Anket hiç telefon sapıklığı yaptınız mı?

hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?

• Ankete Katılan
    153

eee sonunu düşünecen

evet çok yapardım
özellikle şunu
merhaba biz sular idaresinden arıyoruz sularınız kesikmi
HAYIR
o zaman gitte ayağını yıka çok pis kokuyo
PAT DIT DIT DIT.....

biz de küçükken arkadaşımla yapardık. arkadaşım rastgele bir numarayı defalarca arayıp her defasında sesini değiştirerek "Ayşe'yle görüşebilirmiyim?" derdi sonra ben arayıp "ben ayşe beni arayan var mı ? " derdim bir keresinde bir teyze yutmuştu. "ay yavrum sabahtan beri seni arıyolar " deyip üzülmüştü. :)

Çok küçükken ev telefonunu ilk keşfettiğim zamanlarda annem evde yokken oo piti piti yapıp rehberden birini seçiyodum arıyodum ıı efendim x in evimi orası felan çok eğleniyodumm taaki birisi anneme söyleyinceye kadarr numaramız gözükmüş çok utanmıştım kızlar çokk

evet çok yapardım
özellikle şunu
merhaba biz sular idaresinden arıyoruz sularınız kesikmi
HAYIR
o zaman gitte ayağını yıka çok pis kokuyo
PAT DIT DIT DIT.....

ayy canım benim bide bişey hatırladım
bizde diyodukki biz telefon arızadan arıyoruz telofana üflermisiniz karşı taraf üfleyince ağzınız çok pis kokuyo diyoduk

ayy canım benim bide bişey hatırladım
bizde diyodukki biz telefon arızadan arıyoruz telofana üflermisiniz karşı taraf üfleyince ağzınız çok pis kokuyo diyoduk

hihihih:) ikimizinkide iğrenç ama çok eğlenceli
sende az değilmişsin kız

biz lisedeyken arkadaşlar yapardı edebiyat dersinde daha çok yapardık.hocada biraz saftı.bişey diyemiyodu.ceketin altına girip adamlarla konuşurlardı sapık sapık .bi arkadaşım çok fena sesler çıkarırdı.anlarsınız ya cinsellik içeren sesler.telefon elden ele doşalıyordu.bi tanesi benim sesimi çok beğenmişti bide.kurtulmak için neler yapmadım bi bilseniz.en sonunda polis denk gelmişti sapık sapık konuşuyodu.bi daha yapamadık korkudan kimseye.

yapmıştım bir zamanlar oldukça keyifliydi gerçi sonra beni korkutmaya çalıştı polise söylicem falan diyede yemedim tabi

Evet arkadaşlarla derste , bilmediğimiz numaraları arayıp duruyorduk Mehmet bey , ayşe hanım siz misiniz falan Şimdi çok utanıyorum tabi küçüklük

tlf sapıklığı o kadar çok yaptımki haddi hesabı yok..bi hoşlandığım çocuk vardı onu arayıp duruyodum konuşmuyodum tlf da oda alo alo dan sonra başlıyodu ana avrat dümdüz giteye benim olduğumu bilmiyodu tabi bende çok hoş bişeymiş gibi gülme krizine giriyodum çocukluk işte.

bedavalarım vardı kankalarla oturduk telimi gizledim aradık herkezi sarı çizmeli mehmet ağayı aradık falan dedikk koptuk :86:

ewet bizde yapmıştık arkadaşlarla akşamları çıkardık dışarı sapıklık yapardık bazı geceler. hatta bi ara biz telefon numarasını gizledik sandık gizlememişiz. sövüp duruyoruz. çocukta demez mi sizi polise vereyımde görün haha diyoruz istersen ver numarayı bulursun o da demezmi görünüyo die bizde kapatmıştık sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…