- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Geçmiş olsun canım. Pgt yapiyorlar sanırım embriyolarda böyle sorunlari olanlaraValla gozukuyor cok ileri boyutta degilmis benimki.doktorum bunu her doktor goremez ve her zaman ultrasonda gozukmez dedi.bagirsak hareketi falan olarak algilanabilirmis.ileri duzeyde demedi doktor.
Dusuklerin sebebini bulamadik embriyo engellidir dedi kapatti konuyu.bende durum bunlar
Hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim Gönlümüzdekini hayırlısıyla bizlere de nasip eder.Neyse canım üzme kendini bak olmuşsun ameliyatını bitmiş gitmiş Rabbim tekrarını yaşatmasın ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah.
Canim erken kayiplarda sebep bulamayinca embriyoda sıkıntı vardir diyip kapatiyorlar.doktor soyle soyledi size 1 kere daha gebelik hakki veriyorum eger yine dusuk olursa bu sefer genetik arastirma yaparak tup bebek yapcaz dedi.bakalim hayırlısı artik gectim tup falan onemli diil hayırlısıyla kavusalimda yavrularimiza...Geçmiş olsun canım. Pgt yapiyorlar sanırım embriyolarda böyle sorunlari olanlara
Canim yanlış anlama ama doktorun söylediğini doğru bulmadım önceden önlem alınsa ona göre tedavi olsan.sonuçta düşük yaşayınca manevi olarak cok yipranirsin.Canim erken kayiplarda sebep bulamayinca embriyoda sıkıntı vardir diyip kapatiyorlar.doktor soyle soyledi size 1 kere daha gebelik hakki veriyorum eger yine dusuk olursa bu sefer genetik arastirma yaparak tup bebek yapcaz dedi.bakalim hayırlısı artik gectim tup falan onemli diil hayırlısıyla kavusalimda yavrularimiza...
Canim doktorlarin acimasizligini biliyorsun açık açık artik dusuklerin cok normal oldugunu 3.dusuk olursa o zaman sıkıntı oldugunu ve ne yaparlarsa yapsin dusuk olacaksa olacağını durduramayacaklarini 6 doktordan falan duydum.Canim yanlış anlama ama doktorun söylediğini doğru bulmadım önceden önlem alınsa ona göre tedavi olsan.sonuçta düşük yaşayınca manevi olarak cok yipranirsin.
Aynen canım bende onu düşünüyorum eğer olmazsa doğal yolla ameliyat sonrasi diğer yöntemlere başvuracağız o yüzden merak ediyorum doğal yolla hamile kalabilen varmı diye malum çalışınca birkaç ay önceden plan yapmak zorundayız maalesefBen ikinci hamileligimi hidrosalpenks varken yasadim ama kaybettim.söyleki doktorum tek tupunde hidrosalpenks varken hamile kalman zor olur dedi.aslinda bizim gebelik sansimiz bu rahatsızlik tek tupde oldugu zaman var ama senin doktorun dedigi gibi dis gebelik olasiligi yuksek oluyor.bu yuzden kurtulmaliyiz.sende o kadar dert etme dogal yolu eger nasibimiz de diger yollarla evlatlarimiza kavusmak varsa bizde oyle yapariz.ben ameliyat olcam haftaya sol tupum alinacak baglamayi tavsiye etmedi benim doktorum.sonrasinda doktor bekleme suresi veriyor bi kac ay yaza kadar olmazsa ilave yontemlere basvurcam.o kadar fazlaki aşılama tup bebek yaptiranlar sende kendini boyle dusunerek rahatlat
Hemen hemen neredeyse 2 senedir planlar yaptim dogum iznim şu zamana gelsin, şu yaşım da anne olcam, şu zaman kardes yaparim dedim hic biri olmadi.aksine erkenden 2 kayip yasadim.zamanin umrunda degil bizim planlarimiz.artik herseyi oluruna biraktim canım Allah neyi ne zaman nasibimize verecekse o zaman gelecek istediklerimiz.insallah hicbirimizi cok bekletmez bu sinav çok zor cunkuAynen c
Aynen canım bende onu düşünüyorum eğer olmazsa doğal yolla ameliyat sonrasi diğer yöntemlere başvuracağız o yüzden merak ediyorum doğal yolla hamile kalabilen varmı diye malum çalışınca birkaç ay önceden plan yapmak zorundayız maalesef
Hemen hemen neredeyse 2 senedir planlar yaptim dogum iznim şu zamana gelsin, şu yaşım da anne olcam, şu zaman kardes yaparim dedim hic biri olmadi.aksine erkenden 2 kayip yasadim.zamanin umrunda degil bizim planlarimiz.artik herseyi oluruna biraktim canım Allah neyi ne zaman nasibimize verecekse o zaman gelecek istediklerimiz.insallah hicbirimizi cok bekletmez bu sinav çok zor cunkuhakkimizda hepimizin hayırlısı...[/QUOTE
Aynen canım haklisin vallaha rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak elbette
Cok gecmis olsun canım. Ameliyat esnasında verilen CO2 gazından ağrıyor bikaç güne o da geçer .Dun laparoskopiyle sol tupum alindi.doktorum hsg de gozuktugunden daha kotu durumdaydi tupun dedi.bugun 2.gunum cok sukur ameliyet bolgemde fazla bi agrim yok sadece sag omzum cok agriyor.ameliyat olacaklar korkmayın cok agrili sizili degil yapilan ameliyat.Allah herkese şifa versin
Tskr ederim canım cok sukur kurtuldum darısı derdi olan herkese.o agrim da gecerse sıkıntım pek kalmaz artıkCok gecmis olsun canım. Ameliyat esnasında verilen CO2 gazından ağrıyor bikaç güne o da geçer .
İnsallah canim. Bebisi Günlerimiz olsun :)Tskr ederim canım cok sukur kurtuldum darısı derdi olan herkese.o agrim da gecerse sıkıntım pek kalmaz artık
Canim.bir arkadaşımin alındı tüpü onunda ameliyattan sonra kanaması olmustuTupunu aldiran arkadaslar acil cevap verirse sevinirim.bu ameliyattan sonra kanamaniz nasil oldu adeti once gelen varmi?hic agrim yokken ameliyattan 1hafta sonra adet sancisi gici sancilarla az olan kanamam adet gibi gelmeye basladi.ama ben endişelendiriyorum malum ameliyattan hemen sonra oldugu icin
Tesekkur ederim canim cevabin için kanama artinca telaslandim ameliyattan sonra kanamam azdı cunku.sanirim erken adet oluyorum o sekilde kanamam var.Canim.bir arkadaşımin alındı tüpü onunda ameliyattan sonra kanaması olmustu
Ben ameliyat oldum canım . Ameliyatı istanbulda oldum da ben mersindeyimTesekkur ederim canim cevabin için kanama artinca telaslandim ameliyattan sonra kanamam azdı cunku.sanirim erken adet oluyorum o sekilde kanamam var.
Bu arada senin ameliyat ne zaman olacak hangi sehirdesin?
Anladım canim sana da gecmis olsun tekrardan.inşallah bebisli gunleriniz yakin olur :)Ben ameliyat oldum canım . Ameliyatı istanbulda oldum da ben mersindeyim
İnşallah canımAnladım canim sana da gecmis olsun tekrardan.inşallah bebisli gunleriniz yakin olur :)
Lavanta yapılmadı bana ama gece fled flood? Soda icirdiler 3 şişe bişey kadi zaten bağırsaktaMerhaba arkadaşlar bende çapada olucam ameliyatı bendede hidrosalpenks var.. Ameliyattan önce lavman yapılıyor mu sonra Nasıl hissediyorsunuz çok sancılı oluyor mu?