- 12 Mart 2017
- 1.400
- 1.458
- 53
Belkide darısı isteyen herkese ins
Hoşgeldin aramızaa:))Darısı isteyen herkeze ben yeni üye oldum pek kullanamıyorum kusura bakmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide darısı isteyen herkese ins
Hoşgeldin aramızaa:))Darısı isteyen herkeze ben yeni üye oldum pek kullanamıyorum kusura bakmayin
Teşekkür ederimHoşgeldin aramızaa:))
Hayırlı olsun Allah tamamına erdisin:)Kizlar ben 23 yasindaym 5 senelik evliyim. Cocugum olmuyodu suanda 4 hafta 5 gunluk hamileyim ve cok şoktayım yani..
Eşim 1 aydir kemik suyu iciyodu sarimsakli limonlu hic eksik gun olmadan ve surekli ayni gunlerde çerez yedi karısık çerez ve bebegimiz olcak insallah bende inanamadim tedavi olmadan nasil oldu diye hayla inanaamiyorum sizde hergun kaynatin kemik ucuz bisey ama tavuk kemigi degil dana kemik kuzu yada
Gayet güzel diğer hormon değerlerine bakılmadı mı peki? Fsh progesteron prolaktin falan?Kızlar bunlar benim 5 ay önceki yaptırdığım testler nasıl değerler sizce??Eki Görüntüle 2071650
yok canım bakılmadı bir hormon testi ve smear testi yapıldıGayet güzel diğer hormon değerlerine bakılmadı mı peki? Fsh progesteron prolaktin falan?
Tsh ın gayet iyi.Ne kadardır bebek çalışması varyok canım bakılmadı bir hormon testi ve smear testi yapıldı
9 ay vajinusmusla uğraştık bu 3 aydır bebiş için uğraşıyoruz bir kere şırınga işe hamile kaldım ama düşük yaptım canımTsh ın gayet iyi.Ne kadardır bebek çalışması var![]()
evet kuzum 9 ay vajinusmusla uğraştım 3. Ayım yeneliVintageseven 'de ben gibi vajinismustu.Ne güzel ya sende aşmışsın demekki.
Adın hiç yabancı gelmedi zaten bana vajinismus forumundan gördüm demek ki.Bende 1 buçuk sene vajinismustum 8 aydır çalışıyoruz bizde9 ay vajinusmusla uğraştık bu 3 aydır bebiş için uğraşıyoruz bir kere şırınga işe hamile kaldım ama düşük yaptım canım
bide 2018 hamile sayfasındayım canım ordanda görmüş olabilirsin.. rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahAdın hiç yabancı gelmedi zaten bana vajinismus forumundan gördüm demek ki.Bende 1 buçuk sene vajinismustum 8 aydır çalışıyoruz bizde![]()
bide smear testi yapalım dedi her kadının yaptırması gerekiyormuş canımVintageseven doktor smear testini neden istedi?
Cok saol allah olmayanlarada versin insallah :)Hayırlı olsun Allah tamamına erdisin:)
Biliyorum her kadın yılda 1 kere yaptırması gerekiyor.Hamile kalma süresinde bir alakası mı var diye sorduydum. değilmiş:)bide smear testi yapalım dedi her kadının yaptırması gerekiyormuş canım
AmiiiiiiinCok saol allah olmayanlarada versin insallah :)
Kilom iyi hatta zayıfsın derler:)biumutsa kilon ne alemde