Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yıllaaarca kullandım sedef hastası olduğum için doktorum önermişti başlamaz olaydım bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor.
Vajinismusu yendiğim gibi bıraktım ama çocuk istediğim için..
Kendi kendinizin doktoru psikoloğu olucaksınız başka yolu yok.
İmkanınız varsa düzenli psikoloğa gidin çok etkili oluyor.

Evlendigimizden beri hic korunmadik.bu kadar söyleyebilirim.ve düzenli bi iliskimiz var.amin canim.sana da ins.
Stres çok etkiliyor. Ben ameliyat olduğum için doktor iki senede hamile kalmalısın yapışıklıklar başlayacak dedi. Ben de regl olduğumda kaç ay zamanım kaldığını sayıp kendimi strese sokuyordum farkında olmadan. böyle yapmayı kestim. Hatta bir süre kendimi kilo vermeye odakladım güzel bir meşguliyetti o kısır döngüden de çıktım.şimdi daha rahat ve sakin yaklaşıyorum.zaten hsg de çekildi bu ay sorun yok dedi çeken doktor iyice rahatladım. Umarım ikimiz de en yakın zamanda güzel haberler alırız ve sağlıkla kucağımıza alırız..

Ay ne güzell tez vakitte güzel haberlerini alırız inşallah.
Benimki nin markası innovita buradan arkadaşlar önermiştide aldım bildiğin kağıt yani tutmaya korkuyorum.
Bebeği veren Rabbim teste tabi tutmucam kendimi bugün 10. Günüm gün aşırı değerlendircem olucağı varsa önüne hiçbir şey geçemez zaten.Ovulasyonuda yapmamanın sebebi yumurtladığımı anlayamıyorum hiç belirtim olmuyor ondan bir de böyle deniyim dedim.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bu arada yardımın için çok teşekkür ederim

Hayırlısı olsun o zaman canım. Ama hamile kaldığın zaman uğraşacak bişiler bul kendine. Kafanda kurmamak için. Çalışmıyorsan eğer halk eğitim kursu falan varsa onlara git. Yoksa antidepresanı bırakınca çok zorlanırsın

Gün aşırı yapınca zaten kaçırma ihtimalin yok. Sperm 3 gün yumurta 1 gün yaşıyor :) sen nasıl rahat edeceksen öyle yap. Bazen de bu testler insanı strese sokuyor. Yeterince koyu mu ona bile kafa yoruyorsun. O zaman da faydadan çok zararı oluyor :) sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ve kafan rahat olsun. Benim bat 5 aralık bakalım bekliyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız canım.

Ins canim.Rabbim tez zamanda kucağini doldursun
Ben stresli biri degilim.çok neseli şen sakrak biriyim.ara sıra bana da geliyorlar ama kendime hakim oluyorum.
Sen ne is yaoiyirsun.kendini oyalicak biseyler buluyorsundur.

Aynen öyle valla zaten herşeyin başı stres bi de bu testleri sardık başımıza.
Batına az kalmış buraya çift çizgili hcg testini atmanı diliyoruz

Ins canim.Rabbim tez zamanda kucağini doldursun
Ben stresli biri degilim.çok neseli şen sakrak biriyim.ara sıra bana da geliyorlar ama kendime hakim oluyorum.
Sen ne is yaoiyirsun.kendini oyalicak biseyler buluyorsundur.

En iyisini yapıyorsun çünkü gerilimin bir faydası yok. İşe yarasa sabahtan akşama gerilerim,stres yapalım ama birşey elde edemiyoruz. Ben de neşeli ve pozitif bir insanım ama kaç ay zamanım kaldığını sayarken üstümde kara bulutlar geziyordu. Onu bıraktım resmen nefes aldım.

Ayrıca şanslıyım kendimi tüm gün dinleyecek kadar boş vaktim yok.. 1 sene önce yurtdışına taşındım ve Fransızca öğreniyorum. Spor,diyet,okul günler koşuyor ben kovalıyordum :) son bir kaç haftadır diyet spor sekteye uğruyor ama dersler yoğun dolduruyor o boşluğu :)
Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ? Gerçekten meşgale bulmak kafa dağıtmak çok iyi geliyor.

Aynen öyle valla zaten herşeyin başı stres bi de bu testleri sardık başımıza.
Batına az kalmış buraya çift çizgili hcg testini atmanı diliyoruz
Umarım ikimizin de buraya ekleyecek çift çizgili hcg testleri olur bu ay :) isteyen herkes sağlıkla kavuşsun hayatının mucizesine :)

Ne güzel yapacak şeylerin varmiş canim.
Benim boş zmanim çok.
Atanamamıs bi biyoloji öğretmeniyim.
Tüm gün evdeyim.bazen bi yerlere gidesim geliyor bazdn evde oturmak guzel geliyor.hicbisey yapmiyorum.
Kafa dinliyorum.

Ne güzel yapacak şeylerin varmiş canim.
Benim boş zmanim çok.
Atanamamıs bi biyoloji öğretmeniyim.
Tüm gün evdeyim.bazen bi yerlere gidesim geliyor bazdn evde oturmak guzel geliyor.hicbisey yapmiyorum.
Kafa dinliyorum.
Kafa dinlemek de güzel. Ben 10 sene bankacılık yaptım çok stresli ve gerilimliydi. Bırakın buraya gelince ilk seneyi birşey yapmadan kafa dinleyerek geçirdim. O sakinlik ve durgunluk terapi gibi geliyordu bana. Sonra okul başladı ve keyifli bir koşturmaca içindeyim. Ve unutmadan umarım bir an önce atanırsın canım. Maalesef o da ayrı dert ama sen onu bir şekilde dengelemişsin, kendin için güzel bir şey yapmışsın.

Selam kızlar..7 senelik evliyim.hiç bir sorun yok esimde de bende de..3Ay önce asilamayla hamile kaldım ama 5gün önce bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.11haftalikti yavrum..Yani olmayınca olmuyor...Kader kısmet işi bu durum.İnşallah hepimiz kendiliğinden hamile kalırız ve sağlıkla duyururuz bebislerimizi..

Artık kafaya bisey takmiyorum.atanmayi da gectim.yeterki kafam rahat etsin.sen baya calismissin.bankacilik zor bi meslek.annem bankaciydi.bol bol kafa dinle.gez toz.gul eglen.inan mutluluk hayatta en cok sahip olmak istedigimiz sey.ve insan biseylere sahip oldugunda mutlu olacagıni zannediyor.oysa mutluluğa sahip olmak icin bi seylere gerek yok.

Bu güzel haziran annesine selam olsun.hoşgeldin.ins yeniden olacak.umudunu yitirme.

Yani o işten kurtuldum hayattan zevk almaya başladım yeniden. Çok stresli ve maalesef ömründen gidiyor. Kesinlikle huzur çok önemli. Atanmak atanmamak da olur ama huzur başka bir şey.mutluluk bence de kişinin içinde ve bence kendi mutlu olabilen birisi daha çok mutlu olacağı şeyleri kendine çekiyor ama oturup beklemekle gelmiyor o mutluluk.

Canım
Zor bir durum yaşamışsın ama yeniden hamile olacağına ve sağlıkla kucağına alacağına inan lütfen.. keşke böyle olmadaydı ama başına gelince de insan ileriye bakarak umudunu kaybetmeyerek kendisini teselli edebilirse ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…