• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadım 😊

Kızlar selamlar. Biriyle tanıştık. İlk görüşme iyiydi o gün bugündür konuşuyoruz . Sürekli mesajlasma . Direkt konuyu annesine açmış, bizimkilere kayınvalideler vs diye hitap ediyor. Gün boyu sürekli mesaj atıyor .abisi yurt disinda ona da söylemiş . Düğünde şu kadar takı takacakmis falan da diyor .fakat konu yüz yüze görüşmeye geldiğinde eksik . Görüşme kısmından söz etmiyor. Sürekli meşgul olduğumu dile getiriyor. (Ders çalışıyorum yurt dışı öğretmenlik sınavı için) oysaki bir kahve içmeye cagirsa evet derim . hiç ısrar yok. canım vs sevgi sözcükleri var . Fakat görüşme yok . Ve bunun farkında olması beni irite ediyor. Şaka yapıp diyor artık düğünde görüşürüz . Görüşelim , şöyle yapalım , böyle yapalım yok . Yani insan yeni tanismanin vermiş olduğu hevesle sürekli görmek , vakit geçirmek istemez mi ? Ben hissiyat yönünden eksik olduğunu düşündüğüm için böyle olduğunu düşünüyorum . Siz neler düşünüyorsunuz ?
E siz deyin görüşelim diye. Benim seni tanımam lazım devam edeceksek, telefondan ilişki yürütmeyi sevmiyorum deyin. Sanki uygunsuz bişey teklif etmiş gibi olmazsınız yani. Edilgen olmayın, ilişkiye yön veren olun.

Bence de öyle . Fakat duyguların oluşması için biraz zamana ihtiyaç yok mu ? Henüz tanisali bir ay olacak. Kafamda bir şeyler var netleştirmek için soruyorum 😊
Adam evlenmeyi düşünüyor sizinle, ama siz yurt dışında belli bi süre yaşamak planındasınız. Eee bu konu hiç konuşulmuyor mu? Madem o kadar ciddi... Nasıl olacak?

Kızlar selamlar. Biriyle tanıştık. İlk görüşme iyiydi o gün bugündür konuşuyoruz . Sürekli mesajlasma . Direkt konuyu annesine açmış, bizimkilere kayınvalideler vs diye hitap ediyor. Gün boyu sürekli mesaj atıyor .abisi yurt disinda ona da söylemiş . Düğünde şu kadar takı takacakmis falan da diyor .fakat konu yüz yüze görüşmeye geldiğinde eksik . Görüşme kısmından söz etmiyor. Sürekli meşgul olduğumu dile getiriyor. (Ders çalışıyorum yurt dışı öğretmenlik sınavı için) oysaki bir kahve içmeye cagirsa evet derim . hiç ısrar yok. canım vs sevgi sözcükleri var . Fakat görüşme yok . Ve bunun farkında olması beni irite ediyor. Şaka yapıp diyor artık düğünde görüşürüz . Görüşelim , şöyle yapalım , böyle yapalım yok . Yani insan yeni tanismanin vermiş olduğu hevesle sürekli görmek , vakit geçirmek istemez mi ? Ben hissiyat yönünden eksik olduğunu düşündüğüm için böyle olduğunu düşünüyorum . Siz neler düşünüyorsunuz ?
İlk görüşmeyi ailesine açan adam dan korkarım. İlkinde ailesine yayıp altın vs lafını yapan adami arkama bakmadan bırakırım. Tehlikeli geliyor bana bunlar bu tipler

görüşmeden bunları söylüyorsa.
Buluşmaya gelinlikle gidin :halay:

Şaka bir yana kendine güveni olmayabilir. Görüntülü falan konustunuz mu ?

Ne kadar süredir telefonda konuşuyorsunuz. Ve nasıl tanıştınız?
Evlilik muhabbeti açıldıysa çoktan görüşmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. O söylemiyorsa siz teklif edin veya konusunu açın. Hiç mi boşluğu olmuyor bir saatlik bile mi ölümüne mi ders çalışıyor. Biraz değişik geldi bu durum.

Sanki ailesi birisini bul evlen diye baskı yapıyormuş gibi bir his geldi içime

Ben çok hızlı olan hicbirseye guvenemem...bu kadar çabuk bu kadar büyük karar verilmez...birden tersine de döner bu tarz kişiler...görüşmek istemesi gerekir elbette ama bence şimdiden kayinvalide muhabbeti daha büyük bir sorun..erkekler kadınların direkt evlilik fikrinin ayaklarını yerden keseceğini sanır ama bence hayatı değerli olan bir kadın ya da erkek bu karari derhal veremez...biraz geri durun derim ...güven vermiyor ablacim:)

Back