Bi yürüyün gidin beee29 oldum ben 30 a ne kaldı şurda
Hep diyorum 20 li yaşların başında olsam bebek için çok da şeaapmazdım hani evliliğimin tadını çıkarırdım.Ama bu yorumumuda 30 lu yaşlarda biri görse bana söver zannımca
Ayy hayırlısı ne diyelim.
Hangi şehirlerdensiniz peki? Uyku yokta muhabbet olsun bari
Kız çatlak Allah iyiliğini versinHe 20 li yaşlardayımda bişey anladım zaten.Vajinismus gıcık etti beni.Evliliğimin en cilveli, en fantastik zamanlarını maf etti.2 Yıllık evliyim zaten sırf 1 senesi girdi,girmedi,ayy oluyor,, ay olmuyorla geçti.Şimdide yumurta çatlıyor, vay çatlamıyor..İdrar göre göre kafayı yiğcem testlerde..Laboranta döndüm evde, elimde eldiven paso wcye girip çıkıyorum.Şuan yani adetim ve ondan rahatım...Yoksa ben şuan möööhim deneyler üzerindeydimALLAH başka dert vermesin tabi
Kız çatlak Allah iyiliğini versinsen benden de beter çıktın kendimi kafaya çok takıyorum sanıyodum seni gördüm şapka çıkarıyorum
Doktorlara kalsa daaa çok yeniyiz gidin biraz daha sevişin öyle gelin diyolla sana sorcaktım ne zamn çocuk isteyeceğimi diyesim gelio
Çok stres yapıyosun benden söylemesi probleminde yok işte zati vajinismustun tadını çıkart fanfini finfonnn yap kocanla bol bolBen bu ay olmazsa, diğer ay doktora gidip 1 yıllık evliyim olmadı diğcem yerse
Her gün ilişki zor olmaz mi? ☺☺Valla ben en son 2 ay önce gittiim doktor kontolleri yaptı demir kan vitamin hiç bir problem yok. Rahim kontrol etti hiç bir sorun yok sadece doğuştan gelen bir kaç küçük leke gibi kistler var dedi. Gebelik için engel değil ama belki gebeliği bunlar geciktiriyor olabilir dedi, folik asit yazdı 3 ay kullan, gün aşırı ilişki, 3 ay için gebe kalmazsan geri gel dedi gönderdi. Beklemek çok sıkıcı :)
Dibe kadar köklemek nedir yaBazen mesela internette okuyorum evli olmayan iki çift sırf sürtünme ile ilişkiye girip erkeğin vajina üstüne boşalmasıyla hamile kalıyor.Ya arkadaş nasıl oluyor, nasıl tutturuyorsunuz.Biz dibine kadar köklüyoruz olmuyorda, siz üsten boşalınca nasıl hamile kalıyorsunuz.Ayy kafamda deli sorular.
Her gün ilişki zor olmaz mi? ☺☺
Eşin işi zor.gün aşırı ilişki her gün değil bir gün arayla ilişki dedi. Doğuştan olan leke eğer engelse bir an önce hamile olman lazım dedi 3 ay içinde olmazsan kesin gel dedi
Eşin işi zor.
ben ben benyok mu?:)
Ah şu klomenler olmayınca direk dayıyıyolar klomeni hormonlar vücut dengesi alt üst oluyor ben henüz kullanmadım inşallah gerek kalmazben ben benolmadı gitti 1 senedir bekle bekle dur. Klomen kullaniyorm 4.ayim hala yok
Doktor mu önerdi peki?Ufh bu ay klomen kullanıcım ilk kez bakalım nolucak
Canım silik falanda mı yoktu?İdrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı
yok canım hiç Yok umudum kalmadıCanım silik falanda mı yoktu?
5 günün daha var bekleyelim hiç belli olmaz düşürme hemen modunu
Aslında doktorlar bunu dikkate alıyor ama sende atlanmış sanırım. Ben senelerdir ilaç kullanırım troid nedeniyle. 3,5 gibi bir değerde de sabittir. Çocuk istediğimizde hem kadın doğum hem de senelerdir gittiğim endokrin doktorum değer 2,5 altına çekilmeli dedi ve endokrin de düşürmek için doz değişikliğine gitti. Henüz hamile kalmadım ama önce 1,9 a çekildi,şu an 0,48 tsh değerim. belki de en iyi değerim de şu an bu. Diğer testler de normal zaten.Çok saol canım.ins.
Doktorlar tsh istiyor ama 5 in altinda olunca önemsemiyor.benim kizdiğım nokta 4.99 da bana niye bunu düsürmemiz lazım demedi.ondan hamile kalamiyormusum.daha erken hamile kalabilirdim.yine hamile kalınca dr hic tahlil istemedi.tsh belki yükseldi ondan öldü.siz bi problem yok diyirsunuz ama baska bi dra daha görünün illaki biseyler engelliyor hamile kalmanızı.
Gözün aydin.masallah iyi bi degermins sabit kalir.Aslında doktorlar bunu dikkate alıyor ama sende atlanmış sanırım. Ben senelerdir ilaç kullanırım troid nedeniyle. 3,5 gibi bir değerde de sabittir. Çocuk istediğimizde hem kadın doğum hem de senelerdir gittiğim endokrin doktorum değer 2,5 altına çekilmeli dedi ve endokrin de düşürmek için doz değişikliğine gitti. Henüz hamile kalmadım ama önce 1,9 a çekildi,şu an 0,48 tsh değerim. belki de en iyi değerim de şu an bu. Diğer testler de normal zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?