Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hiçbiri işe yaramıyor!...

esin_01 canım teşekkur ederım bılgı ıcın...
kullandıgın krem bıtkısel mı..
arkadaşa onerecegımden sorun cıkmamasını ıstıyorum...

Benim kulladığım yöntemler acayip işe yaradı,demek ki bünyeden bünyeye değişiyor diye düşünüyorum ben.Kesinlikle göğüs büyütücü haplar,kremler v.s.. kullanmadım.
Doğal yöntemlerle, mükemmel sonuçlar aldım.Nazar değmesin:))))))
Bazı arkadaşlara yardımcı oluyorum bildiğim yöntemleri anlatıyorum ancak benim denediğim şeyler çok fazla ve bu aralar zaman bulamadığımdan cevaplayamadım mesajları. Başkalarınada yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Benim göğüslerim küçük değildi aslında ama ben daha dolgun ve büyük olmasını istiyordum,çok güzel sonuçlar aldım ve halende yapmaya devam..

okya76 yalnız değilsin. ben de 27 yaşındayım ve bir tahtadan farksızım. ınsanlar böyle konuşuyorlar ya 75'ti 90 oldu filan diye. Ben dalga geçiyorum bunlarla. 75 ne demek yaa. Yok alt göğüs ölçüsüymüş üst göğüs ölçüsüymüş. Bende ikisi de aşağı yukarı aynı. Hayatımda daha bana olan sütyen takmış değilim. Arıyorum tariyorum 70 beden buluyorum. O bile büyük. Zaten son yıllarda bıraktım artık hiç takmıyorum. Göğüslerim büyümeyince ve büyümeyeceğini anlayınca sanırım 20 yaşlarındaydım, hemen bir kadın doğumcuya gittim, hormonal problemim var diye. Doktor bana göğüslerimin onların kriterlerine göre normal bir çevresi ve ucu olduğunu söyledi. ve beni aynen geri yolladı. yıllarca bi daha hiçbir şey yapmadım göğüslerim için. ve yaş oldu 27. geçenlerde burda okuyup küçe ve adaçayına başladım. Bir santim kadar farketti evet. Ama bu benim gibi bir tahta için devede kulak. Zaten küç ve adaçayını da artık kendimi daha sağlıklı hissettiğim için kullanıyorum. göğüs büyütmekle alakam kalmadı. kremlere filan da sakın para verip sağlığınla oynama derim. En güzeli kabullenmek. Ben kabullendim sayılır. Hele yazın çok rahat ediyorum. Sütyen takmıyorum ve dar T-shirtler giyiyorum. Göğüslerim küçük de olsa ordalar ve benimler. Zaten kendim de zayıf olduğum için çok garip durmuyor bence. Öyle düşünen varsa da düşünsün bana ne.

Benim kulladığım yöntemler acayip işe yaradı,demek ki bünyeden bünyeye değişiyor diye düşünüyorum ben.Kesinlikle göğüs büyütücü haplar,kremler v.s.. kullanmadım.
Doğal yöntemlerle, mükemmel sonuçlar aldım.Nazar değmesin:))))))
Bazı arkadaşlara yardımcı oluyorum bildiğim yöntemleri anlatıyorum ancak benim denediğim şeyler çok fazla ve bu aralar zaman bulamadığımdan cevaplayamadım mesajları. Başkalarınada yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Benim göğüslerim küçük değildi aslında ama ben daha dolgun ve büyük olmasını istiyordum,çok güzel sonuçlar aldım ve halende yapmaya devam..

sormanehaldeyimmmmmmmm! tatlımmm bizimlede paylaşırmısın yöntemlerini belki bizdede işe yararopuyorumnanaktan

X