- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
hıı sadece kanser var mı diye değil enfeksiyon vs var mı diyede bakılıyor canım yumurtalarımıda baktı bir aletle yumurtaların iyi dedi ama çok olsun şansın yüksek olsun dedi klomen verdi çatlatma iğneside vuruldum bugün 12.gün bekliyorum bakalımBiliyorum her kadın yılda 1 kere yaptırması gerekiyor.Hamile kalma süresinde bir alakası mı var diye sorduydum. değilmiş:)
Vajinismusu yenip şunları yaptırabildin ya brraavoo sanahıı sadece kanser var mı diye değil enfeksiyon vs var mı diyede bakılıyor canım yumurtalarımıda baktı bir aletle yumurtaların iyi dedi ama çok olsun şansın yüksek olsun dedi klomen verdi çatlatma iğneside vuruldum bugün 12.gün bekliyorum bakalım
kız valla acımıyor bende korkarak gitmiştim bumuymuş dedim bu kaçıncı muayenem oldu alışıyorsun bide doktorum erkek yaniVajinismusu yenip şunları yaptırabildin ya brraavoo sana
Ben vajinal muayne olamıyorum hala
Bat ne zaman senin?
Kilom iyi hatta zayıfsın derler:)
Senin?
Çok gaz alıyorum vajinismus geçmişi olup vajinal muayne yaptıranlardan gerek kalırsa sayenizde yaptırcam sanırımkız valla acımıyor bende korkarak gitmiştim bumuymuş dedim bu kaçıncı muayenem oldu alışıyorsun bide doktorum erkek yani30 kasım canım
Göbek bizim milli duruşumuz kuzum1.70 boyum 67 kiloyum. Acık göbeğim var
gerekirse yaptır mutlaka canım.. evet az kaldı çıkmazsa diye çok korkuyorum öyle belirtimde YokÇok gaz alıyorum vajinismus geçmişi olup vajinal muayne yaptıranlardan gerek kalırsa sayenizde yaptırcam sanırım
Bata çok az kalmışşşş varsa gebelik şu an test yaptırsan çıkar bile ay çok heyecanlıııııııı
yok canım ama folik asit içiyorum iki aydır ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum meyveyi bol yiyorum geçen ay 20 gün kuru incir yedim sadeceVintageseven özel birşeyler uyguladınmı.Kür felan
Yapsana testtt hem klomen kullanmışsın hem iğne olmuşsun nasıl sabrediyosunyok canım ama folik asit içiyorum iki aydır ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum meyveyi bol yiyorum geçen ay 20 gün kuru incir yedim sadece
Yapsana testtt hem klomen kullanmışsın hem iğne olmuşsun nasıl sabrediyosun
çıkmazsa yıkılırım canım çok üzülüyorum belirtide olmayınca yapasım gelmiyorYapsana testtt hem klomen kullanmışsın hem iğne olmuşsun nasıl sabrediyosun
Niye yıkılıyorsun tatlım ya daha yolun başındayız tamam üzücü oluyor hayal kırıklığı oluyor ama yıkılmak yok bak yılaaaaarca bekleyen var.çıkmazsa yıkılırım canım çok üzülüyorum belirtide olmayınca yapasım gelmiyor
Kıza diyorum aslında ama bende yapamıyorum martta yendim vajinismusu henüz 3 kere test yaptım 4. Yü garantilemek istiyorum artıkSen herkesi ben sandın heralde. Meraklı melahatım ben
belli olmuyor ki regl da geç olurum ama belki yarın yaparımNiye yıkılıyorsun tatlım ya daha yolun başındayız tamam üzücü oluyor hayal kırıklığı oluyor ama yıkılmak yok bak yılaaaaarca bekleyen var.
Normalde döngün nasıl gecikir misin? Öne mi gelir?
Bak gecikmiyorsan bekleme yap varsa dünyalar senin yoksada kafan rahat eder en azından beklemekte çok stresli
Hemen at testi bizede inşallah vardırbelli olmuyor ki regl da geç olurum ama belki yarın yaparım
Kızlar yaş’ lar kaç bu arada?
Umarım benden çok küçük değilsinizdir
inşallah kızlar dua edinnnHemen at testi bizede inşallah vardır
22yim şuanda şubatta 23 olacağımKızlar yaş’ lar kaç bu arada?
Umarım benden çok küçük değilsinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?