• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey hayalimdeki gibi değil

Keske su evlılık dugun hayallerı kurmasanı fılm gıbı...Hıcbırsey ıstedıgın gıbı zaten gıtmez..Burayı oku yeterlı olurdu en azından hayal kırıklıgın az olurdu.

üzüldüm ya ama belliki cahiller lafta anlatamıyosun kısa sürede aşarsın şu durumuda rahata kavuşursun umarım

Şimdi hadi diyelim ilk gece olmadı olamadı o iş o zaman nolacak merak ettim şimdi o_O

Kızlar ben aslen Hakkarili'yim bizim geleneklerimizde düğün için çok bekletilmez hemen 2 hafta içinde herşey olur biter. Bizim asıl planımız 1 yıla yaymaktı bu süreyi ama aileler ikna olmadı :KK43: en fazla 3-4 aya ikna ettik o da bahar düğünü istiyoruz vs diyerek ama hala baskı yapıyorlar nişanı bile iptal ettirdiler süre dolayısıyla kızlar hiç hayalimdeki gibi değil çeyiz, gelinlik arayışı vs derken hiç hayallerimi o sözlülük dönemini yaşayamıyorum. Çok bunaldım içim sıkılıyor artık sadece bunlar değil herşey adete uygun olsun istiyorlar onlara kalsa her şey adete uygun olcak ( gelinin kafasına toprak dökmek, kanlı çarşaf vs ) ama biz istemiyoruz onları buna nasıl ikna ederiz?

İnşALLAH bunca sıkıntınız evlliğinizde tam tersi olup çok çok mutlu olursunuz :)
Toprak meselesi ne ?
Çarşaf eşinize kalmış o onun inadını yapıcak..
Eşiniz sizin arkanızda durucak..
-Ben biliyorsam bizim özelimiz bizim mahremimiz aramızda kalmalı demeli yani buna yakın bişeyler demeli..
Eşinizle birlik olmanız lazım ama ters gitmeden usulüyle yani :)
Mutluluklar :)

Es kaza zarınız esnekse nolcak ya, kan gelmez. Benim ilk seferde gelmedi , yani pembe beyaz bir damla farketmiştim sadece o da yok gibiydi . Belki zarım esnek hala duruyor bilemem. Oldu da başınıza geldi? Bu adet delisi aile sizi kurşuna dizer mazallah ! Çok utanç verici ya kan falan , uzun uzun yazıp yine banlanmak istemiyorum. Allah kolaylık versin konu sahibesi, otur konuş eş adayınla. O sana arka çıksın tavrınızı belli edin.

Yani kimsenin orfune adetine bir sey demem de 2 haftada da herseyi halletmek cok kisa bir sure bana gore..
Hele benim gibi hic bir seyi begenmeyen birisi icin..
Ben gelinligi gectim icime ennnn sinecek sac modelini bile en az 1 ay dusunurum en az da bir kere sac makyaj provasina giderim:KK53::KK53::KK53:
Yani biliyorum bazi yerlerde nisanli kiz fazla bekletilmez denilir ki abartilmadigi surece oyle olmasi gerekir tabi ama 2 hafta nebilim hakkaten azmis...

Bu arada sevipte kavusamayan evlenmek icin can atan bir suru cift varken aileleriniz bu isi 1 sene daha uzatmama taraftari iken bence yatip kalkip dua edin..
Siz de hizlandirilmis bir sekilde hazirliklara baslayin..
Madem okadar hizli istiyorlar herseyi, annen ceyizlere koyulsun sen gelinliginle kendinle ilgilen erkek tarafida ustune duseni yapsin:KK48:
Ne diyim ki bilemedimm.. Ahh ben de keske ilk baharda evleniyor olsaydimmm:KK51:

ya göstermeyin çarşaf falan ıyy ne kadar iğrenç...
ya kapıda biri beklerken ben nasıl sevişeyim içerde be
ayrıca kv'lerde gerdek sevinci nedir anlayamadım. normal bir olgu işte.
owww yesssss seks yaptılarrr yuppiiii havasını çözemedim..

Bizim toplumumuz kadar seksin hem tabu goruldugu hem bu kadar mahremiyetten uzak yasandigi bir toplum yoktur. Kanli carsaf ne ya, oldu olacak girsin izlesinler :(

Bu arada benim ne ilk iliskimde ne sonrakilerde hic kanamam olmadi, esnek miydi yok muydu yirtildi da kanamadi mi bilmiyorum. Tek bildigim oralarda dogup evlenmis olsam muhtemelen su an yasamiyor olurdum...

Son düzenleme:
İnşALLAH bunca sıkıntınız evlliğinizde tam tersi olup çok çok mutlu olursunuz :)
Toprak meselesi ne ?
Çarşaf eşinize kalmış o onun inadını yapıcak..
Eşiniz sizin arkanızda durucak..
-Ben biliyorsam bizim özelimiz bizim mahremimiz aramızda kalmalı demeli yani buna yakın bişeyler demeli..
Eşinizle birlik olmanız lazım ama ters gitmeden usulüyle yani :)
Mutluluklar :)
Toprsk meselesi toprak altınla karıştırılıp damat tarafından gelinin başından aşağı döküluyor anlamı ilk ders canım

Çok şükür ki o fazlasıyla karşı bunlara ben karım olacak kadını niye aşağılayım onca insanin arasinda basindan asagi kum döküp, niye karımın özelini elle paylasiyim dayanamam ben annem bile baksa ona o bizim özelimiz diyor büyükler karşı çıkıyor... Bilmiyprum akşam konustuk ne olacaksa olsun baska çaremiz yok dedim karşı çıktı hayatta yaptırmam her şey hayallerimize göre olacak dedi

Back
X