HİDROSALPENKS TÜP ŞİŞMESİ !!!

Sıvı olup olmadığını siz anlar misiniz acaba ? Ben tam 6 doktora gittim 5i aynı şeyi söyledi 1i başka söyledi ve kafamız çok karıştı

rahim filminde direkt belli oluyor doktorlar anlıyor, tanısal histereskopi de yaptırabilirsiniz orda daha net çıkar

Evet 5 tanesi yani koydu 1i bi sorun yok dedi neye inanacagimizi şaşırdık

O zaman sizde benim gibi tanısal histereskopi olursunuz eğer kesin sorun varsa laparoskopiye ile sorunlu tüp kapatılır. Çok doktora gitmek de kafa karıştırıyor güvendiğiniz bir doktor ile ilerlemenizi tavsiye ederim.

Bana da 6 doktor hamile kalabilirsin rahimde sorun yok demişti 1 doktor senin hamile kalma ihtimalin %10 canlı doğum yapma ihtimalin %0 demişti, elbet farklı görüşler oluyor.

Bende su an tüp bebek asamasindayim 10 gun once tupumde sislik yoktu ama bgun ultrosaonda gozuktu sislik cok sasirdim cok azmis ama tabi doktor bilgilendirdi su an 10 yumurtam felan var cok kararsizim 23 yasindayim sebepsiz infertilite 2 yillik evliyim piskolojik olarka cok yiprandigim icin tup bebege karar verdik 4 ay once rahim filmide cektirmistim hic sislik yoktu tertemizdi tuplerim hic birsey anlamadim napicaz kararda veremiyoruz

Yaşınız çok genç ben olsam tüpümü kapattırmadan bir kez denerim tüp bebeği, sonrasında olmazsa histereskopi ile tanı konulmasını talep ederim, her zaman rahim filmi doğru çıkmayabiliyor. Benim filmde tük tüpümde sıkıntı var gibiydi ama histereskopide 2 tüpte de sorun olduğu anlaşıldı.

Doktorda oyle dedi hic tup bebek denemedik ve negatif yok yani 1 kere denenebilir dedi birde sislik cok azmis 2.5 cm ustundekielri ameliyat ediyoruz dedi benimki 1 cm mis o yuzden denicez bu sekilde galiba inslalah doktoe fikrinden dönmezse

Tüpü kapatma degilde aldirmam taraftari doktor banada ani karar gibi geldi cunku 10 gun once oyle bir sislik yoktu kendi bakmisti ozel bir merkez ultrosonlar cok iyi sislik direk gozukuyor yani sasirdi hatta 10 gun once yoktu diye

Ben sol tüpüm hidroselpenk olarak tüp bebek denedim.
Doktor olmaz diye bişey yok, şansın azalır ama bı deneyelim dedi.
Tutmadı.

Daha sonra ameliyat olup sorunlar giderilince doğal yolla gebe kaldım.

Fakat bı arkadaşım var tek tüpü hidroselpenk olarak doğal yolla gebe kaldı ve oğlunu kucağına aldı.

Eğer hidroselpenksiniz büyük değilse deneyin.
Doktorunuz size boyutunu söyledi mi?

1 cm dedi cok azmis yani oyle dedi

Ya ne kadar guzel dogal yolla kalmissiniz bende diyorum belki ameliyat olursam bende kalirim ama tek kafami karistiran 10 gun once yoktu sislik o yani

Ya ne kadar guzel dogal yolla kalmissiniz bende diyorum belki ameliyat olursam bende kalirim ama tek kafami karistiran 10 gun once yoktu sislik o yani
Hiç kafana takma.
İnan ki ben neler yaşadım hikayem çok uzun.
Hidroselpenksin dışında bir sürü problemlerim var.
Bebeğin olacak Allah'ın izniyle.
Doğal yolla ya da tüp Bebek hidroselpens gebe kalmamaya neden.
Ama küçük diyorsa bı kere dene baktın tutmadı aldır tüpünü.
Ben tek tüple gebe kalıyorum.
Allah'ın çift yaratmasının nedeni bu zaten.

Cok tesekkur ederim bende oyle diyorum 1 tane deneyelim olmazsa sol tupumu aldirirum solda sıvı birikmeis var ve bir surude yumurtam gelisiyor sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…