Anket hiç telefon sapıklığı yaptınız mı?

hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?

• Ankete Katılan
    153

senınde zararın hep aıle ıcıymısbenım cocukluk aşkım vardı 5 yasında felandım sevrdım ıste oylesıne bababım arkadsının ogluydu 13 yasına gelınce evlerının telefonunu bulup bır sene aramıstımen son annesı bak yavrum bak evladım canım yeter artık arama demısti sonra bıraktım ama o gunlerı hıc unutamadım

ablamıda işletmiştim onu hiç anlatmayım:)))))ama hepsinin dilinde bi isim yusuffffffff yusufffff

Bu konu bana bi anımı hatırlattı paylaşmadan edemeyeceğim

Okuldayız,ders boş ve birini arayıp işletmek istiyoruz.
Neyse bi arkadaş verdi arkadaşının numarasını,başka bi arkadaş da aldı telefonu aradı.

Arkadaş:Merhaba ben xxx internetten arıyorum.
İşletilen:Merhaba buyrun.
A:Beyefendi...Ben sizi bir sorun yüzünden aramıştım.
İ:Sorun ne?
A:Yani...Nasıl söylenir hiç bilmiyorum şuan ben bunu size söylerken utanıyorum siz nasıl yaparken utanmadınız anlamıyorum.
İ:Ne yapmışım ben kardeşim?!!
A:Şuan önümde girdiğiniz siteler var.O kadar kötü sitelere girmişsiniz ki,yani ben şuan bunları gördüğümden utanıyorum!
İ:Ben öyle bişey yapmadım siz ne demek....
A:Lütfen ben daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum bu durumda sizinle internet bağlantımızı sürdüremeyeceğimizi bildirmek için aradım bağlantınızı iptal ediyoruz.
İ:Kardeşim ne diosun sen yapmad...
A:Lütfen...Lütfen daha fazla kurumumuz önünde rezil olmayın bu konuşmayı yaptığım için çok üzgünüm iyi günler
İurun kapatmay....

Ditditidit...

ben küçükken değilde üniversite yıllarımda oda arkadaslarımdan birinin eski erkek arkadasını arayıp megafonu acıp üçümüz birden mavili mavili mor çiçek sarkısını bağıra bağıra söylediğimizi hatırlıyorum hatta bu baya sürmüştü geneleksel hakanı cıldırtma gecesi halıne getiriyorduk cocuk küfür falan etmeye başlamıştı bıze biz söylüyorduk o küfür ediyodu cok eylencelıydı:)))

ortaokul caglarinda cok firlamaydik yaptik yaptik defalarca kuzenimle beraber bunun icin özel ptt telefon kulubeleri icin jetonlar alir ve insanlari arardik , o yillarda tele on özel kanal vardi ve cok tutulan bir yarisma programi ordan aradigimizi söyler insanlari sevince bogardik , kendimizi kahkahaya
birde arkadaslarla ders calismak icin toplandigimizda yan binanin adresini verip taksi cagirir taksicinin bekleyip geri dönmesini izlerdik, camda kahkahalar esliginde (tamamiyle cocukluk iste ) zavalli taksici abiler özür dileriz

Ay bak aklıma geldı bız 3 kafadar gece caddenın karsısındakı terzıyı arardık tam elını telefona uzatırdı kapardık boyle yarım saat felan devam ettı sonra yanda kı telefoncuyu dukkana cagırdı olup bıtenı anlattı telefoncu da dukkanı cebe yonlendırdı.basında beklemeye basladılar bızde aramadık tabidelı etmıstık adamı cok da ıyı bır ınsandı allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

Lise yıllarında boş ders eylencelerimizden biriydi hoparlöre verir arkadaş konuşur sonra sınıfça gülerdik heyy allahım ya

sınıfça o kadar çok sapıklık yaptık ki
ama en duygusalı da şu olaydı.. kafadan bi numara atıp cevirdik.bitlisli bir teyze açtı. ankaradan radyodan arıyoruz falan dedik önce . sırayla hepimiz konusuyoruz sonra teyze bize hayat hikayesini anlatmaya başladı. kocası ölmüş çocukları şehir dışındaymış yalnız yaşıyormuş falan. biz tam telefonu kapatacaktık veda ettik durun kapatmayın ya ne güzel konuşuyorduk diyo. kapatamadık tabi biraz daha sohbet ettik . sonra kapatmadan bize iyi ki aradınız çok sağ olun yalnız yalnız oturuyordum Allah sizden razı olsun demişti .

Eneee tek mini sapık ben değilmişim
Ortaokuldaykene arkadaşımla kafadan numaraları arardık.
Erkek açarsa üfler, kız açarsa saçma sapan şarkılar söylerdik

cocukken ve ergenken cok yaptım 7yaslarındayken kuzenımle beraber ıtfaiyeyı arayıp abi evde yangın cıktı cabuk gelın demıstık bıkere tabı yemedi.

Bende küçükken birilerini arardım, alo dediklerinde bende alo buyrun derdim karşıdaki bir süre kitlenirdi... Sonra beni siz aradınız derdi, bende dalga geçmeye utanmıyormusunuz deyip teli kapatırdım

kuzenimle beraber kafadan numara çevirip hediye kazandınız adresi verin yollaycaz falan derdik atv den arıyorum falan filan deyip işletmiştik bazıları gerçekten yemişti ve sevinçten dört köşe olup adreslerini vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…