- 13 Eylül 2014
- 37
- 8
- 35
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Cnm slm.oncelikle geçmiş olsun.hidrosalpenks tek taraflı mi tek tarafliysa diğer taraftan normal yolla gebe kalabilirsin.ayrica tüpün bağlantısı kesilsin cnm sakin tüpü aldırma iyi bi dr yapsin ameliyatı.sormak istediklerini sor.ben ameliyat oldum detaylı bilgi verebilirmselam,
bende hidrosalpenks ameliyatı olucam haftaya, bu ameliyatı oldunuz mu? birde ameliyattan sonra tüp bebek şart mı normal yolda hamile kalınmıyormu?
bilen varsa lütfen cevap!!!
cnm iyi bi doktor bul lütfen..aklını karıştırmak gibi olmasın ama..banada ilk doktorum git tüpünü aldır dedi.. kendisi yapmıyormuş bu ameliyatı..birkaç doktorla görüştüm..benim tek taraflıydı..ve görüştüğüm tüm doktorlar tüpünü alırsak yumurta rezervin zarar görür, hiç gerek yok senin daha çocuğun yok dediler ve tüpün bağlantısının kesilmesinin yeterli olacağını söylediler..mayıs ayında oldum ben ameliyatı..merakettiğin bişey varsa sor cnm.guzguzguz selam ,
nasıl yani anlayamadım bana doktorıum tüpü tamamen alıcaz yoksa içindeki akışkan sıvı ürer sürekli bi anlamı olmaz dedi. En çok korkum ameliyat sonrası komplikasyon yaşamak : ( siz nezaman oldunuz ameliyatı
cnm çok geçmiş olsun..tüpün tamamen alındımı? ben sana illa yumurtalıklara zarar gelir diye bişey demedim..ama mantıklı düşünürsen bağlantılı yani..bana çoğu doktor alınması yumurtalıklara zarar verebilir dedi..onu da şimdiden anlayamazsın..hormon tahlillerrinde çıkar..umraım çok iyi bi operasyon olmuştur ve hiçbi sıkıntı olmamıştır..tek tüpün mü 2 tüpünmü cnm..çok geçmiş olsun tekrardan..çikolata kistimi var sende tüpte sıvı yapan şey olabilioBen ameliyatimi oldum. Bugün tam 10 gün oldu. Hiç bir problem yok. Yumurtaliga zarar verme gibi bir durumda yokmuş bayanlar. Doktorum iki ay korun sonra çocuk yapabilirsin dedi. Onuda dikislerimin kendisine gelmesi için.
selam,
bende hidrosalpenks ameliyatı olucam haftaya, bu ameliyatı oldunuz mu? birde ameliyattan sonra tüp bebek şart mı normal yolda hamile kalınmıyormu?
bilen varsa lütfen cevap!!!
guzguzguz selam ,
nasıl yani anlayamadım bana doktorıum tüpü tamamen alıcaz yoksa içindeki akışkan sıvı ürer sürekli bi anlamı olmaz dedi. En çok korkum ameliyat sonrası komplikasyon yaşamak : ( siz nezaman oldunuz ameliyatı