• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıçkıra hıçkıra ağlayasım var..

Keşke konularinizin linkini atsaydiniz ve ya olaylari kisa anlatsaydiniz. Ne yaşadiklarinizi bilmiyorum ama ALLAH yardimciniz olsun. Sevgiliyken, nişanliyken hicmi taniyamadiniz kocanizi? Kac yil sevgili oldunuz?

Tam olarak ne yasadiginiz neden size bunlari yasatmislar bilemiyoruz ama çok üzüldüm kimse ayrılmak için evlenmez birçok evlilikte sıkıntılar yaşanır bende çoğu kez bunalimlara girdim eşimin ailesi yüzünden bitirmek istedim ama kader devam etti sorunlar eskisi gibi değil üstünü orttuk diyelim. Ama sanki siz çok daha ciddi şeyler yasamisssiniz polise şikayet etme olayı nedir bir insan esine bunu neden yaparki Rabbim yardimcin olsun canım inş en kisa zamanda sorunlarin çözülür sana bunlari yasatanlarda cezasını cekerler

Ruh hastası bir adamdan kurtulmuşsun. Bosandigin gün kurban kes sadaka ver şükür için. Sakın sakın barışma lütfen merhametsiz bir insanmış

O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum.

O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum.

Sadece hayal kur. Ileride bu adam cocuklarima baba olabilir mi diye sor kendine. 50 yasina geldigin zaman onunla mutlu musun dusun. Ileride onunla ilgili hayal kurmaya calis kendini nerde goruyorsun. Bence korkma hicbirseyden. Allah yardımcın olsun.

Back