- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Tüpü tamamen almak yumurta rezervini azaltıyo diyenler de var, bakalım benim alım benim doktor ne dicek, çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bi azalma olmadiysa süper . Tek tüpün mu peki şimdi ne yapıyorsun bebek icinben ameliyat olmadan önce sol tarafımda 5-6 folikül vardı sol tüpüm alındı 4 ay sonraki kontrolünde yine 5-6 folikül vardı herhangi bir azalma olmadı yani benim tüm gittiğim doktorlar da zarar vermeyeceğini söylemişti demekki ben bir de sizin hissettiğiniz doktorlara gitsem iyice kafam karışacaktı
Öncelikle geçmiş olsun. RABBİM tez zamanda şifa versin inşallah. Aynı sorunu bende yaşıyorum kardeşim. 2 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum,ameliyat esnasında tüplere bakmış doktor açıkmış fakat ameliyat sonrası açık olan tüpümün biri tıkanmış ve hafif derecede hidrosalpinks oluşmuş rahim filminde belli oldu. Çapa'ya gittim doktor laparoskopi ile tüpe müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. Ben de daha yeni ameliyat olduğum için istemiyorum şuan. Rabbim inşallah tedavilere gerek kalmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize. ÂmiiiiiiinnnnnEvet açık ameliyat olur laparaskopi olmaz dedi, çünkü ben biri apandisit diğeri çikolata kisti için 2 kez açık ameliyat oldum, bu ameliyatlar yapışıklığa neden olurmuş bu da laparaskopiye engelmiş, laparaskopiyle başlasam açığa döner dedi zaten, ameliyatın süresini uzatmış oluruz, 4000 tl tutuyormuş bu ameliyatta