- 28 Mart 2021
- 203
- 155
- 53
- 30
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Direk sormadiniz mi neden gorusmuyoruz diyeKızlar selamlar. Biriyle tanıştık. İlk görüşme iyiydi o gün bugündür konuşuyoruz . Sürekli mesajlasma . Direkt konuyu annesine açmış, bizimkiler kayınvalideler vs diye hitap ediyor. Gün boyu sürekli mesaj atıyor .abisi yurt disinda ona da söylemiş . Düğünde şu kadar takı takacakmis falan da diyor .fakat konu yüz yüze görüşmeye geldiğinde eksik . Görüşme kısmından söz etmiyor. Sürekli meşgul olduğumu dile getiriyor. (Ders çalışıyorum yurt dışı öğretmenlik sınavı için) canım vs sevgi sözcükleri var . Fakat görüşme yok . Ve bunun farkında olması beni irite ediyor. Şaka yapıp diyor artık düğünde görüşürüz . Görüşelim , şöyle yapalım , böyle yapalım yok . Ben hissiyat yönünden eksik olduğunu düşündüğüm için böyle olduğunu düşünüyorum . Siz neler düşünüyorsunuz ?
Sordum . Sinavim varmış. Ama mesela iki günde bir cikiyorum farkında. Düşünebilir mesela bu kız dışarıya çıkıp tüm işlerini hallediyor. İstediği yerlere gidebiliyor . Görüyor , biliyor ama kendisi görüşmek için teklifte bulunmuyorDirek sormadiniz mi neden gorusmuyoruz diye
Canım bak yurtdışı sınavlarına hazırlanıyormuşsun bence akıllı birisin diye düşünmek istiyorum. Mantıklı ol. Bu adamın derdi sadece bir kadınla evlenmek. Olay sen değilsin. Dont be polyannaSordum . Sinavim varmış. Ama mesela iki günde bir cikiyorum farkında. Düşünebilir mesela bu kız dışarıya çıkıp tüm işlerini hallediyor. İstediği yerlere gidebiliyor . Görüyor , biliyor ama kendisi görüşmek için teklifte bulunmuyor
Bazen insan olayların içersinde olduğundan mantıklı dusunemiyor . İkinci , üçüncü göze ihtiyaç duyuyorCanım bak yurtdışı sınavlarına hazırlanıyormuşsun bence akıllı birisin diye düşünmek istiyorum. Mantıklı ol. Bu adamın derdi sadece bir kadınla evlenmek. Olay sen değilsin. Dont be polyanna
İnsan sevdiği insanı görmek ister, dokunmak ister yanında olmak ister. Zaten ilk görüşme sonrası tüm sülaleye yaymasından belli. Sen değil kim olsa süreç aynı olacaktı, tabi gelecek vadeden biri olman da etki etmiş olabilir, ama duygular değil.Bazen insan olayların içersinde olduğundan mantıklı dusunemiyor . İkinci , üçüncü göze ihtiyaç duyuyor
Kesinlikle katılıyorum. Peki mantıklı olan sizce nedir ? Yol vermek miİnsan sevdiği insanı görmek ister, dokunmak ister yanında olmak ister. Zaten ilk görüşme sonrası tüm sülaleye yaymasından belli. Sen değil kim olsa süreç aynı olacaktı, tabi gelecek vadeden biri olman da etki etmiş olabilir, ama duygular değil.
Bence öyle, sence? Hayat sevgisiz geçirilmeyecek kadar kısa. Bu herif sevgisiz bir tipKesinlikle katılıyorum. Peki mantıklı olan sizce nedir ? Yol vermek mi
Bence de öyle . Fakat duyguların oluşması için biraz zamana ihtiyaç yok mu ? Henüz tanisali bir ay olacak. Kafamda bir şeyler var netleştirmek için soruyorumBence öyle, sence? Hayat sevgisiz geçirilmeyecek kadar kısa. Bu herif sevgisiz bir tip
Tam da onu diyorum. Duyguların oluşması için zamana ihtiyaç var, ama müstakbel damat adayı tüm sülaleye yaymış, seni görmek istemiyor ama takı muhabbeti bile yapılmış. Sence olay duygular mı? He zamanla böyle bir adamı sevebilirim diyorsan buyur bekle, ne diyeyimBence de öyle . Fakat duyguların oluşması için biraz zamana ihtiyaç yok mu ? Henüz tanisali bir ay olacak. Kafamda bir şeyler var netleştirmek için soruyorum
Daha ben de tam tanımıyorum ama fazla katlanabilecegimi sanmıyorum . Yorumlar için teşekkür ederimTam da onu diyorum. Duyguların oluşması için zamana ihtiyaç var, ama müstakbel damat adayı tüm sülaleye yaymış, seni görmek istemiyor ama takı muhabbeti bile yapılmış. Sence olay duygular mı? He zamanla böyle bir adamı sevebilirim diyorsan buyur bekle, ne diyeyim
Ah delimi ne o zaman sevgililik de zaman aliyor telde de konusmasin mesajda atmasin manyakSordum . Sinavim varmış. Ama mesela iki günde bir cikiyorum farkında. Düşünebilir mesela bu kız dışarıya çıkıp tüm işlerini hallediyor. İstediği yerlere gidebiliyor . Görüyor , biliyor ama kendisi görüşmek için teklifte bulunmuyor
KatılıyorumAh delimi ne o zaman sevgililik de zaman aliyor telde de konusmasin mesajda atmasin manyak
Hic normal insan yok su hayatta
Maddi açıdan sıkıntı yok. Özgüven De sanmıyorum, bitireceğim farkındayımBence erkekler görüşmek neden istemez. Ya maddi durumu yoktur karşısında ki bayanı tatmin edememekten korkar, halbuki istediğimiz azıcık vakit geçirmek bunu anlamazlar. Veya özgüveni yoktur beklentiyi karşılayamam diye görüşmeyi sürekli ertelerler. Aklma bir tek bunlar geliyor. Benim çok sevdiğim bir dostum da aynen bunu yaşamıştı ona aynı bunları söyledim ve bir haftaya kalmadı ayrıldılar. Birşeyler eksikti çünkü
Bence çok fazla dengesizlik var tabiki böyle konuşan biri görüşmek ister ama normal birisi.Malesef bu normal değil.Siz sorun neden gorusmediginiziKızlar selamlar. Biriyle tanıştık. İlk görüşme iyiydi o gün bugündür konuşuyoruz . Sürekli mesajlasma . Direkt konuyu annesine açmış, bizimkilere kayınvalideler vs diye hitap ediyor. Gün boyu sürekli mesaj atıyor .abisi yurt disinda ona da söylemiş . Düğünde şu kadar takı takacakmis falan da diyor .fakat konu yüz yüze görüşmeye geldiğinde eksik . Görüşme kısmından söz etmiyor. Sürekli meşgul olduğumu dile getiriyor. (Ders çalışıyorum yurt dışı öğretmenlik sınavı için) oysaki bir kahve içmeye cagirsa evet derim . hiç ısrar yok. canım vs sevgi sözcükleri var . Fakat görüşme yok . Ve bunun farkında olması beni irite ediyor. Şaka yapıp diyor artık düğünde görüşürüz . Görüşelim , şöyle yapalım , böyle yapalım yok . Yani insan yeni tanismanin vermiş olduğu hevesle sürekli görmek , vakit geçirmek istemez mi ? Ben hissiyat yönünden eksik olduğunu düşündüğüm için böyle olduğunu düşünüyorum . Siz neler düşünüyorsunuz ?
En sağlıklısı emin olunMaddi açıdan sıkıntı yok. Özgüven De sanmıyorum, bitireceğim farkındayım
Kaç aydır gorusuyosunuz BANA TUHAF geldi ailesine açması konuyu ciddiyeti ifade edebilir ama neden yüzüme görüşme yerine hep telefon vakit ayıramaz mi istese sınavı var anladık ama insan sevdigi değer verdiğini de görmek ister bence iyi araştırın acaba sakladığı bisey var da acele mi ediyo evlilik için kafanız karışmasın söyledim düşüncemi ama biraz da araştırın kendisini ailesini falan bende eşimle tanıştığımızda çok hızlı ilerledik hemen evlilik falan nisanlanirken öğrendim bazı sakladiklari şeyleri varmış kendi de söylemedi amcam araştırıp bana söyledi ama ben yine de evlenmeyi tercih etmiştim gerçi sizin aileniz öğrenince araştırılır nasıl.insanlar ben biraz herseyde bisey arar oldum yaşadıklarımdanKızlar selamlar. Biriyle tanıştık. İlk görüşme iyiydi o gün bugündür konuşuyoruz . Sürekli mesajlasma . Direkt konuyu annesine açmış, bizimkilere kayınvalideler vs diye hitap ediyor. Gün boyu sürekli mesaj atıyor .abisi yurt disinda ona da söylemiş . Düğünde şu kadar takı takacakmis falan da diyor .fakat konu yüz yüze görüşmeye geldiğinde eksik . Görüşme kısmından söz etmiyor. Sürekli meşgul olduğumu dile getiriyor. (Ders çalışıyorum yurt dışı öğretmenlik sınavı için) oysaki bir kahve içmeye cagirsa evet derim . hiç ısrar yok. canım vs sevgi sözcükleri var . Fakat görüşme yok . Ve bunun farkında olması beni irite ediyor. Şaka yapıp diyor artık düğünde görüşürüz . Görüşelim , şöyle yapalım , böyle yapalım yok . Yani insan yeni tanismanin vermiş olduğu hevesle sürekli görmek , vakit geçirmek istemez mi ? Ben hissiyat yönünden eksik olduğunu düşündüğüm için böyle olduğunu düşünüyorum . Siz neler düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?