Öncelikle 7-8 aylık bir ilişkim var, inişli çıkışlı geçirdik. Anlaşamadık çoğu konularda birbirimizi ezdik kırdık ama sonra dönüp sarıldık... en sonunda saygı bitti sevgi eksildi ... ondan yana eksildi tabi, ben her şeye rağmen hep umut düzelir diye bekledim. 10 gün evvel yurt dışına çıktım, ben gider gitmez aramalarıma ne cevap ne dönüş ..... sessizce bıraktı, ısrarla aradım bir gün açıp ara verelim dedi, yapamadım ayrılmayalım diye ısrar ettim dinlemedi. 2 gün evvel yurt dışından geriye döndüm geldi yanıma görüştük herşey iyiydi sandım ama yeniden evine gitti ve yine ne cevap ne ses ... ertesi gün evlerine gittim, kapıda babası denk geldi eve birlikte girdik babası odasına git sen istersen dedi bende direk odaya gittim. Kapıda ayakkabılar vardı misafir var zannettim içeriye bakmadan direk odaya bir girdim ve bir baktım çanta ve telefon. Şaşırdım ilk sonra çantayı açtım makyaj eşyaları vardı içinde.. 3-4 dakika geçti erkek arkadaşım dediğim şahıs odaya geldi sessiz donuk ne yapacagını bilmez bir şekilde git burdan dedi şoka girdim... Yeni kız arkadaşıyla meğersem mutfakta oturuyormuş. kızın eşyalarını camdan attım telefon vs kırılmış.. biz odada savaş yaparken kız evden çıkmış yüzünü bile görmedim, üstüne birde darp edildim yüzüm gözüm şiş ve morardı.... beni haksız yere ne durumlara soktu! Belki haklıydı kendince çok kavga ediyorduk sevgisi eksildi evet ama ne zaman başkası mı var dediğimde hep hayır dedi. Üstelik 10 gün önce benim olduğum odada şimdi başka bir kız.... toparlanırım elbet ama zoruma gidiyor.... darp raporu alıp polise mi gitsem diyorum? Birde dün ben o haldeyken belki bir umut ileride beraber oluruz diyor ... ya ben sevmiştim sadece