Anket hiç telefon sapıklığı yaptınız mı?

hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?

• Ankete Katılan
    153
yaptım çok eğlenceliydi ... sonra çocuğu bağladm da
arada hala yaptığım gibi telefon şakaları yaparım
şu cepler bozuyor işi ama olsunçareler tükenmez

biz kükken çarkıfelek yarışması çok modaydı kafadan numara çevirirdik genelde yaşlı teyzeler çıkardı..çarkıfelekten heiye kazandınız akşama arıycaz sizi yarışma başladığnda evde olun diyoduk ama dalga geçmein diip kapatıodu teyzeler:))çok eğleniodk..çookk

evet yaa.çocukluğundan herhalde böyle sapıklık yapmayan çok azdır :)
ne kadar eğlenceliydi..çoğu kez gülmekten konuşmaz yanımda kim varsa ona verirdim konuşsun diye..
bizde hediye numarasını çok yapardık..
şimdi aklıma geliyor da gerçek sanan insanlar ne kadar beklemişlerdir hediye gelecek diye yaa..
Haklarını helal etsinler artık napalım :)

Yaptım süperdi hemde eglence ne demek.:roflol::roflol:

hala bazen arkadaşlarla biraraya gelince yaparız tanıdğımız insanları işletir güleriz. ama ciddi ciddi sapıklık yapmadım hiç. geçenlerde bi yaptım. gizliden beni arıyo biri, kimin aradığı da belli. bende aradım. açıyo kapatıyorum açıyo kapatıyorum saat gecenin 3 ü:) en son telefonunu kapattı gizliden gelen çağrılaraD
oh olsun iyi yaptım pis sapığa

çok tel sapıklığı yaptı arkadaşlarımda yatıya kaldığım da dewamlı tel sapıklı yapardık en çok ta kaydedilmiş konuşmaları telefondakine dinletirdik saçma sapan şeler çıkardı ortaya çok komik olurdu sesimiz gitmesin die azımızı yastıkla tıkardık ayyy tel. sapıklını özledim yawww

küçükken itfaiyeyi aramıştım evimizde yangın var diye. adreside bilmorum tabi
evimizin karşıında okul vardı okulun adını vermiştim. sonra balkondan çıkıp kıs kıs gülmüştüm.
o yüden yediğim sopayı çok iyi hatırlıyorum 7 yaşındaydım ama çok yaramazdım

valla yalan yok bıkac kez eglence amaclı yapmıstık kafadan numara sallamıstık=)

ortaokula giderken yapmıstık bi kac arkadas.. :)) sınıftakılerın evlerını arıyorduk..
Eee çekırge bi zıplar iki zıplar:)) birinin babası komıserdi..
eglencelı baslayan husranla bitmişti.. :)))

özel ya da gizli numaradan armalar, açınca da ses vermemeler..... hangi akla hizmet yapılır, 2 gram aklı olandan beklemem

annemi işletmiştim....fatma hanım adliyeden arıyorum dün davanız vardı katıllmadınız...gelecek dava tarihiniz ....annemde ses yok biz bişi yapmadıkki kızım

abimi de işletmiştim işyerini arayıp....iyi günler ben maliyeden arıyorum müşterilerinize fiş ksemediğiniz saptandı cezası kesildi 3 binlira

ablacım kesiyorum valla olurmu öyle şey ....abi akşam gelirken ekmek alıcakmışın annem dedi .....:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…