• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç unutamayacağım bir konu

Budabenimadresim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
65
16
3
34
Öncelikle 7-8 aylık bir ilişkim var, inişli çıkışlı geçirdik. Anlaşamadık çoğu konularda birbirimizi ezdik kırdık ama sonra dönüp sarıldık... en sonunda saygı bitti sevgi eksildi ... ondan yana eksildi tabi, ben her şeye rağmen hep umut düzelir diye bekledim. 10 gün evvel yurt dışına çıktım, ben gider gitmez aramalarıma ne cevap ne dönüş ..... sessizce bıraktı, ısrarla aradım bir gün açıp ara verelim dedi, yapamadım ayrılmayalım diye ısrar ettim dinlemedi. 2 gün evvel yurt dışından geriye döndüm geldi yanıma görüştük herşey iyiydi sandım ama yeniden evine gitti ve yine ne cevap ne ses ... ertesi gün evlerine gittim, kapıda babası denk geldi eve birlikte girdik babası odasına git sen istersen dedi bende direk odaya gittim. Kapıda ayakkabılar vardı misafir var zannettim içeriye bakmadan direk odaya bir girdim ve bir baktım çanta ve telefon. Şaşırdım ilk sonra çantayı açtım makyaj eşyaları vardı içinde.. 3-4 dakika geçti erkek arkadaşım dediğim şahıs odaya geldi sessiz donuk ne yapacagını bilmez bir şekilde git burdan dedi şoka girdim... Yeni kız arkadaşıyla meğersem mutfakta oturuyormuş. kızın eşyalarını camdan attım telefon vs kırılmış.. biz odada savaş yaparken kız evden çıkmış yüzünü bile görmedim, üstüne birde darp edildim yüzüm gözüm şiş ve morardı.... beni haksız yere ne durumlara soktu! Belki haklıydı kendince çok kavga ediyorduk sevgisi eksildi evet ama ne zaman başkası mı var dediğimde hep hayır dedi. Üstelik 10 gün önce benim olduğum odada şimdi başka bir kız.... toparlanırım elbet ama zoruma gidiyor.... darp raporu alıp polise mi gitsem diyorum? Birde dün ben o haldeyken belki bir umut ileride beraber oluruz diyor ... ya ben sevmiştim sadece

Kız arkadaşıyla yeni tanışmış olabilir. Onunla devam eder mı bilemeyiz ama tekrar seninle olamaz. İnan tekrar bir araya gelseniz, bu sefer birbirinizden nefret ederek daha da yıpranmış olarak ayrılırsıniz.

Darp raporu alarak şikayet edebilirsin. Ama bu sana onunla tekrar bir araya gelmek namına bi şey kazandırmaz. Kabullen, yoluna bak. Gururlu ol artık.

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş adam istediğiyle olur. Diğer kıza sataşarak ancak kendinizi zavallı durumuna düşürmüşsünüz. Başkasının telefonunu kırmak da darp etmek oluyor yalnız, başkasını darp edince onlar da karşılık verirse ah datp edildim vah hırpalandım diyemezsiniz.

Haklı olabilirsiniz belki ama üstünden 10 gün geçmiş bir mesafede ben olayların bu duruma gelebileceğine ihtimal vermemiştim ..... yani sevgi bitti mi dediğimde cevabı sadece bekle zamanla düzelecek diyen bir adam vardı karşımda.

Vay sirifsiz. Madem şöyle baskasi var de, ne bu arkadan iş çevirmek. Sizin de hesaplasacaginiz kişi yeni flört değil o lav.k idi. Kızın telefona olmuş olan :KK45:
Siz de darp edilmissiniz. O kişiyle bir daha bir araya gelmemelisiniz . Kendi ruh sağlığınız için. Darp raporu almak sizi daha da düşman yapar. Kız neden apar topar kaçmış ya. Ben olsam noluyor ya sen kimsin derdim , o çocuğa da bir tokat atar öyle giderdim. Telefonunu atmissiniz neticede nasıl korktuysa öyle kaçmış .
Kendinizi küçük düşürdünüz vs demeyeceğim ,çünkü son yaptığı her şeyi silmiş. Yani onun bir şeyler karıştırdığı belliymis aslında o zaman aramamaliydiniz. Ama ne olursa olsun aldatılmayi haketmediniz . Bir de o kimki ona küçük duseceksiniz. Sevilecek bir yanı yok. Kendiniz için uzak durun ondan:anneadayı:.

Sinirlenmissin atmissin esyalari buyuk bir sok haklisin. Sanirim oglana da saldirdin ki seni durdurmak icin vurdu. Darp icin dava acarsan onlar da karsi dava acinca ne olacak. Sahsin evini basip esyasina ve canina zarar veriyosun o da mesru mudafa yapiyo gibi gorunuyo. Bi avukatla gorus hareket etmeden, zarar etme durduk yere

Öncelikle 7-8 aylık bir ilişkim var, inişli çıkışlı geçirdik. Anlaşamadık çoğu konularda birbirimizi ezdik kırdık ama sonra dönüp sarıldık... en sonunda saygı bitti sevgi eksildi ... ondan yana eksildi tabi, ben her şeye rağmen hep umut düzelir diye bekledim. 10 gün evvel yurt dışına çıktım, ben gider gitmez aramalarıma ne cevap ne dönüş ..... sessizce bıraktı, ısrarla aradım bir gün açıp ara verelim dedi, yapamadım ayrılmayalım diye ısrar ettim dinlemedi. 2 gün evvel yurt dışından geriye döndüm geldi yanıma görüştük herşey iyiydi sandım ama yeniden evine gitti ve yine ne cevap ne ses ... ertesi gün evlerine gittim, kapıda babası denk geldi eve birlikte girdik babası odasına git sen istersen dedi bende direk odaya gittim. Kapıda ayakkabılar vardı misafir var zannettim içeriye bakmadan direk odaya bir girdim ve bir baktım çanta ve telefon. Şaşırdım ilk sonra çantayı açtım makyaj eşyaları vardı içinde.. 3-4 dakika geçti erkek arkadaşım dediğim şahıs odaya geldi sessiz donuk ne yapacagını bilmez bir şekilde git burdan dedi şoka girdim... Yeni kız arkadaşıyla meğersem mutfakta oturuyormuş. kızın eşyalarını camdan attım telefon vs kırılmış.. biz odada savaş yaparken kız evden çıkmış yüzünü bile görmedim, üstüne birde darp edildim yüzüm gözüm şiş ve morardı.... beni haksız yere ne durumlara soktu! Belki haklıydı kendince çok kavga ediyorduk sevgisi eksildi evet ama ne zaman başkası mı var dediğimde hep hayır dedi. Üstelik 10 gün önce benim olduğum odada şimdi başka bir kız.... toparlanırım elbet ama zoruma gidiyor.... darp raporu alıp polise mi gitsem diyorum? Birde dün ben o haldeyken belki bir umut ileride beraber oluruz diyor ... ya ben sevmiştim sadece
Adam zeni istemedini soylemis. Aramamis sormamis gel dememiş. Ayrilmak istedini belirtmis. Zorlamaya ne hakkin var. Senin sevgin bitmedi diye sevgisi bitsede devam etmek zorunda mi?

Kendin etmis kendin bulmussun.

Kötü olmuş, ama diğer kızın evden 'kaçar' gibi gitmesi eşyalarını ve en önemlisi kendini savunmaması bana pekte masumane gelmedi.

Burada konu sahibini nasıl haksız buluyorsunuz anlamıyorum. Tamam arayıp sormaması lazımdı, ben olsam da öyle yapardım ama demek ki çok sevdiği için bir şeyleri kurtarmak için görüşmeye gitmiş. Adam da dememiş ki bu ilişki bitti, sen yoluna ben yoluma, sadece ara verelim demiş, resmen yedekte tutmuş yani. O şokla görüp sinirlenmekte haklısın, eşyaları atmasan iyiymiş tabi ama kandırılmış olmanın verdiği acı ile sağlıklı düşünememişsin. Bence şikayet etme, tekrar göreceksin onları, onlarda şikayetçi olacak, belki eve zorla girdi diyecekler, uzayıp gidecek, bir an önce kapatıp hayatına odaklan, böyle bir adamın gerçek yüzünü gördüğün içinde sevin. İlişkinizin kötü gidiyor olması seni kandırmasına sebep vermez, adam gibi ben senden ayrılıyorum deyip yeni biri ile başlasaydı.

İlişkimiz bitti denilmeyen bir ilişkide arayıp sormam normal! Birden sevgimi çıkarıp atamadım diye kötü ben mi oluyorum? Sevmiyorum bile demedi, başkası var bile demedi ..... akşamı benimle görüşüp sabahı başkasına gitti ve çoğunuz hakkın yok böyle şeyler yapmaya gibi konuşmuş ama ben girdiğim şokla zaten hayalete döndüm! Birazda anlayış .....

Kurtuldugunuza sevinin büyük ihtimalle diğer kız 10 günlük falan degil 10 gun icinde ne zaman okadar taniyip sevgili olupta kiz ailesiyle yasadigi eve rahatlikla girip cikicak duruma geldi
hani adam tek yasasa neysede yapacak bisey yok egerki adama siz zarar vermediyseniz darp raporu alip size vurdugu icin acin davanizi ama sizde ona vurduysaniz bi avukatla gorusup hareket edin sizde zararli cikmayin sonra

Kurtuldugunuza sevinin büyük ihtimalle diğer kız 10 günlük falan degil 10 icinde ne zaman okadar taniyip sevgili olupta kiz ailesiyle yasadigi eve rahatlikla girip cikicak hani adam tek yasasa neysede yapacak bisey yok egerki adama siz zarar vermediyseniz darp raporu alip size vurdugu icin acin davanizi ama sizde ona vurduysaniz bi avukatla gorusup hareket edin sizde zararli cikmayin sonra
Bence de kız yeni değil. İlk görüşmeleri değildir bana göre de. Belki de kiz arkadaşı değildir. Günübirlik bir şeydi belki günahını almayayım ama benim sevgilimin evine elin kızı girecek ortalığı dağıtacak ikisini de yolardim. O ne öyle kaçması.

Bence de kız yeni değil. İlk görüşmeleri değildir bana göre de. Belki de kiz arkadaşı değildir. Günübirlik bir şeydi belki günahını almayayım ama benim sevgilimin evine elin kızı girecek ortalığı dağıtacak ikisini de yolardim. O ne öyle kaçması.
Günü birlikte olabilir yada konu sahibesinden haberi vardı suçluluk psikolojisi ile kacti gitti ama oyle adamdan kurtulguna sevinmeli bence illak i karşısına sevgisini hakedecek birileri cikacaktir

Haklı olabilirsiniz belki ama üstünden 10 gün geçmiş bir mesafede ben olayların bu duruma gelebileceğine ihtimal vermemiştim ..... yani sevgi bitti mi dediğimde cevabı sadece bekle zamanla düzelecek diyen bir adam vardı karşımda.

Bir dakika , dur bekle mi dedi sana? Seni yedekte tutmak niyetindeymiş. O zaman iyi yapmışsın ağzını burnunu kırsaydın itin. Önceki mesajımı geri alıyorum.

Back