Kızz sadece b vitamini mi dedimm.biumutsa
Eski değerim :
Vitamin B-12
109.1 pg/mL 191-663
Yeni değerim :
Vitamin B-12
199.1 pg/mL 191-663
Benim b12 264 müşKızz sadece b vitamini mi dedimm.
Hemoglabin ve demir ferritin? Sana zahmet canımcım bakalım kaçtı da doktor tedaviye aldı seni bebek için merak ettim cidden?
Ooo kanın çok iyi 12 maşallah ben hiç göremedim bu sayıyı
Bunu neden ne için istedi doktor? İdrar mı kan testi mi ilk kes duyuyorum enfeksiyon testi
Bunu neden ne için istedi doktor? İdrar mı kan testi mi ilk kes duyuyorum enfeksiyon testi
İyi doktora denk gelmişsin valla süpermiş.Bu testi ben istemedim kendi yaptı, gebelik oluşmasında yada gebelik sırasında vücutta enfeksiyon varmı yokmu diye bunlara bakılıyormuş.İşte hamile kaldıktan sonra bebekte beyin hasarı, görme kaybı yada, düşük gibi şeyler olmaması için yapılan bir testmiş.
İyi doktora denk gelmişsin valla süpermiş.
Şu zamana kadar bende hep tavsiye edilen özel hastane doktorlarına gittim ama bunu görmedim.
Ayy sanki yıllardır bebek için doktora gidiyorum daha 1 kerecik gittim yolun başındayız.
İnşallah 2. ye gerek kalmaz.Bu arada bu akşam duştan sonra belime yakı bandı yapıştırdım yumurtalıkları canlandırıyomuş harekete geçiriyomuş
Hee şu aralar herkesin dilinde o yakacaklar totoyu haberleri yokMaydonuzlu, sütlü suyun buharına otur
Benimde ay ani doktor asilama onerdi oda tutarlı mi bilmiyorum bide size bişey sorcam bazıları tek beraberlikle gebelik oluşuyor bilgisi olan varmiValla ben en son 2 ay önce gittiim doktor kontolleri yaptı demir kan vitamin hiç bir problem yok. Rahim kontrol etti hiç bir sorun yok sadece doğuştan gelen bir kaç küçük leke gibi kistler var dedi. Gebelik için engel değil ama belki gebeliği bunlar geciktiriyor olabilir dedi, folik asit yazdı 3 ay kullan, gün aşırı ilişki, 3 ay için gebe kalmazsan geri gel dedi gönderdi. Beklemek çok sıkıcı :)
Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şekersiz kahveyide duydum denicem Allahımmm daha neler duycaz yarabbiiiiEşinede keçiboynuzu pekmezi yedir, yumurtlama zamanıda şekersiz sade kahve içir,, Ayy ne akıllar ne akıllar.
Hiç problemi yoktur eşininde yoktur Allah ol demiştir olmuştur:))Benimde ay ani doktor asilama onerdi oda tutarlı mi bilmiyorum bide size bişey sorcam bazıları tek beraberlikle gebelik oluşuyor bilgisi olan varmi
Hiç problemi yoktur eşininde yoktur Allah ol demiştir olmuştur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?