- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Önceki konularını okudum. Yorumumu değiştiriyorum
Kalk iki rekat şükür namazı kıl. Fakir doyur. Koşarak hacca git uçağa bile binme
Bu adam için mi ağlayacaksın duymamış olayım
Düğünün bayramın olsun ayol hayatından bir asalağı çıkarıp atmışsın ohhh misss
Sana çok hak veriyorum, hayat iki kısımdan oluşuyor evlenmeden öncesi ve sonrası diye, ne hayallerim vardı ne hayaller 19 yasında memur olmuştum , memurum oyum Buyum diye çok iyi bir eşim olur ailesi değerini bilir hayaliyle yaşıyorduk o zamanlar, 4 senem gitti en güzel yaslarım gitti, şimdi ise hayata yeniden başladım, kısa sürmüş evliliğin inşaallah hakkında hayırlısı olur kardeşim.Buraya yazamayacak kadar zoruma gidiyor yaşadıklarım. İsyan etmiyorum elbet kaderimmiş diyorum ama hep buruk işte bir yanım. Bakıyorum millet cicim aylarını yaşarken benim 6 aylık evliliğimde vermediğim mücadele kalmamış.
Sevgiliyken, nişanlıyken benim ailem sensin, diyen şahıs ,evlenince varı yoğu ailesi oldu. Aile iyi bir şeydir tabi ki olsun ama ona değer vermeyen, saygı duymayan insanlar ki onlar.
Sevgiliyken bana şiirler okuyan adam, altı ay da kiloma laf demeye başladı (166cm boy, 64 kilo). Polislere şikayet etti resmen iftiralar attı. Çok garip hissediyorum, sesli de ağlayamıyorum ailem duyarsa üzülür diye. Her gece böyle yaşadıklarım bana yapılan haksızlıklar, genç kızlık hayallerim. Ben evliliği böyle hayal etmedim ki hiç. Boşanma süreçleri ne bileyim çok garip( boşanma davası açtım zaten)bazen kendi hayatım mı bu diyorum. Benim hayatıma giren adam bu muydu diyorum. Hayalkırıklıklarım için hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.
Yaşadın geçti gitti en az zararla kapatmışssın daha ne olsun. Ya hamile kalsaydın çocuğun olsaydı yılların gitseydi. Bu adamı ömrü billah hayatından çıkarmazdınAdam icin aglamiyorum. Yasadiklarima hayalkirikligi icin
Yaşadın geçti gitti en az zararla kapatmışssın daha ne olsun. Ya hamile kalsaydın çocuğun olsaydı yılların gitseydi. Bu adamı ömrü billah hayatından çıkarmazdın
Şimdi bak bekarlığın devam edecek hayal kırıklığı dediğin şeyi bile unutturacak çok güzel günler gelicek
Altı ay bu adama çok bile adına ne dersen de ister hayal kırıklığı ister başka bişey bundan sonra hayatına odakla izin verme daha fazla seni üzmesine çünkü hayal kırıklığının sebebi de o
Adi herifCok sagol. Onceki konumda vardi siddet uyguladi bana polisi aradim,korktu yuzunu tirmalayip benden once gidip sikayet etti
Allah seni ne yapmasın deli, çok güldüm.Sen kapıyı açmak isteyen elti değilsin dimi?
Cok sagol. Onceki konumda vardi siddet uyguladi bana polisi aradim,korktu yuzunu tirmalayip benden once gidip sikayet etti
Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir inşallah sen yüreğini ferah tut kuzum..,Buraya yazamayacak kadar zoruma gidiyor yaşadıklarım. İsyan etmiyorum elbet kaderimmiş diyorum ama hep buruk işte bir yanım. Bakıyorum millet cicim aylarını yaşarken benim 6 aylık evliliğimde vermediğim mücadele kalmamış.
Sevgiliyken, nişanlıyken benim ailem sensin, diyen şahıs ,evlenince varı yoğu ailesi oldu. Aile iyi bir şeydir tabi ki olsun ama ona değer vermeyen, saygı duymayan insanlar ki onlar.
Sevgiliyken bana şiirler okuyan adam, altı ay da kiloma laf demeye başladı (166cm boy, 64 kilo). Polislere şikayet etti resmen iftiralar attı. Çok garip hissediyorum, sesli de ağlayamıyorum ailem duyarsa üzülür diye. Her gece böyle yaşadıklarım bana yapılan haksızlıklar, genç kızlık hayallerim. Ben evliliği böyle hayal etmedim ki hiç. Boşanma süreçleri ne bileyim çok garip( boşanma davası açtım zaten)bazen kendi hayatım mı bu diyorum. Benim hayatıma giren adam bu muydu diyorum. Hayalkırıklıklarım için hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?