Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biumutsa
Eski değerim :
Vitamin B-12
109.1 pg/mL 191-663

Yeni değerim :
Vitamin B-12
199.1 pg/mL 191-663

biumutsa
Eski değerim :
Vitamin B-12
109.1 pg/mL 191-663

Yeni değerim :
Vitamin B-12
199.1 pg/mL 191-663
Kızz sadece b vitamini mi dedimm.
Hemoglabin ve demir ferritin? Sana zahmet canımcım bakalım kaçtı da doktor tedaviye aldı seni bebek için merak ettim cidden?

Kızz sadece b vitamini mi dedimm.
Hemoglabin ve demir ferritin? Sana zahmet canımcım bakalım kaçtı da doktor tedaviye aldı seni bebek için merak ettim cidden?
hee yok demir eksikliği bende yok sanırım vitamin düşükken yaptırdığım kan sayımını ekliyorum.

Buda gebeliğe hazırlık için yapılan enfeksiyon testim.

Bunu neden ne için istedi doktor? İdrar mı kan testi mi ilk kes duyuyorum enfeksiyon testi

Bu testi ben istemedim kendi yaptı, gebelik oluşmasında yada gebelik sırasında vücutta enfeksiyon varmı yokmu diye bunlara bakılıyormuş.İşte hamile kaldıktan sonra bebekte beyin hasarı, görme kaybı yada, düşük gibi şeyler olmaması için yapılan bir testmiş.Kanmı, idrarmı hatırlamıyorum okadar çok şişe vardıki elimde

İyi doktora denk gelmişsin valla süpermiş.
Şu zamana kadar bende hep tavsiye edilen özel hastane doktorlarına gittim ama bunu görmedim.
Ayy sanki yıllardır bebek için doktora gidiyorum daha 1 kerecik gittim yolun başındayız.
İnşallah 2. ye gerek kalmaz.Bu arada bu akşam duştan sonra belime yakı bandı yapıştırdım yumurtalıkları canlandırıyomuş harekete geçiriyomuş

Maydonuzlu, sütlü suyun buharına otur

Eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir, yumurtlama zamanıda şekersiz sade kahve içir,, Ayy ne akıllar ne akıllar.

Benimde ay ani doktor asilama onerdi oda tutarlı mi bilmiyorum bide size bişey sorcam bazıları tek beraberlikle gebelik oluşuyor bilgisi olan varmi

Eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir, yumurtlama zamanıda şekersiz sade kahve içir,, Ayy ne akıllar ne akıllar.
Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şekersiz kahveyide duydum denicem Allahımmm daha neler duycaz yarabbiiiiBunları yapacaksın biri deseydi bi tarafımla gülerdim ona

Doktor banada asilama önerdi tutar mı bilmem bazıları tek berabirlikte gebelik olusuyor diyorlar bilgisi olan varmi

Kizlar ben 23 yasindaym 5 senelik evliyim. Cocugum olmuyodu suanda 4 hafta 5 gunluk hamileyim ve cok şoktayım yani..
Eşim 1 aydir kemik suyu iciyodu sarimsakli limonlu hic eksik gun olmadan ve surekli ayni gunlerde çerez yedi karısık çerez ve bebegimiz olcak insallah bende inanamadim tedavi olmadan nasil oldu diye hayla inanaamiyorum sizde hergun kaynatin kemik ucuz bisey ama tavuk kemigi degil dana kemik kuzu yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…