• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizceeee?

Eklentiler

• 981601C5-9DA1-4549-B7D7-A13830156F00.jpeg
    981601C5-9DA1-4549-B7D7-A13830156F00.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 76
Ah şu klomenler olmayınca direk dayıyıyolar klomeni hormonlar vücut dengesi alt üst oluyor ben henüz kullanmadım inşallah gerek kalmaz:dua:
insallah canim. Benim yumurtalrmda da bir problem yoktu buyuyp catliyordu daha cabuk olr diye werdi 4.ayim hala yok bu nasil cabuklukmus anlamadim :D

Yazmiyorlar canım.5.in altı ise gerek yok diyip gönderiyorlar.endokrine gittim araştırma hastanesine.
Hangi şehirdesin canım? Çok ilginç.bazen zaman sıkıntısı oluyor ve kendi doktoruma değil başka endokrin doktoruna gidiyorum.Ben 2,5 altı olması lazım demeyen doktor duymadım. Ben troid hastasıyım diye mi daha çok gündem3 getiriyorlar oluyor acaba.

insallah canim. Benim yumurtalrmda da bir problem yoktu buyuyp catliyordu daha cabuk olr diye werdi 4.ayim hala yok bu nasil cabuklukmus anlamadim :KK70:
Kist yok değil mi sende? Yumrta büyüyüp çatlayınca hamile kalınmıyorsa kiste çeviriyomuş

Hangi şehirdesin canım? Çok ilginç.bazen zaman sıkıntısı oluyor ve kendi doktoruma değil başka endokrin doktoruna gidiyorum.Ben 2,5 altı olması lazım demeyen doktor duymadım. Ben troid hastasıyım diye mi daha çok gündem3 getiriyorlar oluyor acaba.
Bilemem canım.sen en yüksek kaç olmustu canim.benim hep 4 civarinda.yükselmiyor.acaba seninki yükseliyor diye mi.

Kullanmışmıydın daha önce? Net kırmızı mı olması gerekiyor?
Adetin 10. Günü bugün
Evet bu ay da kullandım. T çizgisi en az c kadar koyu ya da ondan daha koyu olunca pik yapmış oluyor ve sonrasında silikleşmeyi bekşiyorsun. Silikleşmesi yumurtladığın anlamına geliyor.. Sıvı tüketimine mutlaka dikkat et ben bazen sıvı tüketip yapıyordum sonucu etkiliyordu. Bu ay hsg çekildiği için daha özenli yaptım :)

Bilemem canım.sen en yüksek kaç olmustu canim.benim hep 4 civarinda.yükselmiyor.acaba seninki yükseliyor diye mi.
Ben zaten en az 10 senedir ilaç kullanıyorum. Hamilelik planlamasam da ömür boyu kullanmak zorundayım zaten.ben de 3,5 tu ama ilaçla o değeri elde ediyorduk yani ilacı bıraksam yükselir zaten. Ama hamilelik gündeme geldiğinden beri ilaç dozum yükseldi ve tsh iyice düştü..

Evet bu ay da kullandım. T çizgisi en az c kadar koyu ya da ondan daha koyu olunca pil yapmış oluyor ve sonrasında silikleşmeyi bekşiyorsun. Silikleşmesi yumurtladığın anlamına geliyor.. Sıvı tüketimine mutlaka dikkat et ben bazen sıvı tüketip yapıyordum sonucu etkiliyordu. Bu ay hsg çekildiği için daha özenli yaptım :)
Ay anlamadım desem:olamaz:
Şimdi bu testi yapıyorum iki çizgide net kırmızı olunca silikleşmesini bekliyorum öyle ilişkiye giriyorum öyle mi?
Ay yok valla anlamadım biraz daha açsan rica etsem:oops:

Ay anlamadım desem:olamaz:
Şimdi bu testi yapıyorum iki çizgide net kırmızı olunca silikleşmesini bekliyorum öyle ilişkiye giriyorum öyle mi?
Ay yok valla anlamadım biraz daha açsan rica etsem:oops:
Şu an t çizgisi daha silik ya o en az c kadar koyu veya ondan da koyu olacak. Bunu görünce yumurtladın demek değil 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek. O nedenle teste devam ediyorsun. Ama hangi zaman dilimine yumurtlama denk gelecek bilmediğin için o günü de değerlendiriyorsun.. Testin çalışma mantığı bu olduğu için her gün aynı saatte yapmayı öneriyorlar.

Ben zaten en az 10 senedir ilaç kullanıyorum. Hamilelik planlamasam da ömür boyu kullanmak zorundayım zaten.ben de 3,5 tu ama ilaçla o değeri elde ediyorduk yani ilacı bıraksam yükselir zaten. Ama hamilelik gündeme geldiğinden beri ilaç dozum yükseldi ve tsh iyice düştü..
Anladım canım.ya ins hamile kalirsin.bu arada kaç senelik evlisin.baska çocuk var mı

Şu an t çizgisi daha silik ya o en az c kadar koyu veya ondan da koyu olacak. Bunu görünce yumurtladın demek değil 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek. O nedenle teste devam ediyorsun. Testin çalışma mantığı bu olduğu için her gün aynı saatte yapmayı öneriyorlar.
İki çizgiyide koyu gördükten sonra öteki yapışımda tekrar siliğe döndüğünde yumurtlama olmuş oluyor doğru mu?
İlk kez yapıyorum mazur gör:oops:zaten hiç sevmedim bu markayı sen hangi marka kullanıyorsun?

Anladım canım.ya ins hamile kalirsin.bu arada kaç senelik evlisin.baska çocuk var mı
2 senelik evliyim bu ilk bebek olacak. Yaşım 35 bu yaş konusuna ben takılıyordum ama 2 farklı doktora gidiyorum ikisi de tüp bebek uzmanı o nedenle yaşa takılmıyorlar beni de rahatlatıyorlar.. doktor açısından şanslıyım. Umarım sen de sana iyi gelecek doktoru bulursun ve güzel haberler alırız senden. Senin ilk bebek mi?

Antidepresan kullanıyorsanız doktorunuzla konuşun. Hamilelik öncesi dozu azaltarak bıraktırıyorlar. Zaten hamilelik sırasında kullanamazsınız. Eğer plansız bir gebelik yaşarsanız sıkıntı çekersiniz. Hem psikiyatristiniz hem de kadın doğumcunuz ile konuşun mutlaka
Evlendikten sonra cok küçük bi ilcede yasamaya basladim. Burda psikiyatrist yok ustelik esim antidepresan kullandigimi bilmiyo. Birakmaya cesaret edemiyorum hamile kaldigimi ogrendigim an birakicam yoksa bana baska hic bi guc biraktiramaz daha once cok denedim azaltmayi basaramadim

İki çizgiyide koyu gördükten sonra öteki yapışımda tekrar siliğe döndüğünde yumurtlama olmuş oluyor doğru mu?
İlk kez yapıyorum mazur gör:oops:zaten hiç sevmedim bu markayı sen hangi marka kullanıyorsun?
Ben clearblue kullanıyorum onda çizgi koyu silik derdi yok gülen surat çıkıyor o da pik yaptığı anlamına geliyor. Ama daha pahalı diğerlerine göre. Ben de laboquick aldım internetten.. omunla sabah akşam yapıyorum koyulaşınca clearblue ile sağlamasını yapıyorum. Sen hangisini kullanıyorsun.
Ben de başlarda anlamıyordum. Çift çizgiden sonra 24 -36 saat sonra yumurtlama yazıyor şimdi ben bu zaman diliminin neresindeyim diye takılıp duruyordu kafama. Bu nedenle sabah akşam aynı saatte yapmaya çalışıyorum. Sıvı alımına dikkat ettim.ben geçen cumartesi sabah akşam çift çizği gördüm, pazar sabahı daha silikti ama hala da c kadar kalındı. Pazar akşamı silikleşti..Her iki günü de değerlendirdim. Sonra elimde çok test olduğu için yapmaya devam ettim pazartesi daha silikleşti. Yani teste göre pazar günü 9.00-16.00 aradı bir zamanda yumurtladım :)

Back