Hıçkıra hıçkıra ağlayasım var..

Adam icin aglamiyorum. Yasadiklarima hayalkirikligi icin

Sana çok hak veriyorum, hayat iki kısımdan oluşuyor evlenmeden öncesi ve sonrası diye, ne hayallerim vardı ne hayaller 19 yasında memur olmuştum , memurum oyum Buyum diye çok iyi bir eşim olur ailesi değerini bilir hayaliyle yaşıyorduk o zamanlar, 4 senem gitti en güzel yaslarım gitti, şimdi ise hayata yeniden başladım, kısa sürmüş evliliğin inşaallah hakkında hayırlısı olur kardeşim.

Adam icin aglamiyorum. Yasadiklarima hayalkirikligi icin
Yaşadın geçti gitti en az zararla kapatmışssın daha ne olsun. Ya hamile kalsaydın çocuğun olsaydı yılların gitseydi. Bu adamı ömrü billah hayatından çıkarmazdın
Şimdi bak bekarlığın devam edecek hayal kırıklığı dediğin şeyi bile unutturacak çok güzel günler gelicek
Altı ay bu adama çok bile adına ne dersen de ister hayal kırıklığı ister başka bişey bundan sonra hayatına odakla izin verme daha fazla seni üzmesine çünkü hayal kırıklığının sebebi de o

Haklisin sen de dogru soyluyorsun.

Canim uzulme... Yasanmasi gerekiyormus demek ki. Bu da bir imtihan. Ve hersey gecince eskisinden cok daha mutlu olacaksin inan bana. Psikolojik destek almaya unutma. Konusma terapisi cok cok iyi gelecek sana bu surecte.

Son düzenleme:
Ağlamalısın hemde çığlık çığlığa. Şu 1 aydır benimde problemlerim vardı evliliğimle perşembe günü evde hıçkıra hıçkıra çığlık çığlığa ağladım. Komşu o bu şu ne der diye düşünmedim. Ve o kadar iyi geldi ki. Şuan her şey daha çekilebilir geliyor. Lütfen atma içine ağla ne olcak ki??? Ailen bilmiyor mu yaşadıklarını??? Hiçbir şey olmaz atma içine.

Bu erkeklere nası güvenip evlenicez. Evlenmeden önce ve sonra dıye evrim geçiriyorlar resmen. İnsaonoğlu işte..
Her ne yaşanırsa yaşansın bir gün geçer bir gün unutulur. Umarım güzel günler sizi bekliyordur Allah herkesın yardımcısı olsun

Canim benim allah yardimcin olsun.
Sabirli ol sabrin sonunda umarim bir aydinlik seni bekliyordur.

Allah karsina hayirlisini cikatsin kuzum simdi gecmeyecek gibi gelir ama gecicek hayatta cok guzel insanlar var sen dua et insaAllah hayatinin geri kalani vok guzel olur sadece gececegini bil

Bir insan evlendikten sonra evlendiği kişi onun asıl ailesidir. Benim abim de evli. Ve tabii ki eşini bizden de önce tutacak. Bundan normali ne olabilir. Madem böyle olmayacak neden evleniyor bu insanlar anlamıyorum.

Evlilik, boşanma, hayatınızın tümden değişmiş olması bunların hepsi bir travma ve kayıp. Bu tip durumlarda bir yas süreci geçirmek önemlidir. Ağlayın ve üzüntünüzü sonuna kadar yaşayın. İyisiyle kötüsüyle her şeyle yüzleşin. Sonra bu yas sürecini sonlandırın. Ufaktan hayata karışmaya başlayın, hergün kısa yürüyüşler yapın. Bu süreçte psikolojik destek almanız da iyi olur doğrusu.

Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir inşallah sen yüreğini ferah tut kuzum..,

sana birşey söyliyimmi her boşanma bitiş değil senin kide yeni başlangıç unutma daha güzel olacak herşey geçen günlerine yanma ohhh bitti kurtuldum de ve hayatına bak daha ne aşklar ne insanlar tanıyacaksın ölüp bitme hemen her şeyin bitimi kötü değildir unutma buda güzel bir hayatın başlangıcı de geç

Uzulme bugunlerin hepsi geciyo sanki hic yasamamis gibi oluyosun hayirlisi olsun senin icin duani et rabbime birak insallah yuzun guler

Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkür ederim. Iyi ki varsiniz inanin ki guc veriyor yazdiginiz her kelimeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…