora da güvendim.Kistinde var mıydı ve alındı mı? Bir de rahim filmi çekilmiş miydin ameliyat öncesinde
Evet canim 5 6 cm civarı kist çıkartılmış. Rahim filmi çekilmiştim. Rahim filmimde netlik yoktu en son gittiğim doktor hidrosalpinks değil bu dedi ama laparoskopi onerdi çünkü yumurta kaliteni düşürüyor dedi bir de büyümeye başlamıştı benimki. Tüpümde yapışık olunca ameliyata karar verdim.en son gittiğim doktora da güvendim.
Canim 2 doktora gittim ankarada ikiside isim yapmis doktorlar.ikisi de sunu dedi tek tarafli hidrosalpenks oldugu icin dusuge sebep olmaz.bi de benim raporda sadece tup tikali yaziyor ama doktorlar ultrasonda da gorunce hidrosalpenks dediler.Canim hidrosalpenks düşüge sebep olur nasıl olmaz dedi doktorun. Bende hidrosalpenks şüphesi vardı doktor hamile kalabilirsin ama düşük riskin okur demisti
Amin canim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin tez zamanda hayirlisiyla...Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah ve hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşim.
Canim ya hidrosalpenks çok ileri boyutta değilse ultrasonda görülmez ki . Dusuklerin sebebi ne o zaman peki .Canim 2 doktora gittim ankarada ikiside isim yapmis doktorlar.ikisi de sunu dedi tek tarafli hidrosalpenks oldugu icin dusuge sebep olmaz.bi de benim raporda sadece tup tikali yaziyor ama doktorlar ultrasonda da gorunce hidrosalpenks dediler.
Eger dusuk sebebi buysa bunu da yok etcez.ins bi dahaki seferde dusuk olmaz artik boyle dua ediyorum.
Hepimizin gonlundeki olur ins...
Hayır canım rahim filmimi çeken doktoru bogmak istiyorum hersey normal dedi beni oyaladi aylarca. Meğerse sağ tüpte tıkanıklık varmışRahim filminde hidrosalpinks yazıyor muydu peki?
Valla gozukuyor cok ileri boyutta degilmis benimki.doktorum bunu her doktor goremez ve her zaman ultrasonda gozukmez dedi.bagirsak hareketi falan olarak algilanabilirmis.ileri duzeyde demedi doktor.Canim ya hidrosalpenks çok ileri boyutta değilse ultrasonda görülmez ki . Dusuklerin sebebi ne o zaman peki .