Antidepresan kullanıyorsanız doktorunuzla konuşun. Hamilelik öncesi dozu azaltarak bıraktırıyorlar. Zaten hamilelik sırasında kullanamazsınız. Eğer plansız bir gebelik yaşarsanız sıkıntı çekersiniz. Hem psikiyatristiniz hem de kadın doğumcunuz ile konuşun mutlakaBaska bi sorunum var antidepresan kullaniyorum hamileligi o mu engelliyo acaba doktora soramadim birak derse birakamam
Progestan düşük yapmamak için zaten.S. A ben cumartesi gecesi kan tahlili yaptım beta 36,71 çıktı pazar günü 44,81 salı günü 64,26 sizce hamilemiyim lekelerim progstanla kullanıyorum sizce omu adeti engelliyor doktor verdi düşük üçün lütfen Cevap
Hormonlarda sorun yok 1,5 sene önce miyom ameliyatı olmuştum rahim içi yapışıklık var mı diye, bu ay hsg çekildi. Bir de sol tüpte 3 loblu bir yapı gördü tıkanıklık olabilir diye istendi. Ama filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 aralıkta değerlendirecek sonucu. Ne önerecek bilmiyorum göreceğiz bakalım. İyi doktora denk gelmek gerçekten çok önemli.kötüsüne denk gelirsen ister özelde ister devlette olsun fark etmiyor. Neyse ki sorunun bir şekilde çözülmüş ve hamile kalabilmişsin. Tebrikler :)Gözün aydin.masallah iyi bi degermins sabit kalir.
Ben bunu devlet hastanesinde yaptirdim.o dr iyi hersey dedi gonderdi.bi de hele biraz daha çalisın ne acele ediyorsun dedi.oysaki 2.5 yillık evliydim.sonta bu tahlili aldım vok iyi bi hastaneye gittim.kadin doğumda isim yapmıs.tahlilerimi verdim doktora o da hersey normal dedi gönderdi.bence siz denk getiremiyorsunuz günleri dedi.
Tabi ben bu tiroid meselesini çok sonra öğrendim.bu kadar zaman kaybettim.yani diyeceğim özel de olsa devlet de olsa doktor ilgisiz olunca bisey yok diyip gönderiyorlar.
Sonra biz zannediyoruz ki hic hiseyimiz yok yine de olmuyor.
Senin de canım illaki engelleyen bisey vardır.iyi araştır derim.
Aslında sadece antidepresan değil sürekli kullanılan bütün ilaçları danışmak gerekir bence. cildiyenin verdiği bir ilacı kullanıyordum kaş egzaması için.hamilelik planladığımızda erkenden kesti ve vücuttan atılma süresi var dedi. Yerine farklı bir ilaç başladı. Bir cilt kremi sonuçta, bakınca basit bir krem ama etken maddesi hamilelik için önerilmiyor olabilir.Antidepresan kullanıyorsanız doktorunuzla konuşun. Hamilelik öncesi dozu azaltarak bıraktırıyorlar. Zaten hamilelik sırasında kullanamazsınız. Eğer plansız bir gebelik yaşarsanız sıkıntı çekersiniz. Hem psikiyatristiniz hem de kadın doğumcunuz ile konuşun mutlaka
Saol canim.ama sorun şu ki bebeğimin kalbi durdu.kürtaj oldum.Hormonlarda sorun yok 1,5 sene önce miyom ameliyatı olmuştum rahim içi yapışıklık var mı diye, bu ay hsg çekildi. Bir de sol tüpte 3 loblu bir yapı gördü tıkanıklık olabilir diye istendi. Ama filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 aralıkta değerlendirecek sonucu. Ne önerecek bilmiyorum göreceğiz bakalım. İyi doktora denk gelmek gerçekten çok önemli.kötüsüne denk gelirsen ister özelde ister devlette olsun fark etmiyor. Neyse ki sorunun bir şekilde çözülmüş ve hamile kalabilmişsin. Tebrikler :)
Korkmuyorumyapmamak
AnlayamadımKorkmuyorum
Çok üzüldüm şanssızlık ama ya nasıl hepsi de böyle kötü olabiliyor. Kaç kilosun bilmiyorum ama ben de kiloluydum ve haziran ayında diyete başladım çok kilo verdim. Hala fazlam var ama artık ideal aralıktayım. Doktor mevcut kiloyu dert etmiyor.ama eski kilom olsa kesin zayıfla derdi. Hormon testlerim kiloluyken de kötü değildi, endoktrin kiloya bağlı yumurtlamadan adet dönemi olabiliyor diye bakmıştı normaldi.çevremde sağlıkçı,ebe çok. onlar beni, eğer birisi hamile kalamıyorsa çalıştıkları doktorun ilk olarak zayıfla dediğini anlatarak motive ettiler :)Saol canim.ama sorun şu ki bebeğimin kalbi durdu.kürtaj oldum.
Ben kilolu biriyim.eşek doktor bana kan sulandirıci vermedi hic bi tahlil istemedi.bebeğimin kalbi durdu.
Kürtaj olduktan sonra herseyi araştürmaya basladim.simdi anliyorum ki 4 doktora gittim 4 ü de béş para etmez.
Benim de ilk test 30 çıkmıştı. Artarak devam etti. Ben de progestan kullanıyorum. 2 günde bir testi tekrarla. Kendini de üzmemeye çalış. Her şey allahtan. 4 senedir uğraşıyoruz bizde daha bu Çarşamba yeni keseyi gördük. Allah senin de yardımcın olsun inşallah. Her kanaması olan düşük yapmaz merak etme. Önemli olan bhcg yükselsin yeter ki....Korkuyorum ya bebek yoksa
Canım bana da zayıfla dediler.zayıflayamadım.hala aynıyım.ben e nabizdan sürekli eski tahlillerimi karsılaştirirım.bi de düzenli adet olurum.hormonlarım da olmasi gereken aralikta.Çok üzüldüm şanssızlık ama ya nasıl hepsi de böyle kötü olabiliyor. Kaç kilosun bilmiyorum ama ben de kiloluydum ve haziran ayında diyete başladım çok kilo verdim. Hala fazlam var ama artık ideal aralıktayım. Doktor mevcut kiloyu dert etmiyor.ama eski kilom olsa kesin zayıfla derdi. Hormon testlerim kiloluyken de kötü değildi, endoktrin kiloya bağlı yumurtlamadan adet dönemi olabiliyor diye bakmıştı normaldi.çevremde sağlıkçı,ebe çok. onlar beni, eğer birisi hamile kalamıyorsa çalıştıkları doktorun ilk olarak zayıfla dediğini anlatarak motive ettiler :)
Sonra tahlil yapıldı mı hiç. Şu an değerin kaç? Umarım tekrar kalırsın hamile ve sağlıkla kucağına alırsın.Canım bana da zayıfla dediler.zayıflayamadım.hala aynıyım.ben e nabizdan sürekli eski tahlillerimi karsılaştirirım.bi de düzenli adet olurum.hormonlarım da olmasi gereken aralikta.
Açıkçası kendimi çok dinlerim.kendi kendimin doktoru oldum.eylül ayinda 11
Gün yumurtladım.sağ kasığıma ağri girdi.calistık.1 hafta sonra hastaneye gittim tahlil yaptirdim.0.çıkti.tsh 1.39 çıkmış (sonra farkettim.ben nasıl hamile kaldim diye arastirdim) tamam da nasıl düstü dedim.
Tshı şeftali düsurürmüs.
Eylul ayinda her gun 1 kilo seftali yedim ben.anladim ki ondam hamile kalmisim.
Doktorlar tahlil yaptirmiyor canim.Sonra tahlil yapıldı mı hiç. Şu an değerin kaç? Umarım tekrar kalırsın hamile ve sağlıkla kucağına alırsın.
Sence benim yükselmişmiinşallah
Artık bunun 2,5 altı olmasını öğrendin sonuçta acaba bir endoktrine mi görünsen belki geçici ilaç başlarlar ve düşürürler değerini.Doktorlar tahlil yaptirmiyor canim.
Ben gecen hafta gittim.neyin var neyim yon dokturdüm.tsh 4.1 olmus.
Allah büyük canım dediğim gibi daha yolun başındayız tez vakitte güzel haberler yazıcaz buraya inşallahyok canım hiç Yok umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?