• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi yürüyün gidin beee:sinirli: 29 oldum ben 30 a ne kaldı şurda :KK12:
Hep diyorum 20 li yaşların başında olsam bebek için çok da şeaapmazdım hani evliliğimin tadını çıkarırdım.Ama bu yorumumuda 30 lu yaşlarda biri görse bana söver zannımca:KK45:
Ayy hayırlısı ne diyelim.
Hangi şehirlerdensiniz peki? Uyku yokta muhabbet olsun bari

Bi yürüyün gidin beee:sinirli: 29 oldum ben 30 a ne kaldı şurda :KK12:
Hep diyorum 20 li yaşların başında olsam bebek için çok da şeaapmazdım hani evliliğimin tadını çıkarırdım.Ama bu yorumumuda 30 lu yaşlarda biri görse bana söver zannımca:KK45:
Ayy hayırlısı ne diyelim.
Hangi şehirlerdensiniz peki? Uyku yokta muhabbet olsun bari

He 20 li yaşlardayımda bişey anladım zaten.Vajinismus gıcık etti beni.Evliliğimin en cilveli, en fantastik zamanlarını maf etti.2 Yıllık evliyim zaten sırf 1 senesi girdi,girmedi,ayy oluyor,, ay olmuyorla geçti.Şimdide yumurta çatlıyor, vay çatlamıyor..İdrar göre göre kafayı yiğcem testlerde..Laboranta döndüm evde, elimde eldiven paso wcye girip çıkıyorum.Şuan yani adetim ve ondan rahatım...Yoksa ben şuan möööhim deneyler üzerindeydim:olamaz:ALLAH başka dert vermesin tabi

He 20 li yaşlardayımda bişey anladım zaten.Vajinismus gıcık etti beni.Evliliğimin en cilveli, en fantastik zamanlarını maf etti.2 Yıllık evliyim zaten sırf 1 senesi girdi,girmedi,ayy oluyor,, ay olmuyorla geçti.Şimdide yumurta çatlıyor, vay çatlamıyor..İdrar göre göre kafayı yiğcem testlerde..Laboranta döndüm evde, elimde eldiven paso wcye girip çıkıyorum.Şuan yani adetim ve ondan rahatım...Yoksa ben şuan möööhim deneyler üzerindeydim:olamaz:ALLAH başka dert vermesin tabi
Kız çatlak Allah iyiliğini versin:KK70:sen benden de beter çıktın kendimi kafaya çok takıyorum sanıyodum seni gördüm şapka çıkarıyorum:KK52:
Doktorlara kalsa daaa çok yeniyiz gidin biraz daha sevişin öyle gelin diyolla sana sorcaktım ne zamn çocuk isteyeceğimi diyesim gelio :KK47:

Kız çatlak Allah iyiliğini versin:KK70:sen benden de beter çıktın kendimi kafaya çok takıyorum sanıyodum seni gördüm şapka çıkarıyorum:KK52:
Doktorlara kalsa daaa çok yeniyiz gidin biraz daha sevişin öyle gelin diyolla sana sorcaktım ne zamn çocuk isteyeceğimi diyesim gelio :KK47:

Ben bu ay olmazsa, diğer ay doktora gidip 1 yıllık evliyim olmadı diğcem yerse:KK48::KK48::KK48:

Bu arada ben 10 yıldır çocuğu olmayan ve her türlü yola başvurmuş hem tıbbi hem de alternarif tıbbı denemiş hem de çok iyi hocalara gitmiş birinden öğrendiğim şeyi söyliyim size.
Bu problemi olmayıp çocuk sahibi olamayan çiftlerde en çok şu görülüyormuş, kadının vücudu eşinin spermlerini kabul etmiyormuş sebepsizce almıyor döllemiyormuş..Al işte bu da bir sebep!
Bir de haftada 3,4 kez ilişki öneriliyormuş eğer erkeğin sperm kalitesinde sıkıntı yoksa..İlişki erkeğin sperm hareketini kuvvetlendiriyor kadının da rahmini besliyormuş hatta bir çok kanser türüne engel olarak görülüyormuş..
Yani boool bol aganigi arkadaşlar :halay:
Ayy adım sağıpa çıkacak görende yataktan çıkmıorm zanneder halbuki ayda toplasan 5 etmemiştir:KK12:

Valla ben en son 2 ay önce gittiim doktor kontolleri yaptı demir kan vitamin hiç bir problem yok. Rahim kontrol etti hiç bir sorun yok sadece doğuştan gelen bir kaç küçük leke gibi kistler var dedi. Gebelik için engel değil ama belki gebeliği bunlar geciktiriyor olabilir dedi, folik asit yazdı 3 ay kullan, gün aşırı ilişki, 3 ay için gebe kalmazsan geri gel dedi gönderdi. Beklemek çok sıkıcı :)
Her gün ilişki zor olmaz mi? ☺☺

Bazen mesela internette okuyorum evli olmayan iki çift sırf sürtünme ile ilişkiye girip erkeğin vajina üstüne boşalmasıyla hamile kalıyor.Ya arkadaş nasıl oluyor, nasıl tutturuyorsunuz.Biz dibine kadar köklüyoruz olmuyorda, siz üsten boşalınca nasıl hamile kalıyorsunuz.Ayy kafamda deli sorular.:KK48::KK48::KK48:
Dibe kadar köklemek nedir ya

yoo o gayet mutlu halinden zaten uzmanlar bile '' genellikle gün aşırı veya 2-3 günde bir ilişkiye giriliyorsa düzenli budur... Bazı çiftler de çocuk sahibi olalım diye günde 2 kere, 3 kere ilişkiye giriyor. Çok yapalım da şans artsın diye... Halbuki şans azalıyor orada'' diyor sizin için zor olabilir ama bizim için hiç de zor değil,birbirimizi seviyoruz ve arzuluyoruz bu kötü birşey değil

Çok saol canım.ins.
Doktorlar tsh istiyor ama 5 in altinda olunca önemsemiyor.benim kizdiğım nokta 4.99 da bana niye bunu düsürmemiz lazım demedi.ondan hamile kalamiyormusum.daha erken hamile kalabilirdim.yine hamile kalınca dr hic tahlil istemedi.tsh belki yükseldi ondan öldü.siz bi problem yok diyirsunuz ama baska bi dra daha görünün illaki biseyler engelliyor hamile kalmanızı.
Aslında doktorlar bunu dikkate alıyor ama sende atlanmış sanırım. Ben senelerdir ilaç kullanırım troid nedeniyle. 3,5 gibi bir değerde de sabittir. Çocuk istediğimizde hem kadın doğum hem de senelerdir gittiğim endokrin doktorum değer 2,5 altına çekilmeli dedi ve endokrin de düşürmek için doz değişikliğine gitti. Henüz hamile kalmadım ama önce 1,9 a çekildi,şu an 0,48 tsh değerim. belki de en iyi değerim de şu an bu. Diğer testler de normal zaten.

Aslında doktorlar bunu dikkate alıyor ama sende atlanmış sanırım. Ben senelerdir ilaç kullanırım troid nedeniyle. 3,5 gibi bir değerde de sabittir. Çocuk istediğimizde hem kadın doğum hem de senelerdir gittiğim endokrin doktorum değer 2,5 altına çekilmeli dedi ve endokrin de düşürmek için doz değişikliğine gitti. Henüz hamile kalmadım ama önce 1,9 a çekildi,şu an 0,48 tsh değerim. belki de en iyi değerim de şu an bu. Diğer testler de normal zaten.
Gözün aydin.masallah iyi bi degermins sabit kalir.
Ben bunu devlet hastanesinde yaptirdim.o dr iyi hersey dedi gonderdi.bi de hele biraz daha çalisın ne acele ediyorsun dedi.oysaki 2.5 yillık evliydim.sonta bu tahlili aldım vok iyi bi hastaneye gittim.kadin doğumda isim yapmıs.tahlilerimi verdim doktora o da hersey normal dedi gönderdi.bence siz denk getiremiyorsunuz günleri dedi.
Tabi ben bu tiroid meselesini çok sonra öğrendim.bu kadar zaman kaybettim.yani diyeceğim özel de olsa devlet de olsa doktor ilgisiz olunca bisey yok diyip gönderiyorlar.
Sonra biz zannediyoruz ki hic hiseyimiz yok yine de olmuyor.
Senin de canım illaki engelleyen bisey vardır.iyi araştır derim.

Back